• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupperware

arkadaşlar peki nerden aldınız ben de taktım kafayı bu ara özellikle salata kurutucusu gibi bişi varmış heralde ya mağazalarda falan satılıyormu yoksa böyle amway falan gibi elden ve netten mi bulabilecez. Ben kendim gidip bizzat almak istiyorum gerçi ggde uygun fiyata buldum bişiler ama kargoyla pahalıya gelir diye korkuyorum[/QU

Bence görüp almak gerekır boyutunu falan hem kargo gırdımı daha pahalı

ben tupperın 3 lü kilitli saklama kabını aldım çok memnunum,
gelinimizde ipli şef aldı ama daha kullanmamış,memnun kalırsa bende almayı düşünüyorum

ben tupperın 3 lü kilitli saklama kabını aldım çok memnunum,
gelinimizde ipli şef aldı ama daha kullanmamış,memnun kalırsa bende almayı düşünüyorum

ipli şef bende kullanıyorum canım ve çok memnunum.
küçük olması özellikle çok kullanışlı, 1 soğanı bile sulandırmadan çok güzel doğruyor, buyuk robotumda var ama içine az konulduğunda yanlara dağılıyor çekmıyor, bunu günlük kullanıyorum, temizlemeside kolay.

ipli şef bende kullanıyorum canım ve çok memnunum.
küçük olması özellikle çok kullanışlı, 1 soğanı bile sulandırmadan çok güzel doğruyor, buyuk robotumda var ama içine az konulduğunda yanlara dağılıyor çekmıyor, bunu günlük kullanıyorum, temizlemeside kolay.

gerçekten mi: )
ben mini olanları çok bişey yapmaz diye düşünmüştüm ama fikrim değişti: )
bende alayım o zaman :16:
bu arada sende güle güle kullan sarfansarıcım :nazar:

Kızlar son katalogta 23. sayfadaki, ürün kodu G82 olan şeker üçüzler kaç ml dir. Bilen varsa, acil cevap :26:

kızlar gitti gidiyor ve sanalpazarda tupperware ürünleri var ben aldım uygun ürünler var mesela antartika renkli yeşil renk filan,4 tane 800 ml 29.90 aldım kargo 6.9 lira idi.

Kizlar bende hastalik yapti Ben tamam bu ay almiyacam diyorum ama yeni firsat urunu cikiyor tamam bunuda aliyim birakacam diyorum olmuyor ne önerirsiniz paralarim tupperlara gidiyor:(

meraba bende tupper le yeni tanıştım ilk önce bir satış temsilcisinden 3 lü su seti ve sera serisinin 4.4 lük olanından aldım ve memnun kalınca birde internetten araştırayım varmı dedim..ve gitti gidiyordan bi çok ürünün daha avantajlı fiyata satıldığını gördüm..üstelik belli fiyatın üzerine kargoda bedava:21: dün akşam siparaşimi verdim...çok mutluyum bir an evvel gelsinler...

kızlar benim tavsiyem eğer geliş fiyatından satan satıcı bulamazsanız gitti gidiyordan alın fiyatlar çok uygun..:34:

dün..

antartika 5 li set.
mucize şekerler
3 şekerpare
tek parmak 700 ml 4 adet.
mega şek şek
su setten 1.3 lük olandan siparşimi verdim.üstelik 6 taksit ve kargo bedavaya..:16:

Son düzenleme:
Bende sırf kendime ve çevremdekilere geliş fiyatından alabilmek için üye oldum. Özellikle çok istediğim baharatçıklar ve oval seti indirimdeyken aldım ve çok severek kullanıyorum. Pembe su setten ve özel karelerden de aldım. Su setlerden birinin içine 1 ay önce maydanoz koymuştum,hala bişey olmadı :1: Benimde tüm paralarım bunlara gidiyor ama ya..Eksiklerimi alıp çıkarım diyordum ama fırsatları gördükçe de çıkamıyorum :27:

