• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Türk ve dünya tesettür gelinlerinden örnekler

şu konudan anladığım bir şey var. tesettür gelinlik çeşitleri çok çok az. neden bu sektör böyle.

dalga gecer yorumunuz üzerine Buda benim görüşüm !
Burasi forum bilmem farkindamisiniz isteyen herkes dusuncelerini yazabilir ve herkes kendi yazdigi kelimelerden sorumludur bir baskasinin yazdigi kelimeler hosunuza gitmiyor olabilir bu polemik olusturmanizi gerektirmez eger karsit dusuncedeki insanlarin fikirlerine saygi duymayi bilmiyorsaniz burda bulunmayin lutfen gereksiz bir konu yuzunden ban yemek istemem muhattap olmak istemiyorum sizinle daha fazla

aman yarrabi yemin ederim straplez gelinlik giyen bi gelin bunlardan daha az dikkat çeker hele bazıları uzaylı gibi olmuş bu ne abartı ya açın saçınızı kurtulun ama kimileri war gerçekten kuğu gibi duruyor keşke öyle olsalar

şu konudan anladığım bir şey var. tesettür gelinlik çeşitleri çok çok az. neden bu sektör böyle.
Cunku tesettüre ve tesetturluye onem verilmiyor :) turkiyede bir kac firma var tesettür calisan. Onlarda cok ucuk fiyatlarla kiraliyolar 8-10 bin tl istiyorlar...

tumblr_n6v3q6_Oj_HW1sagh5oo1_500.jpg

Cunku tesettüre ve tesetturluye onem verilmiyor :) turkiyede bir kac firma var tesettür calisan. Onlarda cok ucuk fiyatlarla kiraliyolar 8-10 bin tl istiyorlar...
evet. dünyadada öyle. şöyle bir araştırdım. hep aynı resimler,aynı gelinlikler. bizde hele 10 tane falan aynı resim konuyor. olanda feci abartılı. normalde kimse giymez onları. show niteliğinde sanki

Burasi forum bilmem farkindamisiniz isteyen herkes dusuncelerini yazabilir ve herkes kendi yazdigi kelimelerden sorumludur bir baskasinin yazdigi kelimeler hosunuza gitmiyor olabilir bu polemik olusturmanizi gerektirmez eger karsit dusuncedeki insanlarin fikirlerine saygi duymayi bilmiyorsaniz burda bulunmayin lutfen gereksiz bir konu yuzunden ban yemek istemem muhattap olmak istemiyorum sizinle daha fazla

Bende size muhalifim iste..neden tahammul edemiyorsunuz :))) ben sizi muhatap almisim yat kalk dua et.. :)

evet. dünyadada öyle. şöyle bir araştırdım. hep aynı resimler,aynı gelinlikler. bizde hele 10 tane falan aynı resim konuyor. olanda feci abartılı. normalde kimse giymez onları. show niteliğinde sanki
Evet show amacli. Maksat biz en uc noktalari dahi yapariz,yapamayacağımız yok imaji vermek.

Ben 2 senedir aktif olarak gelinlik işindeyim ve özellikle tesettür gelinlik çalışmak istiyorum. Tasarımlarım da var. Daha doğrusu dünya gelinlik modasında tesettüre uyarlanmamış henüz onlarca model ve malzeme var. Onlardan çizimlerim oldu. Düşündüğüm modellerin fotoğraflarını arşivledim. 1-2 tane model dikmeye fırsatım oldu.

Gelin görün ki şimdiye kadar kimseye yeni bir şey siparisle dikemedim. Fark yoksa bundan gelinleri sorumlu buluyorum ben. Kimse farklı bir şey denemek istemiyor. Herkes kuzeninin filan zaten beğenilmis modelini diktirme peşinde. Tül etek olsun üstüne de dantel olsun.

Ki bahsettigim tasarımlar öyle uzaylı işi omuzlarında kocaman ek parçalar olan şeyler değil. Etekte tül uçlarına gren olsun mesela. Su dalgası etek olsun. Ne bileyim dantel üstünde bir kat tül olsun, dantel içinden flu gözüksün. Iki farklı dantel üst üste kullanılsın. Yabancı piyasada var. Bizde kimsede yok.

Sadece tesettür değil ki açık gelinlerimiz de hep birbirinin aynı. Şu forumda son 2 senedir 3 farklı gelin ya gördüm ya görmedim. ..

Back