Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abartılı bulabilirsiniz eyvallah bende yüzde 90 ının abartılı ve gereksiz buldum amaa açın saçınızı kurtulun ne demek ya hu?aman yarrabi yemin ederim straplez gelinlik giyen bi gelin bunlardan daha az dikkat çeker hele bazıları uzaylı gibi olmuş bu ne abartı ya açın saçınızı kurtulun ama kimileri war gerçekten kuğu gibi duruyor keşke öyle olsalar
öncelikle kapı komşuna seslenmiosun huu falan noluyo ? ikinci olarakta sen benim ne demek istediğimi anlamayıp konuşuyosun sana açıklama yapmak zorundada diilim ama tekrar senin gibi yanlış anlayanlarla daha fazla muhattap olmak istemediğim için sadece sunu söylüyorum gerçek kapalıysan yani ALLAH inancı için RABBİM için üstteki gibi abartısız ve sade olursun ama kul için kapanıyosan zoraki yaptığın bellidir kafa kapalıdır ne yapsamda dikkat çeksem kafasındadır ve şaklaban gibi giyinir 50 açık kadından daha çok dikkkat çeker eğer öyleysen o örtüyü AÇ VE KURTUUUL dahada muhattap olmuyorum senle benim ne demek istediğimi anlayan anladıabartılı bulabilirsiniz eyvallah bende yüzde 90 ının abartılı ve gereksiz buldum amaa açın saçınızı kurtulun ne demek ya hu?
bende kapalıyım. ama gerçekten bu kocaman kafalar çok itici. ve üzücü.....Kapalilar ama makyajdan eksik kalmamislar hic birde merak ettiğim bi konu var o kocaman kafayla nasil geziyorlar acaba
aynen canım ...bende kapalıyım. ama gerçekten bu kocaman kafalar çok itici. ve üzücü.....
siz bilmem nerenız nasıl açık geziyosanız onlarda bir şekil gezer merak etmeyin.Kapalilar ama makyajdan eksik kalmamislar hic birde merak ettiğim bi konu var o kocaman kafayla nasil geziyorlar acaba
bnm acik oldugumu nereden cikariyosun ?siz bilmem nerenız nasıl açık geziyosanız onlarda bir şekil gezer merak etmeyin.