merhaba arkadaşlar resimler nasıl yükleniyor? yardımcı olursanız sevinirim ...
Abla biz bu fal isini iyi kivirdik:):)
Dün birinin fali vardi isim vermiycem dua ile ilgili kagit ile ilgili bisey cikmisti,uzuncada yazdim falini ama sitede sayfa görüntülenemeyince yazilarda silindi yollayamadim..Sonra sen bakmissin o kisinin falina..Hemen hemen gördüklerime yakin olanlari söylemissin.Sende gördünmü kagitla dua ile ilgili seyleri?
karabiberimm tmm aciliyor:lepi:en yakin zamanda bakacagim..özelden bakarsinŞenizImageshack - grnt037u
Imageshack - grnt038t Imageshack - grnt039 Imageshack - grnt040f Imageshack - grnt041k Imageshack - grnt042v Imageshack - grnt043d Imageshack - grnt044t Imageshack - grnt045 Imageshack - grnt050h Imageshack - grnt051t Imageshack - grnt052h Imageshack - grnt053z Imageshack - grnt054 ablacım koydum sevgiler
ya kızlar ben daha yeni olduğum için foto yüklemesini bilmiyorum profilime koyuyorum kahvenin fotosunu bakabilir misiniz acaba yorumlarınızı bekliyorum
karabiberimm tmm aciliyor:lepi:en yakin zamanda bakacagim..özelden bakarsinŞeniz
tabiki resmi oraya göndere bilirsem
benii unutma sezen abblacım..yarın içip kooycam footolarıııııopuyorumnanaktan
banadaaaaaaaaaaaaaaaaa
Şenizpazartesi cnm..malum hafta sonu..herkes evde..basim ayikmaz..pazartesi sabah insallah cnm..malencimde var beraberce bakariz..ok tatlim:lepi:
canım yardımın için çok teşekkür ederim.ben şimdi ekleyemicem sanırım msj sayım çok az başka türlü olmuyor mu?
Şenizpazartesi cnm..malum hafta sonu..herkes evde..basim ayikmaz..pazartesi sabah insallah cnm..malencimde var beraberce bakariz..ok tatlim:lepi: