türk dili ve edebiyatı okuyan kimler :)

çok haklısın neyin ne zaman değişeceği belli dğeil kestiremiyoruz hocam ve meslektaşım ayrıca o kadar da yaşlanmış sayılmazsınız maşallahınız vaar bulunduğunuz dönem çok güzel darısı da bizlere olsun inşallah Allah hepimizinde her zaman uardımcısı olsun inşallah

valla bence 1 ve 2sınıf olmanın kıymetini bilmek lazım gittikçe zorlaşıyor..ama tabi her yıl biz de bölümümüzde bir adım ileri gidiyoruz bu daha da güzel:)

valla bence 1 ve 2sınıf olmanın kıymetini bilmek lazım gittikçe zorlaşıyor..ama tabi her yıl biz de bölümümüzde bir adım ileri gidiyoruz bu daha da güzel:)

birinci sınıfta zorlanan birisi olarak gözüm korktu şu anda Allah ayrdımcım olsun inşallah :)

birinci sınıfta zorlanan birisi olarak gözüm korktu şu anda Allah ayrdımcım olsun inşallah :)
sedacımmm canım benimm yine sana danışmam gereken bir konu var sen matematik yaptın mı ygs den lysden çok etkisi yok demi bizim bölüme Ben ağırlıklı türkçe ve sosyal denemeleri yapıyorum matı beceremiyorum çok fazla 6 taner falan beceriyorum

istediğin zaman sorabilirsin tatlım elimden geldiği kadarı ile yardımcı olmaya çalşırım elbette.ben toplam matematikten 12 net yapmıştım canım yani sen elinden geleni yapmalısın sakın önemsememezlik yapma çünkü unutma sözelcilerde farkı attığın bir ders varsa o da matematik alan dersleri artık çünkü başarılı olan herkes yapıyor halledersin ama inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…