- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
ben de edebiyat öğrenmeniyim kızlar :) ama ben yaşlandım artık, 2005 mezunuyum üniversiteden, sonra da 1 yıl formasyon aldım, sonra bir dönem bekleyip atandım çok şükür, kpss ye iyi çalışmıştım. şimdi 5 yıllık öğretmenim. darısı da size olsun. siz yolunuza bakın, bence 3-5 sene sonra ne olur diye düşünmeyin şimdiden. çünkü malesef oturmuş bir sistemimiz olmadığı için, ne zaman ne olacağı bilinmez. umutsuzluğa kapılmayın. ben üniversitede okurken matematik bölümünde okuyan birisi benim önümde nispet yapar gibi dedi ki "edebiyatın ataması yok, matematikçiler hemen atanıyor". şimdi ben 5 yıllık öğretnemim, o daha atanmadı. yani bu memlekette neyin ne olacağı belli olmaz. kademeli olarak düşünün. öyle bir anda üniversite sınavı, ales, formasyon, kpss, atanma vs. hepsini düşünmeyin, yavaş yavaş. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sevgiler :))
çok haklısın neyin ne zaman değişeceği belli dğeil kestiremiyoruz hocam ve meslektaşım ayrıca o kadar da yaşlanmış sayılmazsınız maşallahınız vaar bulunduğunuz dönem çok güzel darısı da bizlere olsun inşallah Allah hepimizinde her zaman uardımcısı olsun inşallah