Tupperwareden şipariş ettiğim eko şişeler geldi ama ilk açışımda plastik kokusu geldi yıkadım çocuk okula götürdü bakalım sonuç nasıl.Facebook a Tupperware Malezya yazıp girdim Malezyaya ne kadar güzel ürünler gönderiyor bu tupper.Benim gibi merak eden girip baksın:çocuklar için çok güzel ağzı kapaklı miki Mouse desenli taşıma ipli matarası var,Kapaklı prenses desenli bardakları var.Şu mini kapları var ya onlarında çocuk desenlisi var daha neler neler.Acaba Tupperwarenın gözünde Türkiye stok eritme merkezimi niye benim ülkemede böyle cicili biçili şeyler getirmiyorlar ben müşteriyim satış temsilcisi değilim.Ben bildim bileli aynı ürünler özellikle çocuklarımız için değişik bir şey yok.Ama Endonezya,Malezya ve diğer ülkelerdeki Tupper ürünleri bizden farklı sanırım bizdeki temsilciler hiç ses çıkarmayıp bu ayrımcılığa göz yumuyor.Hem pahalı satıp hem de yenilik yapmıyorlar senede bir iki renk değişimi oda daimi değişiklik değil sanırım o değişiklikte sus payı.

Tupperwareden şipariş ettiğim eko şişeler geldi ama ilk açışımda plastik kokusu geldi yıkadım çocuk okula götürdü bakalım sonuç nasıl.Facebook a Tupperware Malezya yazıp girdim Malezyaya ne kadar güzel ürünler gönderiyor bu tupper.Benim gibi merak eden girip baksın:çocuklar için çok güzel ağzı kapaklı miki Mouse desenli taşıma ipli matarası var,Kapaklı prenses desenli bardakları var.Şu mini kapları var ya onlarında çocuk desenlisi var daha neler neler.Acaba Tupperwarenın gözünde Türkiye stok eritme merkezimi niye benim ülkemede böyle cicili biçili şeyler getirmiyorlar ben müşteriyim satış temsilcisi değilim.Ben bildim bileli aynı ürünler özellikle çocuklarımız için değişik bir şey yok.Ama Endonezya,Malezya ve diğer ülkelerdeki Tupper ürünleri bizden farklı sanırım bizdeki temsilciler hiç ses çıkarmayıp bu ayrımcılığa göz yumuyor.Hem pahalı satıp hem de yenilik yapmıyorlar senede bir iki renk değişimi oda daimi değişiklik değil sanırım o değişiklikte sus payı.

Arkadasim Ben Avusturyada yasiyorum tupper burda da yenilik yapmiyor sonbahar-kis katalogla 2013ilkbahar-yaz katalagu ayni tek farki fiyatlari 1-2€daha zamlanmis olmasi Ben bahar katalogunu iple cekmistim ama büyük hayal kirikligi yasadim:( maalesef

Meralirem inan Malezya ve Endonezya kataloglarını görsen bayılırsın çocuk ürünleri bir harika niye Tupper böyle farklılık yapıyor ürettiği tüm ürünleri tüm dünyadaki müşterilerine eşit dağıtmıyor onu anlamadım.

meraba bende tupper le yeni tanıştım ilk önce bir satış temsilcisinden 3 lü su seti ve sera serisinin 4.4 lük olanından aldım ve memnun kalınca birde internetten araştırayım varmı dedim..ve gitti gidiyordan bi çok ürünün daha avantajlı fiyata satıldığını gördüm..üstelik belli fiyatın üzerine kargoda bedava:21: dün akşam siparaşimi verdim...çok mutluyum bir an evvel gelsinler...

kızlar benim tavsiyem eğer geliş fiyatından satan satıcı bulamazsanız gitti gidiyordan alın fiyatlar çok uygun..:34:

dün..

antartika 5 li set.
mucize şekerler
3 şekerpare
tek parmak 700 ml 4 adet.
mega şek şek
su setten 1.3 lük olandan siparşimi verdim.üstelik 6 taksit ve kargo bedavaya..:16:

gerçekmidir orda satılanlar ben tereddüt ettim:44:

Kullanmadığınız satmak istediğiniz bir ürün varsa tupperda pm lütfen,
bugünlerde tupperlara taktım:)

Kadriye16 senin yazini okuduktan sonra baktim gereckten cok güzel albenisi olan urunler tupper boyle devam ederse herkes alacagini alir cesit olmayincada satis yapamaz fazla diye düsünüyorum

Back
X