Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uu beybi beybi.Bana verilen bir oyun sahibi gelecek, ben ona sümüklü lav mı içireceğim? Sen gel de ben sana gerçek balkan hazinesinin kapılarını açacağım
he ya:) bak iki tane soru işareti kullanmışın yazık mı değil israf emek onlar :)Aşk oldu niye kızayım ? :) Çok mu kullanıyorum ? :)
Bence hiç kullanmamaktan iyidir, ya. Forumdaki o kadar Türkçe katliamından sonra iyi geliyor.Aşk oldu niye kızayım ? :) Çok mu kullanıyorum ? :)
tabi kullansınlar ne güzel ayrı bir dikkat içinde okuyorum tırnak içi cümleleri falan ciddileşiyorum :)benim gibi üşengeçlere örnek oluyor ama üşengeçliğim geçmiyorBence hiç kullanmamaktan iyidir, ya. Forumdaki o kadar Türkçe katliamından sonra iyi geliyor.
ben varken şansın yok canımAnam marilyn burada da var
Ben daha bir çok yerde oy kullanmamışım meğer
Bak bu kategoride birinciliğim var marilyn geçmiş yıllardaBuraya da vakıftım bir zamanlar yani .
Şaka bir yana seninle bu atışmaların mesnetini bilmeyenler için , az daha kendimi översem ; 2016 övüngeç kesin benim![]()
Sen de Allahtansın böyle efide boşver, biz ne Türkçeler gördük ki aslında yoktular, senin yazdıkların okunuyor. Ben Sanskritçe yazan biliyorum bu forumda.tabi kullansınlar ne güzel ayrı bir dikkat içinde okuyorum tırnak içi cümleleri falan ciddileşiyorum :)benim gibi üşengeçlere örnek oluyor ama üşengeçliğim geçmiyor![]()
Şubat 2015'ten beri feci çalıştım öyle böyle değilAnam marilyn burada da var
Ben daha bir çok yerde oy kullanmamışım meğer
Bak bu kategoride birinciliğim var marilyn geçmiş yıllardaBuraya da vakıftım bir zamanlar yani .
Şaka bir yana seninle bu atışmaların mesnetini bilmeyenler için , az daha kendimi översem ; 2016 övüngeç kesin benim![]()
adımı kim verdi merak ettim ama övüngeç olarak değilde kendini beğnemiş olarak verilmiştir diye hissediyorum :)gülme :)kendimi görünce ilk çok şaşırdım sonra havalara girdim şöhret insanı bozuyormuş ya yaşadım bunu
adımı kim verdi merak ettim ama övüngeç olarak değilde kendini beğnemiş olarak verilmiştir diye hissediyorum :)gülme :)kendimi görünce ilk çok şaşırdım sonra havalara girdim şöhret insanı bozuyormuş ya yaşadım bunu![]()
Bir an kendimden şüphe ettim, ben mi yazdım acaba diye. Seni değil, Kakao'yu yazmışım ama neden yazdım şu an hiçbir fikrim yokadımı kim verdi merak ettim ama övüngeç olarak değilde kendini beğnemiş olarak verilmiştir diye hissediyorum :)gülme :)kendimi görünce ilk çok şaşırdım sonra havalara girdim şöhret insanı bozuyormuş ya yaşadım bunu![]()
Yemek olayı var kakonun olabilitesi var o kafayla mantıklı yazmisin gene :)Bir an kendimden şüphe ettim, ben mi yazdım acaba diye. Seni değil, Kakao'yu yazmışım ama neden yazdım şu an hiçbir fikrim yokKafam güzelse demek listeyi hazırlarken
![]()
he ya:) bak iki tane soru işareti kullanmışın yazık mı değil israf emek onlar :)