• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkçeyi En Güzel Kullanan KK Üyesi;

Türkçeyi En Güzel Kullanan KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    132
  • Anket Kapalı .
Türkçe'yi en kullanamayan üye yarışması yapılsa ne kapışma olurdu ama... :)
Zira, bir çok üye noktalama işaretlerinden ve paragraflardan habersiz. :)

Ausencia Ausencia nın olmaması haksızlık olmuş valla, giriş gelişme sonuç bile yapıyor daha ne olsun, nasılsa aday gösterilir diye ben göstermediydim:KK53:

:KK70::KK70::KK70:

Giriş , gelişme , sonuç mu yapıyorum ya ? Hiç farkında değilim :KK48:

Ama kelimelerin doğru yazımına takıntılıyım , hatta yazarken kırmızı çıkıyor ya yanlış yazım diye ; feci gıcık oluyorum ona :confused::confused::confused:

Bu konuda çok iddialıyım aslında ama aday değilim.:KK53:Hatta birinci belli ikinci kim?:-)

Birinci olmak isterdim ama ben de senin gibi fazla tanınmıyorum. (sen de aday gösterilmemişsin ya. :KK43: )

AAA! ŞİMDİ FARK ETTİM. SEN BANA OY VERMİŞSİN. :rolleyes:
Zaten genelde herkes tanıdığına oy veriyor canım.:KK48:Ben çok dikkatliyimdir yazı yazarken.Bu konuda mütevazi olamayacağım.:KK53:Aday değilim ama seni destekledim.Sen de çok dikkatlisin bence.:KK200:

Zaten genelde herkes tanıdığına oy veriyor canım.:KK48:Ben çok dikkatliyimdir yazı yazarken.Bu konuda mütevazi olamayacağım.:KK53:Aday değilim ama seni destekledim.Sen de çok dikkatlisin bence.:KK200:
Genellikle mütevazı bir insanım ama bu konuda (ve bir konu daha var) pek mütevazı olamıyorum.
Türkçe'yi güzel konuşmaya , yazmaya dikkat ediyorum / edilmesini teşvik ediyorum.
Çevremdeki insanlar "Sana yazarken iki kere kontrol edip yazıyoruz." falan diyorlar... :KK53:
Adım TDK'ya çıktı. :-)

Genellikle mütevazı bir insanım ama bu konuda (ve bir konu daha var) pek mütevazı olamıyorum.
Türkçe'yi güzel konuşmaya , yazmaya dikkat ediyorum / edilmesini teşvik ediyorum.
Çevremdeki insanlar "Sana yazarken iki kere kontrol edip yazıyoruz." falan diyorlar... :KK53:
Bu konuda övünmek hakkımız canım.:KK53:Türkçeyi güzel yazmalıyız bence.Bazen dört beş satır yazı okuyorum ne nokta var,ne büyük ne de küçük harf.Çok sinir o cümleleri okumak.:KK12:

TDK'ye çıktı olacakmış artık
Türkçede ka harfi yokmuş, ke varmış :KK53:

Back