Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

ne olursa ihale solcuya kalıyo haha. akplilere vatan haini falan diyince davalık oluyoruz tabi vurun abalıya.
Meclise sokan belli davulla zurnayla karşılayan belli, çözüm süreci adı altında Ocalanla anlasmalar yapan belli, oyun kimden kaydığı belli ama hala nasıl oluyorda fatura başkasına kesiliyor ben anlamıyorum

Çok üzgünüz

arkadaşlar kusura bakmayın ama erdoğanın başkanlık diye tutturmasının sonucu bu, eğer tarafsız bir cumhurbaşkanı olsa belki akp oylarını korurdu antipati kazandı kendi taraftarlarından bile
aynen katılıyorum kesınlıkle desteklemıyorum oy da vermedım ama ınsanlar akp nın dayatmasından mhp nın ve chp nın kotu muhalefetınden bıktı ve bir çıkıs olarak gordu

Yarın Erdoğan hükümet kurmak için kimi çağırıcak :) erken seçim geliyor gibi ya

Ay ne mhp cehape hdp koalisyonundan bahsediyonuz ya.
Akp hdp koalisyon kuracak. Hani tayyibe saydırıp anti tayyipçilerin oyunu alan hedepe var ya he işte onunla.
Tayyipten kurtulacaz diye bunlara oy veren anti tayyipçiler size ne desem az, kına yakın.

aynen katılıyorum kesınlıkle desteklemıyorum oy da vermedım ama ınsanlar akp nın dayatmasından mhp nın ve chp nın kotu muhalefetınden bıktı ve bir çıkıs olarak gordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…