• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupperware

gerçekmidir orda satılanlar ben tereddüt ettim:44:

evet canım gerçek kk da alan çok kişide de okudum...
hem gtti gdiyrda da satıcılara yorum yapılıyor oradan da gerçek olduğunu anlayabiliyrsn:29:

tupperlerim yola çıktı gelince gene yazarım:34:

Tupperwareden şipariş ettiğim eko şişeler geldi ama ilk açışımda plastik kokusu geldi yıkadım çocuk okula götürdü bakalım sonuç nasıl.Facebook a Tupperware Malezya yazıp girdim Malezyaya ne kadar güzel ürünler gönderiyor bu tupper.Benim gibi merak eden girip baksın:çocuklar için çok güzel ağzı kapaklı miki Mouse desenli taşıma ipli matarası var,Kapaklı prenses desenli bardakları var.Şu mini kapları var ya onlarında çocuk desenlisi var daha neler neler.Acaba Tupperwarenın gözünde Türkiye stok eritme merkezimi niye benim ülkemede böyle cicili biçili şeyler getirmiyorlar ben müşteriyim satış temsilcisi değilim.Ben bildim bileli aynı ürünler özellikle çocuklarımız için değişik bir şey yok.Ama Endonezya,Malezya ve diğer ülkelerdeki Tupper ürünleri bizden farklı sanırım bizdeki temsilciler hiç ses çıkarmayıp bu ayrımcılığa göz yumuyor.Hem pahalı satıp hem de yenilik yapmıyorlar senede bir iki renk değişimi oda daimi değişiklik değil sanırım o değişiklikte sus payı.

Şişeler ilk geldiğinde kokuyordu bizimde. Yıkayıp kullandıktan sonra koku falan kalmadı. Birde koku oluşursa zamanla karbonatlı suyla çalkalamamızı söylemişti bizim danışman.

Kullanmadığınız satmak istediğiniz bir ürün varsa tupperda pm lütfen,
bugünlerde tupperlara taktım:)

Mesaj atarsanız yardımcı olabilirim

kızlar tupperlerim geldi ..

gerçekten bende şüpelenmiştim gitti gidiyorda blki orjinal değildir yada hatalıdır diye ama gelince öyle olmadığını anladım orjinaller ve çok güzeller:21:

hem kargo bedavaya geldi hemde miksim 2 lt de hadiye göndermiş satıcı..

ben artık hep ordan alırım hemde piyasa fiyatından ucuza satıyorlar.:29:

gerçekten bende şüpelenmiştim gitti gidiyorda blki orjinal değildir yada hatalıdır diye ama gelince öyle olmadığını anladım orjinaller ve çok güzeller:21:

gerçek canım gerçek bende elimde kalanları koydum bir siteye bakim nolcak :)
çok satış yapanlar özellikle çok hediye kazananlar hediyelerden kar ettikleri için çok indirimli veriyorlar..katalogdan sipariş mantıksız oldu artık neredeyse yarı fiyatına inen ürünler var

merhabalar ,
bende gitti gidiyor dan sipariş vermeyi düşünüyorum ,

özellikle çeyizlik pırlanta set i çok beğendim , fiyatlarda indirimli ama bu seti kullanan var mı kullanışlı mı ?

Çeyizim için başa şeyler de almayı düşünüyorum ama set olarak satılanlar baya pahalı ,

Sİzce çeyiz için en çok kullanışlı ve gerekli hangileri olur ?

merhabalar ,

özellikle çeyizlik pırlanta set i çok beğendim , fiyatlarda indirimli ama bu seti kullanan var mı kullanışlı mı ?

Çeyizim için başa şeyler de almayı düşünüyorum ama set olarak satılanlar baya pahalı ,

şeker kaplar :) her eve lazım bence

merhabalar ,

canım mutlaka almalısın dediklerim:

şeker kapların herbirinden:)
sera set harika bişey yeşillerimi yıkadın kuruladım 2 hafta geçti tze taze çıkar ye süper..

bu ikisi bence olmazsa olmazlardan..

su setide çok beğendim peynir zeytini çok ii saklıyor..

he şekşeki de çok beğendim severek kullanıyorum süper ayran yapıyor :)
tek parmaklarda çok güzel:)

süper şefi alıcam sırada.
sera setin 4.4 lüğünü almıştım sadece ondan bir tane daha istiyorum.

Bugün aldım 3 ürününü bakalım..
Sera set, sürahi, eko set...
Memnun kalırım herhalde,,
Elimdekilerden memnunum zaten sıra diğer yeni ürünlerde :)

hımmm , fikirler için teşekkürler :)

Bende baktım şeker kaplar , şek şek , zeytinyağlık , berrak set falan çok güzel :)

Bir şey daha soracağım bu mutfak gereçleri için bildiğiniz en uygun fiyatlı bir alışveriş sitesi var mı ?

