sagol canim.INSAALLAH olur.bir topike imza attik 700lere ulastik ama yeni katilimlar olsun diye yenisini actim.boyle daha iyi konsantre olunabiliyor
ya benide benmseyn alın yanınza yaadiğer topkte kimse kalmadı hepsi pes ettii!! konu sahibi bile
günaydın kızlar napıyosunuz bakalım
dün tam geldim konu kapanmıştı
eee ne yapıyoruz bakalım
cumadan itibaren mi menü paylaşıcaz
yeni kurallarımız neler
yeni topiğimiz hayırlı olsunnnnnnn:92:
tabi canim buyur gel katil aramiza.hosgeldin.sefalar getirdinya benide benmseyn alın yanınza yaadiğer topkte kimse kalmadı hepsi pes ettii!! konu sahibi bile
hos geldin canimmm.yeni kurallar cumaya INSAALLAH.daha gelip gidip gelen varmi diye bakiniyorum sadecegünaydın kızlar napıyosunuz bakalım
dün tam geldim konu kapanmıştı
eee ne yapıyoruz bakalım
cumadan itibaren mi menü paylaşıcaz
yeni kurallarımız neler
yeni topiğimiz hayırlı olsunnnnnnn:92:
cuma ilk tartimiz olsun,menu paylasmaya da cuma basliyalim istiyorum,cunki cuma gunlerin en hayirlisidir.nurgülüm hemen başlayalım menü paylaşımına :)
herhalde pazartesi günleri de tartı günü olur
günaydın çıtırlarrrr
hoşgeldin güzel gelin
bende aranıza katılmak istiyorum tek başıma olmuyor şimdilik topik te az kişi var ama mesajlarınızdan azim kokuyor inş bu sefer olacak ben 68.8kilodayım boyum 163 evlendikten sonra bir yıl içinde aldım bu kiloları kilodan nefret ediyorum hadi sizin azminizden bende faydalanırım
ALLAH razı olsun çok hoş bulduk inşallah başarılı olmak dileğiylehoş geldin sefalar getirdin canım
inşallah birbirimize destek olup bütün fazlalıklardan kurtulacağız
cuma günü menü paylaşımı ve ilk kilo bildirimiyle başlıyoruz