- 19 Ocak 2009
- 736
- 0
- 44
merhaba arkadaşlar resimler nasıl yükleniyor? yardımcı olursanız sevinirim ...
Senin 100 msji doldurman lazim sanirim resim eklemen icin ve birde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar resimler nasıl yükleniyor? yardımcı olursanız sevinirim ...
Abla biz bu fal isini iyi kivirdik:):)
Dün birinin fali vardi isim vermiycem dua ile ilgili kagit ile ilgili bisey cikmisti,uzuncada yazdim falini ama sitede sayfa görüntülenemeyince yazilarda silindi yollayamadim..Sonra sen bakmissin o kisinin falina..Hemen hemen gördüklerime yakin olanlari söylemissin.Sende gördünmü kagitla dua ile ilgili seyleri?
karabiberimm tmm aciliyor:lepi:en yakin zamanda bakacagim..özelden bakarsinŞenizImageshack - grnt037u
Imageshack - grnt038t Imageshack - grnt039 Imageshack - grnt040f Imageshack - grnt041k Imageshack - grnt042v Imageshack - grnt043d Imageshack - grnt044t Imageshack - grnt045 Imageshack - grnt050h Imageshack - grnt051t Imageshack - grnt052h Imageshack - grnt053z Imageshack - grnt054 ablacım koydum sevgiler
ya kızlar ben daha yeni olduğum için foto yüklemesini bilmiyorum profilime koyuyorum kahvenin fotosunu bakabilir misiniz acaba yorumlarınızı bekliyorum
karabiberimm tmm aciliyor:lepi:en yakin zamanda bakacagim..özelden bakarsinŞeniz
tabiki resmi oraya göndere bilirsem
benii unutma sezen abblacım..yarın içip kooycam footolarıııııopuyorumnanaktan
banadaaaaaaaaaaaaaaaaa
Şenizpazartesi cnm..malum hafta sonu..herkes evde..basim ayikmaz..pazartesi sabah insallah cnm..malencimde var beraberce bakariz..ok tatlim:lepi:
canım yardımın için çok teşekkür ederim.ben şimdi ekleyemicem sanırım msj sayım çok az başka türlü olmuyor mu?
Şenizpazartesi cnm..malum hafta sonu..herkes evde..basim ayikmaz..pazartesi sabah insallah cnm..malencimde var beraberce bakariz..ok tatlim:lepi: