Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

amerika mhp koalisyonunu istemez. kürtler gözde. çatışma istemiyorl. hdp akp olacak ama erdoğanı artık bu kadar işin içine sokmazlar.

Dua etmelisin oyle olmasi icin.

Hdp nin akp ile yapmasi daha tehlikeli

Yine solcular suçlu olmuş. Zaten o sahabatı bilmem daha kimi taq hapislerden çıkarıp solcular milletvekili yaptı. Vallahi bazıları işin içinden sıyrılmayı iyi biliyor. Hatta bazıları bebek katillleri mecliste diyip onu oraya sokana oy veriyo üstüne ohh iyiki şuna vermedim vicdanım rahat uyuyacağım diyor. Şaka gibi

Chp mi soktu meclise?
Yok artık daha neler..
Meclise kimlerin soktuğunu bir daha bi araştırın siz..Hani şu davullarla zurnalarla şehre indirildikleri dönemden bahsediyorum.
chp mi sokmuş çcuklar bile inanmaz buna

[QUOlgece, post: 41295955, member: 377773"]Hayir degildim. Ben oylarimi hep gecersiz veririm. Siyaset bana göre degil Bir partinin yaptigi guzel seyleri destekleyebilirim..
Bu demek degil ki oy veriyorum [/QUOTE]
Çok ilginç bir yaklaşım

Şuana kadar takip ettim ve sinirden çatladım.
CHP'den HDP'ye kayan, oy veren benim gözümde namussuzdur.
Net yani.
Ayrıca CHP %28'lerden 24-25'e nasıl düşüyor biri anlatsın hele?
Oylarımızı mı çaldınız, yanlış sonuç mu veriyorsunuz?

Okuyunca sinirim bozuldu zaten.
Hos az önce chpli bir arkadaşımın eşi; bagkur borcunu sıfırladigi icin akp ye oy verdigini soyledikten sonra hic birsey diyemiyorum ben.

Hay ben onun bağkuruna.. Ne borcu ne sıfırlaması kim sıfırlamış ya. Kendileri vermemiş mi paralarını?

fox da chp ye bakıyorum da onlarda ayrı komik ya, neye seviniyonuz oylarınız düşmüş

Şimdi başkanlık sistemini en çok isteyen parti hdp. Dolayısıyla hdp koalisyona yanasabilir benim tahminimce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…