bende edebiyat okuyorum bu yıl 2. sınıfım :)
ne güzel sevgili meslektaşım başarılar dilerim sana da :)
saol meslektaşım bende sana başarılar diliyorum
bende müstakbel meslektaşlarıma başarılar diliyorum ozaman
teşekkür ederiz canım
birşeyy sormamm lazımmm sedacımm ve diğer arkadaşlarr türk dili ve edebiyatı istiyorum tamam yedek olarak psikoloji, sosyoloji yazsam edebiyat için 3ve4 ya yine tercih edebilir miyim ? onlarıda
tam anlayamadım canım demek istediğini :) yani tercihlerde edebiyat dışında diğer bölümleri kazansam yine edebiyt tercih etme olasılığım var mı diye anladım doğru mu analdım bilmiyorum da ama bu durum da tercihe dersin elbette yani şöyşe açıktan okursun ayriyeten ya da çift anadal yaaprsın ya da ilk tercihte edebiyat gelmedi diğer tercihte boş olursa yine yazarsın. canım ben analdığım şekilde yorumladım ama sen yine de demek istediğin bud eğilse sor sorunu :)
canımcım şöyle diyorum bak hani tm3 den alıyoya psikoloji edebiyat ts2 şimdi ben edebiyatı yazıcam ama psikolojiyide yazsam olur mu diyorum yani bi sakıncası var mı ben zaten edebiyatla çift anadal yapmayıda düşünüyorum inşallah ortak dersleri olduğu için yapılıyomuş zatenöptüm
benim bildiğim yok yani herhangi bir sakıncası benim arkadaşım sözel de iken felsefe yazıpta kazanmıştı mesela ama tercihlerinde ehr ihtimale karşı da istediği bölümleri sonda bulundurmuştu yani birşey olmaz benim bilidiğim bu canım. evet çift anadal şansı var yaparsın onu da inşallah :)
benim bildiğim yok yani herhangi bir sakıncası benim arkadaşım sözel de iken felsefe yazıpta kazanmıştı mesela ama tercihlerinde ehr ihtimale karşı da istediği bölümleri sonda bulundurmuştu yani birşey olmaz benim bilidiğim bu canım. evet çift anadal şansı var yaparsın onu da inşallah :)
bende öyle tahmin etmiştim tm3 zaten edebiyat türkçe ağırlıklı matın katkısı çok az buna sevindim zaten psikoloji glrse edeb la çift anadal yoksa edeb psikoloji yapıcam ikisi bni mutlu edecek çünkü gecen bir prf. dinledim de ygs de olaki isteğin puanı alamadın lys ye yuklen dedi ztn katkı olark da lys daha fazla ya teşekkür ederim ayrıca
rica ederim canım. aynen öyle benden sana prfrün dediklerine ek olarak şunu söyleyim ygs nasıl olur nasıl gelir bilemeyiz ama ola ki düşük geldi sakın umudunu yitirme üzülme çünkü asıl iş lys sınavında biter lys nin katkısı daha fazla yani inşallah ne istiyorsan o olur psikoloji de süper bir bölüm ayrıca. ben de seneye okul öncesi sosyoloji artık hangisi olursa istiyorum bu bölümlerden birisi bakalım :)
2.üniversitemii yanii senin çap yapma imkanın yok mu peki sedacımmsenin adına sevindimm şimdi bak başta doğru söyleyeyimm 20 doğrum vardı dersane adına diyorum 23 26 33 en sonda 38 net
Merhaba sizinle bu konu hakkinda konuşmak istiyorum musade ederseniztamamdır seda de o zaman anlaştıkben günlük olarak hatırlamıyordum da canım ama bir hafta içerisinde toplam olarak söyleyim sana dersanm haricinde evde çalıştığım ders saati 45 saat çözdüğüm soru sayısı ise yine dersane haricinde 3000 4000 civarında idi