- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hafta içi yemeklerin yanına taze taze salata yapmak istiyorum ama o sebzeleri teker teker yıka sonra doğra çok zaman alıyor. Ben de diyorum ki h.sonu sebzelerimi bir güzel yıkayıp kurutup saklama kabına koysam h.içi zamandan tasarruf ederim. Tupperware de hangi saklama kabını almam lazım ve ne kadardır. Ben en büyük boyunu istiyorum. Lütfen bilenler aydınlatsın. Ya da başka önerisi olanlar.![]()
kızlar tupper alıcam kızıma avm ye gıderken yanımda tasımak ıcın corba yogurt ..
sızde cocuk serısındekı mını kaplarımı 150 ml alım yoksa şeker ücüzlerımı 250 ml cvp verırsenz sevınırım
Kızlar hafta içi yemeklerin yanına taze taze salata yapmak istiyorum ama o sebzeleri teker teker yıka sonra doğra çok zaman alıyor. Ben de diyorum ki h.sonu sebzelerimi bir güzel yıkayıp kurutup saklama kabına koysam h.içi zamandan tasarruf ederim. Tupperware de hangi saklama kabını almam lazım ve ne kadardır. Ben en büyük boyunu istiyorum. Lütfen bilenler aydınlatsın. Ya da başka önerisi olanlar.![]()
temsilciliği bıraktım,
elimdeki ürünleri gelişine, bazılarını da gelişinden de ucuza bitirmeye uğraşıyorum
bilginize :)
kızlar merhaba eko şişe kullanan var mı? koku yapıyor mu?
kestane şekeri kardeşimin eşi almış koku yapmıyor diyor.Ama sanırım şans meselesi şikayet sitelerindede koku şikayeti yapanları okudum.Bende kızım için sipariş verdim okula giderken pet şişeye dolduruyoruz belli süreden sonra pet şişelerin görüntüsü bozuluyor bıktım birde her yer boş pet şişesi oyüzden bende alacağım ama mucize beklemiyorum nihayetinde plastik nekadar sağlığa zararlı madde yok deselerde pek inanmıyorum.Normal suluğunu almıştım yıkayınca tam kurumadan bırakırsam koku yapıyordu ama satanlar onada koku yapmaz demişlerdi kullanmadığı zamanlarda ağzı açık saklamıştım bu şişeyi de öyle yapacağım.Zaten içindede 2 gün suyu niye bekleteyimki.
Ben üç şekerler almıştım , maydonozu ayıklayıp yıkayıp falan işt ona koyuyorum bayağı uzun gidiyor...Kızlar hafta içi yemeklerin yanına taze taze salata yapmak istiyorum ama o sebzeleri teker teker yıka sonra doğra çok zaman alıyor. Ben de diyorum ki h.sonu sebzelerimi bir güzel yıkayıp kurutup saklama kabına koysam h.içi zamandan tasarruf ederim. Tupperware de hangi saklama kabını almam lazım ve ne kadardır. Ben en büyük boyunu istiyorum. Lütfen bilenler aydınlatsın. Ya da başka önerisi olanlar.![]()
Merhababen damla serisinde 8 gün sakladım doğranmış salatayı havuçlarda en ufak bir kararma bile olmadı. büyük(7.5lt) ve küçük maksi miks lerde de aynı sürede sakladımkesinlikle çok çok kullanışlı soracağınız bişey olursa kullanıyorum ürünlerin çoğunu