hos geldin canimmm,sefalar getirdinnnnbende geldimmmm
sen de hos geldinnn....bende aranıza katılmak istiyorum tek başıma olmuyor şimdilik topik te az kişi var ama mesajlarınızdan azim kokuyor inş bu sefer olacak ben 68.8kilodayım boyum 163 evlendikten sonra bir yıl içinde aldım bu kiloları kilodan nefret ediyorum hadi sizin azminizden bende faydalanırım
ne guzel soylemis sair dagyolu,afferin.ALLAHin izni ile kilo falan kalmiycak.sen bekle ,azmet gor.ey kilo sen her gittiğim yerde başima yüksün
her gittiğim yere senide taşiyorum
ey kilo senin hamallığını yapmıycam
bu topikle artık yağ hamallığına inşallah elveda
ALLAH razı olsun çok hoş bulduk inşallah başarılı olmak dileğiyle
günaydın arkadaşlar
takipcinizim haberiniz olsun bende zayıflamayı eski günlerime dönmeyi çok ama çok istiyorum ve başaracağımda bunu sizlerle birlikte yapabilirmiyim
ya benide benmseyn alın yanınza yaadiğer topkte kimse kalmadı hepsi pes ettii!! konu sahibi bile
bende aranıza katılmak istiyorum tek başıma olmuyor şimdilik topik te az kişi var ama mesajlarınızdan azim kokuyor inş bu sefer olacak ben 68.8kilodayım boyum 163 evlendikten sonra bir yıl içinde aldım bu kiloları kilodan nefret ediyorum hadi sizin azminizden bende faydalanırım
günaydın arkadaşlar
takipcinizim haberiniz olsun bende zayıflamayı eski günlerime dönmeyi çok ama çok istiyorum ve başaracağımda bunu sizlerle birlikte yapabilirmiyim
günaydın arkadaşlar
kızlar merhaba benimde bir diyet günlüğüm var ama orda kendim çalıp kendim oynuyorum:):) size katılıp motivasyonumu yükseltip bu vıcık vıcık yağlardan kurtulmak istiyorum.. banada aranızda yer varmı?
buarada benim boyum 1.72
başlangıç kgm:72,5
7 günlük diyetle şuan 69.6 kgyum
hedefledim kg:6 0:):)
yani bugün itibariyle vermem gereken kg 9,6 kg kızlar hepimize kolay gelsin
kızlar merhaba benimde bir diyet günlüğüm var ama orda kendim çalıp kendim oynuyorum:):) size katılıp motivasyonumu yükseltip bu vıcık vıcık yağlardan kurtulmak istiyorum.. banada aranızda yer varmı?
buarada benim boyum 1.72
başlangıç kgm:72,5
7 günlük diyetle şuan 69.6 kgyum
hedefledim kg:6 0:):)
yani bugün itibariyle vermem gereken kg 9,6 kg kızlar hepimize kolay gelsin
tabiki canim,yapa bilirsin.günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
yeni katılan tüm arkadaşlara hoşgeldiniz sefalar getirdiniz diyorum
Türkancım kurallarımız da gayet iyi olmuş
yalnız ben menüyü biraz daha erken paylaşsam olur mu
malum işten çıkmadan yazmaya çalışıyorum
ve bir kilo bildirimi de benden
bu sabah itibari ile 58,1
hedef 53 inşallahhhhhhh
merhaba yagmur,memnun oldummMerhaba kızlarr ben kendimi tanıtıyım o zaman. ben Yağmur 19 yaşındayım 1.60 küsürlü boylardayım tam bilmiyorum. kilom 2 ay öncesinde 74 tü az yiyerek 4 kilom gitmiş ben bile farketmedim . Çalışıyorum. 2 hafta önce sıkı diyetteydim ama topikte arkadaş kalmayınca hevesmde gitti.. baskül almadım daha kilo bildirimi yapamayacağım. ayrıca işten internete girdiğim için bi önceki günün menüsünü ancak ertesi sabah yazabilirim.. dünki menümü yazıyım isterseniz;
Sabah 1 kase mercimek çorbası 1 ince dilim kepek ekmeği
arada nescafe
öğlen 2 kaşık taze fasülye ve ortalama 8 9 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt
akşam 1 küçük kepçe şehriyeli çorba, ve yine 2 kaşık taze fasülye
1 saat sonra falanda 7 8 badem..
Sabah hariç düğer öğünlerde ekmek yemiyorum o yüzden karnım az biraz acıktı sanırım badem yedim :) şimdilk bukadr hee bu arada 2 lt su :)
Nasıll?
günaydın kızlar içten karşılamanız için tşkler ..
kg bildirimi yapıyım hemen bu sabah itibariyle
şuanki kgm:69,3 kg
hedef kg :60
verilcek kg:9,3 sanırım aranızda en çok fazlalığı olan benim:)::):) ama umutluyum
.
bu arada benim tartım dijital siz ne şekilde tartı kullanıyorsunuz ..? bazıları dijitaller hatalı ölçüyor diyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?