Ve schafer marka kullananlar var mı tencere , yemek takımları güzel kaliteli mi ?

ben tupperware çok araştırdım en uyunu gene gittigidiyor canım..

bende ordan alacağım satıcıya msj atttım acaba sen hangi kullanıcıdan aldın bacım... orijinaller dimi???
ayrıca hep hediye diyolar ne vermekteler hediye olarak:16:

bende ordan alacağım satıcıya msj atttım acaba sen hangi kullanıcıdan aldın bacım... orijinaller dimi???
ayrıca hep hediye diyolar ne vermekteler hediye olarak:16:

hangi satıcıdan aldınız kızlar ?

kızlar ben gittigidiyorda tupperwarehkg adlı satıcıdan aldım..
yalnız benim aldığım antartika seti-şekşeki vs tükenmiş
yeniden satışa sunmuş ben antartika 5li seti 49 tl ye almıştım aynı satıcı şimdi 54 ten satışa açmış...
uygun fiyatlı olduğu için sanırım bazı ürünler hızla tükeniyor :)
ben tek parmakların 700 ml 4 tanesini 27 tl ye aldım bu başka satıcıdan oda orjinal geldi:) tanesi 10 tl ye satılıyor halbuki baya uyguna geldi..
istediğiniz ürünleri taratın gttigidiyrda.hangi satıcı daha uyguna veriyorsa ondan alın ürünler orjinal alan çok kişi duydum bende aldım zaten...:34:

ben 160 tl lik ürün aldım hediyesi de şu.. $74859324_tn30_0.webp
kargoda bedava...

Son düzenleme:
kızlar ben gittigidiyorda tupperwarehkg adlı satıcıdan aldım..
yalnız benim aldığım antartika seti-şekşeki vs tükenmiş
yeniden satışa sunmuş ben antartika 5li seti 49 tl ye almıştım aynı satıcı şimdi 54 ten satışa açmış...
uygun fiyatlı olduğu için sanırım bazı ürünler hızla tükeniyor :)
ben tek parmakların 700 ml 4 tanesini 27 tl ye aldım bu başka satıcıdan oda orjinal geldi:) tanesi 10 tl ye satılıyor halbuki baya uyguna geldi..
istediğiniz ürünleri taratın gttigidiyrda.hangi satıcı daha uyguna veriyorsa ondan alın ürünler orjinal alan çok kişi duydum bende aldım zaten...:34:

ben 160 tl lik ürün aldım hediyesi de şu..Eki Görüntüle 691092
kargoda bedava...
sağol verdiğin bilgiler için bacımmm bende tupperlove dan aldım ve şunları aldım henüz elime geçmedi ve sitedeki en uygun antartikalardı bence gözümden kaçmadıysa tabi;)
birde rondo aldım birde saklama kapları 3 lü set toplam 119tl
resimleri şunlar$83459649_tn50_0.webp$81670768_tn50_0.webpEki Görüntüle 692504 nşlh
bakalım nasıl gelicekler beklemedeyim yazarım i

sağol verdiğin bilgiler için bacımmm bende tupperlove dan aldım ve şunları aldım henüz elime geçmedi ve sitedeki en uygun antartikalardı bence gözümden kaçmadıysa tabi;)
birde rondo aldım birde saklama kapları 3 lü set toplam 119tl
resimleri şunlarEki Görüntüle 692500 Eki Görüntüle 692501 Eki Görüntüle 692504 nşlh
bakalım nasıl gelicekler beklemedeyim yazarım i

çok güzeller cnım güle güle kullan:29:
119 tl olunca kargo bedavaya geldi mi..
hediyesi var mıymış..(ne hediyeci oldum yaf):9:
tabi tabi yaz du hatta bede bakayım aldığın satıyıca..
ha birde şeker kaplar çokkkk iyi bak tavsiye ederim..gerçi sen almışın daa az gelirse şeker kaplardan tavsiye ederim:34:

