Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim dusuncem bu siz ndn gocunuyorsunuz ?
Burasi forum bilmem farkindamisiniz isteyen herkes dusuncelerini yazabilir ve herkes kendi yazdigi kelimelerden sorumludur bir baskasinin yazdigi kelimeler hosunuza gitmiyor olabilir bu polemik olusturmanizi gerektirmez eger karsit dusuncedeki insanlarin fikirlerine saygi duymayi bilmiyorsaniz burda bulunmayin lutfen gereksiz bir konu yuzunden ban yemek istemem muhattap olmak istemiyorum sizinle daha fazladalga gecer yorumunuz üzerine Buda benim görüşüm !
enkafasına abajur başlığı giymis
Vera Kebaya - Indonesia
Cunku tesettüre ve tesetturluye onem verilmiyor :) turkiyede bir kac firma var tesettür calisan. Onlarda cok ucuk fiyatlarla kiraliyolar 8-10 bin tl istiyorlar...şu konudan anladığım bir şey var. tesettür gelinlik çeşitleri çok çok az. neden bu sektör böyle.
evet. dünyadada öyle. şöyle bir araştırdım. hep aynı resimler,aynı gelinlikler. bizde hele 10 tane falan aynı resim konuyor. olanda feci abartılı. normalde kimse giymez onları. show niteliğinde sankiCunku tesettüre ve tesetturluye onem verilmiyor :) turkiyede bir kac firma var tesettür calisan. Onlarda cok ucuk fiyatlarla kiraliyolar 8-10 bin tl istiyorlar...
Burasi forum bilmem farkindamisiniz isteyen herkes dusuncelerini yazabilir ve herkes kendi yazdigi kelimelerden sorumludur bir baskasinin yazdigi kelimeler hosunuza gitmiyor olabilir bu polemik olusturmanizi gerektirmez eger karsit dusuncedeki insanlarin fikirlerine saygi duymayi bilmiyorsaniz burda bulunmayin lutfen gereksiz bir konu yuzunden ban yemek istemem muhattap olmak istemiyorum sizinle daha fazla
Evet show amacli. Maksat biz en uc noktalari dahi yapariz,yapamayacağımız yok imaji vermek.evet. dünyadada öyle. şöyle bir araştırdım. hep aynı resimler,aynı gelinlikler. bizde hele 10 tane falan aynı resim konuyor. olanda feci abartılı. normalde kimse giymez onları. show niteliğinde sanki
hi hii hadi bakalim sagdanBende size muhalifim iste..neden tahammul edemiyorsunuz :))) ben sizi muhatap almisim yat kalk dua et.. :)