• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkçeyi En Güzel Kullanan KK Üyesi;

Türkçeyi En Güzel Kullanan KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    132
  • Anket Kapalı .
Bana verilen bir oyun sahibi gelecek, ben ona sümüklü lav mı içireceğim? Sen gel de ben sana gerçek balkan hazinesinin kapılarını açacağım

Bence hiç kullanmamaktan iyidir, ya. Forumdaki o kadar Türkçe katliamından sonra iyi geliyor.
tabi kullansınlar ne güzel ayrı bir dikkat içinde okuyorum tırnak içi cümleleri falan ciddileşiyorum :)benim gibi üşengeçlere örnek oluyor ama üşengeçliğim geçmiyor:KK34:

Anam marilyn burada da var :rolleyes:

Ben daha bir çok yerde oy kullanmamışım meğer o_O

Bak bu kategoride birinciliğim var marilyn geçmiş yıllarda :63: Buraya da vakıftım bir zamanlar yani .

Şaka bir yana seninle bu atışmaların mesnetini bilmeyenler için , az daha kendimi översem ; 2016 övüngeç kesin benim :KK23:

Bak bu kategoride birinciliğim var marilyn geçmiş yıllarda :63: Buraya da vakıftım bir zamanlar yani .

Şaka bir yana seninle bu atışmaların mesnetini bilmeyenler için , az daha kendimi översem ; 2016 övüngeç kesin benim :KK23:
ben varken şansın yok canım :KK24:

tabi kullansınlar ne güzel ayrı bir dikkat içinde okuyorum tırnak içi cümleleri falan ciddileşiyorum :)benim gibi üşengeçlere örnek oluyor ama üşengeçliğim geçmiyor:KK34:
Sen de Allahtansın böyle efide boşver, biz ne Türkçeler gördük ki aslında yoktular, senin yazdıkların okunuyor. Ben Sanskritçe yazan biliyorum bu forumda.
:D

Şubat 2015'ten beri feci çalıştım öyle böyle değil :KK76::KK14:
Ciddi ciddi bu hızla atışmaya devam edersek seneye en övüngeç üye kategorisinde kapışacağız :eek:

adımı kim verdi merak ettim ama övüngeç olarak değilde kendini beğnemiş olarak verilmiştir diye hissediyorum :)gülme :)kendimi görünce ilk çok şaşırdım sonra havalara girdim şöhret insanı bozuyormuş ya yaşadım bunu:KK70:

Kendimi övmek gibi olmasın o kategoride yazılmışlığım vardı bir zamanlar :rolleyes::rolleyes: Kendini beğenmek güzel şey ya , oradan bak olaya :KK48:

Yazan çıksın merak ediyoruz , kara murat benim desin :KK70:

adımı kim verdi merak ettim ama övüngeç olarak değilde kendini beğnemiş olarak verilmiştir diye hissediyorum :)gülme :)kendimi görünce ilk çok şaşırdım sonra havalara girdim şöhret insanı bozuyormuş ya yaşadım bunu:KK70:
Bir an kendimden şüphe ettim, ben mi yazdım acaba diye. Seni değil, Kakao'yu yazmışım ama neden yazdım şu an hiçbir fikrim yok :D Kafam güzelse demek listeyi hazırlarken
:D

Back