• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupperware

arkadaşlar
ben de bayağı bi şey sipariş ettim biliyorsunuz kozmetik ürünleri gibi satılıyr.yorumları iyi okudum..fiyatına değer diyen de var diğer plastiklerden farkı yok diyen de..ama yoğunlukta olan yorumlar kaliteli olduğu,ürünleri iyi koruduğu..
acaba iyi korumadığını söyleyenler kullanım hatasından dolayı mı böyle düşünüyor.daha elime ulaşmadı ama nasıl kullanılacağı hakkında fikri olan var mı mesela kapağını naslı kapatmamız gerektiği falan..

Arkadaslar inanın pişman olmazsınız ben de çoğu ürünü var çeyizim için üye oldum annem de kullanıyo cok memnunuz.. ürünler hakkında bilgi verebilirim.. Doğru kullanıldığında cok uzun saklama koşulları elde edebilirsiniz

arkadaşlar
ben de bayağı bi şey sipariş ettim biliyorsunuz kozmetik ürünleri gibi satılıyr.yorumları iyi okudum..fiyatına değer diyen de var diğer plastiklerden farkı yok diyen de..ama yoğunlukta olan yorumlar kaliteli olduğu,ürünleri iyi koruduğu..
acaba iyi korumadığını söyleyenler kullanım hatasından dolayı mı böyle düşünüyor.daha elime ulaşmadı ama nasıl kullanılacağı hakkında fikri olan var mı mesela kapağını naslı kapatmamız gerektiği falan..

çok çeşitli ürün var ve kapanma şekilleri de değişiyor. ben tek parmak olan ürünlere bayılıyorum :) tam orta noktasına baskı uygulayınca tık diye kapanıyor.Yonca sette bu şekilde kapatılıyor diye biliyorum. Ben özellikle kuru gıda,bakliyat ve çerez türü şeyleri saklama konusunda çok memnunum. Peynir dünyası çok güzel.Su setten bi tanesine maydanozlarımı koymuştum. 2,5 ay faydalandım maydanozlardan:27:
Ha ama her sebze ve meyveyi çok iyi sakladığını söyleyemeyeceğim maalsesef. Yani ömürlerini uzattığı bir gerçek ama çok uzun süre bişey olmadan saklamıyor.En azından ben daha bunu çözemedim :1:

Evet seralar cok güzel

evet ben de özellikle yeşilliklerim için istiyorum.
her hafta yeşilliklerimi atmaktan israf etmekten bıktım..ayrıca peynir ve yoğurt kapları,hamur mayaama kabı,kahvaltılıklar vs vs..
ekmekliğinin hiç iyi olmaıdğını duydum..termosu nasıldır acaba?

evet ben de özellikle yeşilliklerim için istiyorum.
her hafta yeşilliklerimi atmaktan israf etmekten bıktım..ayrıca peynir ve yoğurt kapları,hamur mayaama kabı,kahvaltılıklar vs vs..
ekmekliğinin hiç iyi olmaıdğını duydum..termosu nasıldır acaba?

bütün kapları cok güzel.. Mucize şekerleri, kompaktüs(peynir saklamak için harika), miksim (hamur mayalama,yoğurt mayalama ) ve daha bisürü kabı mutlaka alın. Termos çeyizimde var daha kullanmak nasip olmadı ama cok güzel olduğunu duydum.. Saatlerce aynı sıcaklıkta tutuyormuş...

bütün kapları cok güzel.. Mucize şekerleri, kompaktüs(peynir saklamak için harika), miksim (hamur mayalama,yoğurt mayalama ) ve daha bisürü kabı mutlaka alın. Termos çeyizimde var daha kullanmak nasip olmadı ama cok güzel olduğunu duydum.. Saatlerce aynı sıcaklıkta tutuyormuş...

hadi bakalım heyecanla bekliyorum.gelsin kullanayım ben de objektif biri olarak yorumlarımı yaparım..mesela aynı ürünü bi normal plastiğe bi de tupper a koyup deneyeceğim bakalım..

ha birde tupperın rondosunu bende almak istiyorum ama ipli şef mi rondo mu alsam gidi pgeliyorum kararsızım çok:50:
çok yer kaplasın istemiyorum ama almışken iyisi hangisiyse onu almak istiyorum..
kullanınca yaz emi iyi mi kötü mü neler yapılıyo..çok mu yer kaplıyor vs...:29:[/QUOTE]

rondo yerine süper şef 2 almanızı tavsiye ederim eğer karıştırma aparatını da istiyorsanız.. Rondo biraz büyük ve güç gerektiriyor fazla bişey koyduğunuz zaman çevirmesi zor..

