- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
Tam tersi çok uzaklarda degildi yalnızYakinda resmi gazetelerde "Okula turbansiz girmek yasaktir."
OKULDA KAMUDA İŞ HAYATINDA HATTA ÇOĞU ÖZEL SEKTÖRDE YILLARCA BAŞÖRTÜ YASAĞI VARDI BUNUN ADINA "MODERNLİK ,DEMOKRASİ"DENİLDİ,
ŞİMDİ İSE BU ALANLARDA İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAPMAKTA SERBESTTİR DENİLDİĞİNDE İSE KIYAMETLER KOPARIYORSUNUZ . BU NE TARAFLILIKTIR BU NE ZULÜMDÜR BU NE ZORBALIKTIR . BIRAKIN ARTIK İNSANLARIN SEÇİMLERİNE KARIŞMAKTAN.HERKES HÜR DOĞMUŞTUR.KİME NE!
Son sınıflar diretmiştir almayacağız son senemiz diye, 12. sınıf öğrencilerine mezun olacakları için çok ısrarcı olmazlar ama 10. sınıf öğrencisine aman çocuğum sen alma, olan formanla gel demiyorlar, 10. sınıftasın 2 yıl daha okuyacaksın o yüzden o formayı da almak zorundasın diyorlar.
bence herkes istediğini yapsın, bu türban konusundan hala birileri nemalanıyo çünkü, millet bu konuda birbirine girdikçe nemalanma katsayısıda artıyor, artık milletçek şu konuya nokta koysakta daha önemli şeylerle ilgilensek
İki tarafında birbirine dayatmacılık yapması çok büyük hata. Bu sorunların neden yaşandığını biliyor muyuz. Biz Türk Milleti olarak çabuk unuturuz.Tam tersi çok uzaklarda degildi yalnız
Yakinda resmi gazetelerde "Okula turbansiz girmek yasaktir."
Yanlış kişiyi suçluyorsun. Yasaklayan ve yasaklatanları suçlamalısın.türban yasağı kalktı diye,kimseye zorla başını kapattırmazlar merak etme
şu an sesiniz çıktığı kadar ,yasak varken çıksaydı ya
Yanlış kişiyi suçluyorsun. Yasaklayan ve yasaklatanları suçlamalısın.
Lise sonda burnumu deldirdim, ilk dövmemi yaptırdım. Ailem izin verdikten sonra okul yönetimine laf düşmemeli. 17 yaşında tesettür girmeye karar verebiliyorsam dövme yaptırmaya veya burnumu deldirmeye de karar verebilirim.dövme serbest olsa ne olacak , o yaştaki çocuklarınızın dövme yaptırmasına müsade edecekmisiniz ki ?
ben zannetmiyorum , burdaki kadınlarının bir çoğunun bilinçli anneler olduğunu düşünüyorum , çocuklarına değer veren veya verecek anneler olduğunuzu düşünüyorum.
dolayısıyla sizin için bir sorun yok boşuna can sıkmaya değmez boşverin
sağlıkla türbanı aynı kefeye koyuyorsun sana diyecek hiç bir şeyim yok ...Lise sonda burnumu deldirdim, ilk dövmemi yaptırdım. Ailem izin verdikten sonra okul yönetimine laf düşmemeli. 17 yaşında tesettür girmeye karar verebiliyorsam dövme yaptırmaya veya burnumu deldirmeye de karar verebilirim.
sağlıkla türbanı aynı kefeye koyuyorsun sana diyecek hiç bir şeyim yok ...
türban takmama kararı nı dövmeyle ilişkisini de kur bakalım kurabilcek misin ?
Evet aynı kefeye koyuyorum.sağlıkla türbanı aynı kefeye koyuyorsun sana diyecek hiç bir şeyim yok ...
türban takmama kararı nı dövmeyle ilişkisini de kur bakalım kurabilcek misin ?
peki uyuşturucuda serbest olsun , bakkalarda satılsın ? kişinin vücudu ile verdiği bir karar neticede kendine zarar vermek istiyorsa bizene diyelim olmaz mı ? kişi kendi tercihleri doğrultusunda bu tarz maddeler kullanmak istiyorEvet aynı kefeye koyuyorum.
İkisi de kişinin kendi hayatı, kendi vücudu ile ilgili verdiği kararlar. Eğer siz olaya sadece "özgürlük", sadece "kişinin kendi tercihleri doğrultusunda yaşaması" olarak bakıyorsanız ikisi de aynıdır.
sağlığa zararını açıklayın o zaman bekliyorumTurban da sagliga zararli derim ben o zaman. Ona kim karar verecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?