Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

:))tabiki gördüm cnmcim..ama ben fazla detaylara girmedim..cok netti cünki:))):lepi:canim isteyince cok güzel bakarim..onun icin burdaki arkadaslarimada sabirsizlanmamalari konusunda rica ediyorumm:))kimseyi geri cevirmem vaktim ve kafam iyi oldugu sürece bakarim:hulya:ayriyeten sende cok güzel bakiyorsun haberin ola schatz..alkisalkisalkis

benii unutma sezen abblacım..yarın içip kooycam footolarıııııopuyorumnanaktan

Şenizpazartesi cnm..malum hafta sonu..herkes evde..basim ayikmaz..pazartesi sabah insallah cnm..malencimde var beraberce bakariz..ok tatlim:lepi:

Hafta sonuda ben bosum abla bakarim ben, sen dinlenzemuszemus
KIZLAR sezen ablaminda dedigi gibi sabirsizlasmayin ancak 2 kisiyiz ve yetistigimiz kadar bakariz......Baktirmak isteyen eklesin fotolari simdi bakayim enerjim cok bu gecekaydirigubbakcemile2

canım yardımın için çok teşekkür ederim.ben şimdi ekleyemicem sanırım msj sayım çok az başka türlü olmuyor mu?

canım yardımın için çok teşekkür ederim.ben şimdi ekleyemicem sanırım msj sayım çok az başka türlü olmuyor mu?

Canim ya forumda biraz aktif ol yani biseyler paylas yada profiline ekle hani albüm bölümü varya sanirim oraya ekleyebilirsin.

banada bakan olur mu acaba?tesekkurler..

Eklentiler

• $Görüntü089.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 42
  • $Görüntü092.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $Görüntü093.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $Görüntü094.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 41
  • $Görüntü102.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 51
burdada son resım sıgmadıda

Eklentiler

• $Görüntü111.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 44
merhaba,ilk kez kahve fıncanı görüntüsünü çektim yanlış yada eksık çekmişsem kusura bakmayın.yorumunuzu gercekten cok merak edıyorum.şuaralar hayatım karmakarışık durumda ve belkıde bazı soruların cevaplarını burada bulurum dıye düşündümkaydirigubbakcemile3 banada bakarsanız cok sevınırım.ancak 5 resım yollayabıldım ılk mesajımda buyuzden bıkaç mesaj olarak yollayacağım.şimdiden çok teşekkür ederim.a.s.

Eklentiler

• $SDC10591.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 44
  • $SDC10617.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $SDC10620.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $SDC10621.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $SDC10622.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 49
sığmadıgı ıcın 1.ci mesajımın devamı

Eklentiler

• $SDC10629.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $SDC10631.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 48
  • $SDC10637.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 28
  • $SDC10640.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $SDC10643.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 47
ve bı dılek dıledım.dıleğimin olup olmayacağı tabak altından anlaşıldıgını bırısınden duymuştum.onun ıcın bunuda eklemek ıstedım.
şimdiden yorumunuz ıcın cok tesekkur ederım tekrardan.

Eklentiler

• $SDC10644.jpg
    105,1 KB · Görüntüleme: 39
Şenizpazartesi cnm..malum hafta sonu..herkes evde..basim ayikmaz..pazartesi sabah insallah cnm..malencimde var beraberce bakariz..ok tatlim:lepi:

tamamm..sezen ablacım..saoll.....
eklerim ben beklerim geldinde bakarsınnn Şeniz
çok saolllll opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…