Son düzenleme:
billemedimki bacım hiç görmedim şimdi senden duydum(yalan söylemeyim okudum:9:)
hiç bilmiyorum bu markayı..biri alman biri türk malı..keşke iyi bişeyler yapsalarda alsak..

ben kurular için gittim aldım şunlardan tanesi 5 tl den 10 tane ne var ne yok doldurdum:9:

Eki Görüntüle 692811

ha birde tupperın rondosunu bende almak istiyorum ama ipli şef mi rondo mu alsam gidi pgeliyorum kararsızım çok:50:
çok yer kaplasın istemiyorum ama almışken iyisi hangisiyse onu almak istiyorum..
kullanınca yaz emi iyi mi kötü mü neler yapılıyo..çok mu yer kaplıyor vs...:29:

Sef 2 almanızı tavsiye ederim..

kullanınca yaz emi iyi mi kötü mü neler yapılıyo..çok mu yer kaplıyor vs...:29:

rondo yerine süper şef 2 almanızı tavsiye ederim eğer karıştırma aparatını da istiyorsanız.. Rondo biraz büyük ve güç gerektiriyor fazla bişey koyduğunuz zaman çevirmesi zor..[/QUOTE]

ben tefal rondomdan memenunun.ama mesela bazı yemekler için az soğan doğramak gerekiyor.büyük rondo pek pratik olmuyor..bu yüzden mini şef i aldım ipli olan o sanırım..diyorum ya bayağı bi alışveriş yaptım bütçem sarsılacak kesin biraz sıkıntı çekicem..zaten kıza taksit taksit ödeyeceğim bikaç ay..baktım da gitti gidiyorda çok daha ucuz ama orası ne kadar güvenilir bilmiyorum...

orta boy peynir dünyası,3lü sera set,büyük boy sera set, 4lü mini şekerler,600 ml lik 3lü şekerler,salata kabı,3lü yemek saklama kabı,termos,yoğurtmayalama kabı,hamur mayalama kabı mixim li ondan sanırım,yağdanlık..aldıklarım bunlar

bir de bunların bulaşık makinesinde yıkanmaması gerekiyor diye duydum.doğru mu acaba?

rondo yerine süper şef 2 almanızı tavsiye ederim eğer karıştırma aparatını da istiyorsanız.. Rondo biraz büyük ve güç gerektiriyor fazla bişey koyduğunuz zaman çevirmesi zor..

ben tefal rondomdan memenunun.ama mesela bazı yemekler için az soğan doğramak gerekiyor.büyük rondo pek pratik olmuyor..bu yüzden mini şef i aldım ipli olan o sanırım..diyorum ya bayağı bi alışveriş yaptım bütçem sarsılacak kesin biraz sıkıntı çekicem..zaten kıza taksit taksit ödeyeceğim bikaç ay..baktım da gitti gidiyorda çok daha ucuz ama orası ne kadar güvenilir bilmiyorum...

orta boy peynir dünyası,3lü sera set,büyük boy sera set, 4lü mini şekerler,600 ml lik 3lü şekerler,salata kabı,3lü yemek saklama kabı,termos,yoğurtmayalama kabı,hamur mayalama kabı mixim li ondan sanırım,yağdanlık..aldıklarım bunlar

bir de bunların bulaşık makinesinde yıkanmaması gerekiyor diye duydum.doğru mu acaba?[/QUOTE]

gerçekten gerekli şeyler almış mıyım bir de size onu sorayım..neyse gelsinler bi an önce kullanayım.meraktayım..bi süre kullanıp objektif yorumlarımı burada yazacağım yeni almak isteyenlere yardımcı olmak için..

meyveler,sebzeler,yeşillikler,çerez kuruyemiş gibi gıdalar hemen bozuluyor..ben yeşillik,meyve sebze kuru kayısı ve çerez gibi gıdaları uzun süre saklayamıyorum umarım bu ürünler işimi görür.bulaşık makinesinde yıkama durumunu da merak ediyorum doğrusu..

meyveler,sebzeler,yeşillikler,çerez kuruyemiş gibi gıdalar hemen bozuluyor..ben yeşillik,meyve sebze kuru kayısı ve çerez gibi gıdaları uzun süre saklayamıyorum umarım bu ürünler işimi görür.bulaşık makinesinde yıkama durumunu da merak ediyorum doğrusu..