çok güzeller cnım güle güle kullan:29:
119 tl olunca kargo bedavaya geldi mi..
hediyesi var mıymış..(ne hediyeci oldum yaf):9:
tabi tabi yaz du hatta bede bakayım aldığın satıyıca..
ha birde şeker kaplar çokkkk iyi bak tavsiye ederim..gerçi sen almışın daa az gelirse şeker kaplardan tavsiye ederim:34:
kargo bedava ve bakalım sözde hediyeside var ama daha elime geçemedi:) tütüpda bir tirbüşon yumurta fırçası yollamasındaa;)

ayrıca şu aldığım kaplar 3 lü küçük olanalr onların tanıtımında şeker kap demiyordu bilemedimmm şeker kaplarıda param ola alayım inşlh
şimdi kafamı şunlara sardım ne dersiniz bilemedim türk yapımı tupper diyolarmışmış
veee kuru bakliyatlar için alsammı bunlardan bacım bilirsin ne dersin acaba Eki Görüntüle 692604

siteden resimelrnede bayıldımmmmm üstelik tuppera göre daha uygun gibi Softbowl incelersenzzz en azından akrilik maddden nedir alsammı oktay usta mutfağında bunları kullanıyormuş????? ne dersinz

renk ve dizayn vede fiyat tupperdan çokçok hoş geldi bana:16:

Son düzenleme:
kargo bedava ve bakalım sözde hediyeside var ama daha elime geçemedi:) tütüpda bir tirbüşon yumurta fırçası yollamasındaa;)

ayrıca şu aldığım kaplar 3 lü küçük olanalr onların tanıtımında şeker kap demiyordu bilemedimmm şeker kaplarıda param ola alayım inşlh
şimdi kafamı şunlara sardım ne dersiniz bilemedim türk yapımı tupper diyolarmışmış
veee kuru bakliyatlar için alsammı bunlardan bacım bilirsin ne dersin acaba Eki Görüntüle 692604

siteden resimelrnede bayıldımmmmm üstelik tuppera göre daha uygun gibi Softbowl incelersenzzz en azından akrilik maddden nedir alsammı oktay usta mutfağında bunları kullanıyormuş????? ne dersinz

renk ve dizayn vede fiyat tupperdan çokçok hoş geldi bana:16:

billemedimki bacım hiç görmedim şimdi senden duydum(yalan söylemeyim okudum:9:)
hiç bilmiyorum bu markayı..biri alman biri türk malı..keşke iyi bişeyler yapsalarda alsak..

ben kurular için gittim aldım şunlardan tanesi 5 tl den 10 tane ne var ne yok doldurdum:9:

$4N4CAURSPQXCAPMEYZRCAY1UOFECA7BGOVOCAWBYB1MCAYY5G55CA4Y1U0GCANAMDZ5CAXWEOZ4CA8TLNPDCA9HMKOXC...webp

ha birde tupperın rondosunu bende almak istiyorum ama ipli şef mi rondo mu alsam gidi pgeliyorum kararsızım çok:50:
çok yer kaplasın istemiyorum ama almışken iyisi hangisiyse onu almak istiyorum..
kullanınca yaz emi iyi mi kötü mü neler yapılıyo..çok mu yer kaplıyor vs...:29:

billemedimki bacım hiç görmedim şimdi senden duydum(yalan söylemeyim okudum:9:)
hiç bilmiyorum bu markayı..biri alman biri türk malı..keşke iyi bişeyler yapsalarda alsak..

ben kurular için gittim aldım şunlardan tanesi 5 tl den 10 tane ne var ne yok doldurdum:9:

Eki Görüntüle 692811

ha birde tupperın rondosunu bende almak istiyorum ama ipli şef mi rondo mu alsam gidi pgeliyorum kararsızım çok:50:
çok yer kaplasın istemiyorum ama almışken iyisi hangisiyse onu almak istiyorum..
kullanınca yaz emi iyi mi kötü mü neler yapılıyo..çok mu yer kaplıyor vs...:29:
bende de bunlardan var Eki Görüntüle 692853 tanesi 3.5 tlden hemde üst üste konulabiliyor.... amaaa bu gösterdiklerim kırılmıyor vede üst üste tupperınkiler gibi dizaynları var o bakıma sordum...

şimdi rondom gelsinnnn yazarım bacım.... haznesi bakayım ne kadar büyüklüğü
ben uyguna aldım yoksa o ipli çekmelilerden alırdım:) baktım denk geldi aldımmmm ama bende dediğim gibi kızkardeşime alacağım o soğan doğrayanalrından...
bu rondoyla sos mos yapabilinecek kadar hacim varmış
birde benim rondom yoktu :25: o bakıma bunu seçtimmmm inşlh iyi çıkarrrr..
gerçi hala kargoya vermemiş yaaa satıcıı bakıp duruyom siteyeee ne zaman verecekse dün öğlen aldım ;)

Izmir hatay çevresinde oturan ve girişinden tupperware almak isteyen bayanlar....bana ulaşırsanız uygun fiyatlı ürünleri size ulaştırabilirim.100 tl üzerindeki alışverişlerinizde sürpriz hediyelerle....

Back
X