kızlar tupperware ürünlerine bayıldım ve sizlerle paylaşmak istedim,muhakkak araştırın ve evinize alın harika ürünler
bende ıstıyorum ama cevremde yok yapan ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar tupperware ürünlerine bayıldım ve sizlerle paylaşmak istedim,muhakkak araştırın ve evinize alın harika ürünler
arkadaşlar peki nerden aldınız ben de taktım kafayı bu ara özellikle salata kurutucusu gibi bişi varmış heralde ya mağazalarda falan satılıyormu yoksa böyle amway falan gibi elden ve netten mi bulabilecez. Ben kendim gidip bizzat almak istiyorum gerçi ggde uygun fiyata buldum bişiler ama kargoyla pahalıya gelir diye korkuyorum[/QU
Bence görüp almak gerekır boyutunu falan hem kargo gırdımı daha pahalı
ben tupperın 3 lü kilitli saklama kabını aldım çok memnunum,
gelinimizde ipli şef aldı ama daha kullanmamış,memnun kalırsa bende almayı düşünüyorum
ipli şef bende kullanıyorum canım ve çok memnunum.
küçük olması özellikle çok kullanışlı, 1 soğanı bile sulandırmadan çok güzel doğruyor, buyuk robotumda var ama içine az konulduğunda yanlara dağılıyor çekmıyor, bunu günlük kullanıyorum, temizlemeside kolay.
200 ml canım herbirisi........... eski bir tupperware üyesiyimde :))))))))) malum bu sebepten dolayı evimde yüzlerce tupper ürünü varKızlar son katalogta 23. sayfadaki, ürün kodu G82 olan şeker üçüzler kaç ml dir. Bilen varsa, acil cevap :26:
Tupperwareden şipariş ettiğim eko şişeler geldi ama ilk açışımda plastik kokusu geldi yıkadım çocuk okula götürdü bakalım sonuç nasıl.Facebook a Tupperware Malezya yazıp girdim Malezyaya ne kadar güzel ürünler gönderiyor bu tupper.Benim gibi merak eden girip baksın:çocuklar için çok güzel ağzı kapaklı miki Mouse desenli taşıma ipli matarası var,Kapaklı prenses desenli bardakları var.Şu mini kapları var ya onlarında çocuk desenlisi var daha neler neler.Acaba Tupperwarenın gözünde Türkiye stok eritme merkezimi niye benim ülkemede böyle cicili biçili şeyler getirmiyorlar ben müşteriyim satış temsilcisi değilim.Ben bildim bileli aynı ürünler özellikle çocuklarımız için değişik bir şey yok.Ama Endonezya,Malezya ve diğer ülkelerdeki Tupper ürünleri bizden farklı sanırım bizdeki temsilciler hiç ses çıkarmayıp bu ayrımcılığa göz yumuyor.Hem pahalı satıp hem de yenilik yapmıyorlar senede bir iki renk değişimi oda daimi değişiklik değil sanırım o değişiklikte sus payı.
meraba bende tupper le yeni tanıştım ilk önce bir satış temsilcisinden 3 lü su seti ve sera serisinin 4.4 lük olanından aldım ve memnun kalınca birde internetten araştırayım varmı dedim..ve gitti gidiyordan bi çok ürünün daha avantajlı fiyata satıldığını gördüm..üstelik belli fiyatın üzerine kargoda bedavadün akşam siparaşimi verdim...çok mutluyum bir an evvel gelsinler...
kızlar benim tavsiyem eğer geliş fiyatından satan satıcı bulamazsanız gitti gidiyordan alın fiyatlar çok uygun..
dün..
antartika 5 li set.
mucize şekerler
3 şekerpare
tek parmak 700 ml 4 adet.
mega şek şek
su setten 1.3 lük olandan siparşimi verdim.üstelik 6 taksit ve kargo bedavaya..![]()