Aldığınız ürünler cok güzel işinizi görür.. Yalnız peynir dünyasına sadece kuru peynirlerinizi koymalısınız.. Beyaz peynir koyarsanız memnun kalmazsınız bir de üstüne baska bir kap koymayın.. bulaşık makinesine gelince evet yıkanır ama elinizde yıkarsanız daha uzun ömürlü olur.. Ben elde yıkıyorum

Aldığınız ürünler cok güzel işinizi görür.. Yalnız peynir dünyasına sadece kuru peynirlerinizi koymalısınız.. Beyaz peynir koyarsanız memnun kalmazsınız bir de üstüne baska bir kap koymayın.. bulaşık makinesine gelince evet yıkanır ama elinizde yıkarsanız daha uzun ömürlü olur.. Ben elde yıkıyorum

termosu falan gittigidiyordan aldım acaba doğru mu yaptım bilmiyorum orjinal ve sıfır olarak gelir mi?sen ne dersin?

merhaba bende meyve ve sebzelerimi taze tutmak için sera almayı planlıyorum önerirmisiniz?Eki Görüntüle 720357
Ben kullanıyorum çok memnunum :34:

Bu hafta micro gurme indirimde :52:
Ne zamandır bekliyordum alıcam inşallah
Bilmeyenler söyliym mikrodalgada etli tavuklu sebzeli çeşitli yemekler yapmak için kullanılıyor çok pratik..

$TUPPERWARE-MIKRO-GURME-pisirme-serisi__67512343_0.webp

termosu falan gittigidiyordan aldım acaba doğru mu yaptım bilmiyorum orjinal ve sıfır olarak gelir mi?sen ne dersin?

Valla hiç alışveriş yapmadım ordan ama güvenli olduğunu duydum alan cok kişi var.. Zaten iade etme hakkınız da var sorun çıkarsa kafanıza takmayın

selam kızlar çevremde dost kazığı atmaya meraklı arrkadaşlarıma kar ödemektense ben nette gg.dan aldım cumartesi gece ve salı günü elime ulaştı arzu edene kullanıcının adını bile verebiliririm özelden istanbuldan bana çok çabuk sürede ulaştı.
ben 1lt tinimini
2,1 su serisi
turuncu 500 ml eko şişe
1 lt sürahi
şeker üçüzler
ızgaralı 1,3 saklama kabı
hepsini 98 aldım kargo hariç

selam kızlar çevremde dost kazığı atmaya meraklı arrkadaşlarıma kar ödemektense ben nette gg.dan aldım cumartesi gece ve salı günü elime ulaştı arzu edene kullanıcının adını bile verebiliririm özelden istanbuldan bana çok çabuk sürede ulaştı.
ben 1lt tinimini
2,1 su serisi
turuncu 500 ml eko şişe
1 lt sürahi
şeker üçüzler
ızgaralı 1,3 saklama kabı
hepsini 98 aldım kargo hariç

çok güzelmiş özgülcüm

ben hem katalogdan hem de gg dan aldım.gg dan alırken orjinal olur mu diye tereddüdlerim vardı açıkçası ben vanda olduğum için bana şimdilik sadece termos geldi..bakalım sabah çayı koyup denedim.bekliyorum bi kaç saat daha dursun diye..

bir de ürün normal bir sarı kartonun içinde geldi ben markanın adı vs yazan bi karton bekliyordum ama.karton da made in eu yani ingilterede üretilmiştir yazıyr.umarım orjinaldir.kullanılmamışa benziyordu.ben satıcıya bunların neden bu kadar ucuz olduğunu katalogla arasında neden bu kadar fark olduğunu sordum..o da onların bayağı bi satış yaptırkarını bu nedenle gelişinden ve daha ucuza aldıkları için daha ucuza da sattıklarını söylediler.

dost kazığı konusunda da haklısın.

ben gg dan sera set istiridye kaplar buzluk için antartika serisi vs aldım bakalım gelince ne düşüneceğim?..

merhabalar, benim tupperware miksim pro 1,5 litre hakkında sormak istediğim bişey var. bana hediye geldi,turuncu silikon kapak saklama kapları gibi tam kapanmıyor, kapanması gerekiyor mu? yoksa çırpma kabı olduğu için mi öyle?

Back
X