- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
Dövmeyle uyuşturucu aynı şey çünkü haklısınız (ironi içerir).peki uyuşturucuda serbest olsun , bakkalarda satılsın ? kişinin vücudu ile verdiği bir karar neticede kendine zarar vermek istiyorsa bizene diyelim olmaz mı ? kişi kendi tercihleri doğrultusunda bu tarz maddeler kullanmak istiyor
türbanla aynı kefeye koyarken mantıklı oluyorda uyuşturucuyla koyunca mı mantıksız olduDövmeyle uyuşturucu aynı şey çünkü haklısınız (ironi içerir).
Sağlık etkisi anlamında kola bacağa yaptırılan dövme ile eroin bir, hıhım evet : )
sağlığa zararını açıklayın o zaman bekliyorum
hah bende diyordum bakalım bu yorumuma da saracakmı
ortada suçlama varsa ben değil karşı taraf yapmıştır
o zaman sizlerde akp bişeyi yasakladığında yada yasaklamadığında
hemen akp ye oy verenleri suçlamayın
işte oy verenler utansın,onların yüzünden gibi vs.
senin dediğinle bu aynı şey işte.
biz başı açıkların saçları çok sağlıklı yani öyle mi ?Dovmenin 16 yasinda yapmakla 18 yasinda yapmak arasinda cok bi farki yok. Cocugum ozenir de yaptirmak isterse ben onu kisitlayip bunu buyuk mesele haline getiremem.
Ben azcik kafami kapamak zorunda kalsam kasinti mahvediyor beni. Kafada kepek yapiyor. Sac dokulmesine sebep oluyor. Deri dogal haliyle hava almasi gereken bi yapi ve bence dogal olana mudahaledir turban. Dermatologlar eve geldiginizde mutlaka basortunuzu acmanizi sacinizi islakken kurutmadan asla ortmemenizi ogutluyor zaten.
Her neyse herkes kendi cocugunun sagligini dusunsun yani. Sen dovme yaptirtmazsin zararli diye ben de basini kapattirmam.
biz başı açıkların saçları çok sağlıklı yani öyle mi ?
deri açık kalmalı eyvallah da açık kalan deri ye de milyonlarca mikrop birikir , rüzgarlı havalarda yerden uçan binlerce pislik saçımıza bulaşıyor ? el yüz her dk gerekirse her saniye yıkanır da saç ? ben sekiz beş çalışıyorum nasıl yıkayacağım her dk a .. tek yönlü düşünüyorsunuz sağlık açısından türbanlınında türbansızında sağlığına zarar veren mutlaka etkenler var.
sizin çocuğunuzun dövmesine karışan yok zaten , makyaj yapmakta yasak değil neden bunu dillendirmiyorsunuz
bakın açıklara göre de kalkan yasaklar varmış değil mi ?
bu hükümet 20 yıldır mı iktidarda ben ilk okula giderken küpe yasaktı , onu yasaklayanda mı bu hükümetti , biraz geçmişi araştırmaya ne dersiniz ?
yasak olsa suç olmasa suçEskiden her sey yasakti. Disiplin vardi. Turban yasaksa kisa etek de yoktu. Kizarlardi kisa etek giyene. Liseli kizin g.tunden etek giymesini dogru mu buluyorum sence? Simdi saldim cayira mevlam kayira. Turban i birakicaklar diye o kadar saldilar ki her seyi. Dovme ve piercing yasagi hepsinin otesinde sacma bence.
ergenlik çağındaki gençlerle mücdeleye girmemek gerek diye düşünüyorum..eşimin yeğenleri aile ne kadar karşı çıksada küpede taktılar ağıza taktıkları şeydende...kızda okadar güzel bebek gibi genç kız ama takıyor işte yapılacak bir şey yok..Dovmenin 16 yasinda yapmakla 18 yasinda yapmak arasinda cok bi farki yok. Cocugum ozenir de yaptirmak isterse ben onu kisitlayip bunu buyuk mesele haline getiremem.
Ben azcik kafami kapamak zorunda kalsam kasinti mahvediyor beni. Kafada kepek yapiyor. Sac dokulmesine sebep oluyor. Deri dogal haliyle hava almasi gereken bi yapi ve bence dogal olana mudahaledir turban. Dermatologlar eve geldiginizde mutlaka basortunuzu acmanizi sacinizi islakken kurutmadan asla ortmemenizi ogutluyor zaten.
Her neyse herkes kendi cocugunun sagligini dusunsun yani. Sen dovme yaptirtmazsin zararli diye ben de basini kapattirmam.
Yasaklari yapanlar bir zamanlar sizlerin de severek oy verdigi fasist hukumetlerdi.
evet başörtünün zararlarınıda duyduk,dağılabiliriz : )Dovmenin 16 yasinda yapmakla 18 yasinda yapmak arasinda cok bi farki yok. Cocugum ozenir de yaptirmak isterse ben onu kisitlayip bunu buyuk mesele haline getiremem.
Dovmenin 16 yasinda yapmakla 18 yasinda yapmak arasinda cok bi farki yok. Cocugum ozenir de yaptirmak isterse ben onu kisitlayip bunu buyuk mesele haline getiremem.
Ben örtüyü yasaklayanlara oy vermedim ki. Örtüyü kim yasaklattı ve kim yasakladı söylermisin.hah bende diyordum bakalım bu yorumuma da saracakmı
ortada suçlama varsa ben değil karşı taraf yapmıştır
o zaman sizlerde akp bişeyi yasakladığında yada yasaklamadığında
hemen akp ye oy verenleri suçlamayın
işte oy verenler utansın,onların yüzünden gibi vs.
senin dediğinle bu aynı şey işte.
Ben örtüyü yasaklayanlara oy vermedim ki. Örtüyü kim yasaklattı ve kim yasakladı söylermisin.
En baştan anlatayım. Süleyman Mercümek'in paraları Tansu'nun örtülü ödeneğin yolsuzluğuna sardılar örtülü mercimek hükümeti kurdular. Herşey gösteriş idi. Bir gazeteci hanım el uzattı günah diye sıkmadı. Tansu'nun elini hiç bırakmadı. Vs vs...bu soruyu ben sordum sizlere,siz cevaplayın
hangi partiymiş bu?
Eğer birilerinden hesap soracaksan Tansu'ya Erbakan'a İsmail Hakı Karadayı'ya Ecevit'e sor. Bizim suçumuz değil.bu soruyu ben sordum sizlere,siz cevaplayın
hangi partiymiş bu?
En baştan anlatayım. Süleyman Mercümek'in paraları Tansu'nun örtülü ödeneğin yolsuzluğuna sardılar örtülü mercimek hükümeti kurdular. Herşey gösteriş idi. Bir gazeteci hanım el uzattı günah diye sıkmadı. Tansu'nun elini hiç bırakmadı. Vs vs...
Birgün boşboğazlık yapıp ''Örtülü kızlara rektörler dekanlar hatta herkes saygı duruşuna duracak'' diye çok kötü bir beyanat verdi. Sanırım o gün birçok kapalı kişinin ağzı kulaklarına varıyordu. Öyle değil mi? Durup dururken durgun suyu bulandırmanın anlamı neydi? Uyuyan yılan neden uyandırıldı? Biraz düşünün. Daha sonra ne oldu?:
Örtü reklamı donsuzlara yaradı
Şeriatı istismar dinsizlere yaradı
Türklük neymiş dediler kansızlara yaradı.
Şunu da iyi bilin ki Milli mücadeleye katılmayan hiç kimseye ben saygı duruşuna durmam. Çıplak veya örtülü farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?