Türk kızının merhaba sorusuna vereceği cevaplar nelerdir?

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
+merhaba
-sen kimsin?

+ merhaba.
- ee?

+merhaba?
- o kim?

- merhaba
+ ama ben seni arkadaşım olarak görüyorum

ve en önemlisi:
+merhaba
-merhaba

Onu anladım Luk. :KK53:

İşaretlediğim yerde dedim. Niye ''en önemlisi'' denmiş?

Sus kizim bana cevap verme. :KK70:

Merhaba diyen yok herhalde ironi yapilmis bence.:cool: Bende whatsup tan yazanlara merhaba demeden direk kimsin derim. Bu tavrimiz Turk erkeklerinin sapikligiyla dogru orantili. :KK70:

Sus kizim bana cevap verme. :KK70:

Merhaba diyen yok herhalde ironi yapilmis bence.:cool: Bende whatsup tan yazanlara merhaba demeden direk kimsin derim. Bu tavrimiz Turk erkeklerinin sapikligiyla dogru orantili. :KK70:

Kazen gibi sen de bana üfler misin yoksa? :KK53:

O zaman lobelia olur manolia. :KK45: :KK45:

Merhaba diyene merhaba derim. Türk kızıyım. En Büyük TÜRKİYE

Bunları yazanlar da gerizekalılar, kendi milletlerini küçümsemek için ellerinden geleni yapıyorlar çünkü.

Kazen gibi sen de bana üfler misin yoksa? :KK53:

O zaman lobelia olur manolia. :KK45: :KK45:

Merhaba diyene merhaba derim. Türk kızıyım. En Büyük TÜRKİYE

Bunları yazanlar da gerizekalılar, kendi milletlerini küçümsemek için ellerinden geleni yapıyorlar çünkü.

Manolia daha iyi olur sanki. :KK45:

Tanimadigim insana merhaba demem. Once bir kendini tanitsin. Ortalik sapik dolu. Ne amacla ekledikleri belli. :KK20:

Neyse... Ciktim ben ugrastirma beni.
:KK51:

Manolia daha iyi olur sanki. :KK45:

Tanimadigim insana merhaba demem. Once bir kendini tanitsin. Ortalik sapik dolu. Ne amacla ekledikleri belli. :KK20:

Neyse... Ciktim ben ugrastirma beni.
:KK51:

Ok. Bir daha ki sefer adım manolia. :KK45:

Vallaha ben merhaba derim, baktım niyeti bozuk o zaman da güle güle derim. En Büyük TÜRKİYE

C u later honey. :KK53:

Aslında, örneğin yolda hiç öyle merhaba demez bazı tipler, direkt tanışabilir miyiz diyorlar. :KK53:

Kestirmeden gidiyorlar.:KK48:

Hatta üniversite zamanımda bir tinerci çocuk dikildi önüme, normal bir hayat sürse fiziken çok gösterişli birisiydi. ''Beni hatılıyor musun?'' deyip duruyor, ''hayır'' diyorum hala ''beni hatırlıyor musun?'' diyor. Sanırım o beni hatırlıyor. :KK53: Hayal mi görüyordu artık nedir? Bir süre takip etti, sonra kaybettirdim izimi. Bu anım geldi aklıma şimdi.

X