• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupperware

kızlar tupper alıcam kızıma avm ye gıderken yanımda tasımak ıcın corba yogurt ..

sızde cocuk serısındekı mını kaplarımı 150 ml alım yoksa şeker ücüzlerımı 250 ml cvp verırsenz sevınırım

İzmir hatay ve karşıyaka çevresinde oturan bayanlara tupperware temin edilir.mesaj yazarsanız yeterli olur.

Kızlar hafta içi yemeklerin yanına taze taze salata yapmak istiyorum ama o sebzeleri teker teker yıka sonra doğra çok zaman alıyor. Ben de diyorum ki h.sonu sebzelerimi bir güzel yıkayıp kurutup saklama kabına koysam h.içi zamandan tasarruf ederim. Tupperware de hangi saklama kabını almam lazım ve ne kadardır. Ben en büyük boyunu istiyorum. Lütfen bilenler aydınlatsın. Ya da başka önerisi olanlar.:17:

Kızlar hafta içi yemeklerin yanına taze taze salata yapmak istiyorum ama o sebzeleri teker teker yıka sonra doğra çok zaman alıyor. Ben de diyorum ki h.sonu sebzelerimi bir güzel yıkayıp kurutup saklama kabına koysam h.içi zamandan tasarruf ederim. Tupperware de hangi saklama kabını almam lazım ve ne kadardır. Ben en büyük boyunu istiyorum. Lütfen bilenler aydınlatsın. Ya da başka önerisi olanlar.:17:

ben mucize şekerlere 2 günlük salata yapıp koyuyorum. gayet taze duruyor. fakat 3 -4 günden fazla tutmadım. daha uzun durur mu bi fikrim yok açıkçası

kızlar tupper alıcam kızıma avm ye gıderken yanımda tasımak ıcın corba yogurt ..

sızde cocuk serısındekı mını kaplarımı 150 ml alım yoksa şeker ücüzlerımı 250 ml cvp verırsenz sevınırım

merhaba selinselinn
müşterimin siparişi üzerine 150 ml minik kaplardan getirttim ama kendisine küçük göründü sonra yeniden şeker üçüzler istedi
her ikisinide gören birisi olarak şeker üçüzleri tavsiye ederim

tinimini hanımları tavsiye ederim.. sebze saklamak için üretilmiştir. uzun süre saklayabilrsnz

Ben de mini şef aldım, hiç memnun değilim. 65 lirayı nasıl verdim böyle uyduruk bir şeye aklım almıyor. Şöyle sağlıklı böyle kaliteli diye diye ne taraftan bakarsan bak, plastik şeyleri insanlara uçuk fiyatlara satıyorlar.

temsilciliği bıraktım,
elimdeki ürünleri gelişine, bazılarını da gelişinden de ucuza bitirmeye uğraşıyorum
bilginize :)

merhaba bende üyeligim bitti ama bikaç eksigim var elindeki ürünler ve fiyatlarını bana çzelden yazıp bilgilendirebilirimisin ben özelden yazamıyorum teşekkür ederim..

kestane şekeri kardeşimin eşi almış koku yapmıyor diyor.Ama sanırım şans meselesi şikayet sitelerindede koku şikayeti yapanları okudum.Bende kızım için sipariş verdim okula giderken pet şişeye dolduruyoruz belli süreden sonra pet şişelerin görüntüsü bozuluyor bıktım birde her yer boş pet şişesi oyüzden bende alacağım ama mucize beklemiyorum nihayetinde plastik nekadar sağlığa zararlı madde yok deselerde pek inanmıyorum.Normal suluğunu almıştım yıkayınca tam kurumadan bırakırsam koku yapıyordu ama satanlar onada koku yapmaz demişlerdi kullanmadığı zamanlarda ağzı açık saklamıştım bu şişeyi de öyle yapacağım.Zaten içindede 2 gün suyu niye bekleteyimki.

kestane şekeri kardeşimin eşi almış koku yapmıyor diyor.Ama sanırım şans meselesi şikayet sitelerindede koku şikayeti yapanları okudum.Bende kızım için sipariş verdim okula giderken pet şişeye dolduruyoruz belli süreden sonra pet şişelerin görüntüsü bozuluyor bıktım birde her yer boş pet şişesi oyüzden bende alacağım ama mucize beklemiyorum nihayetinde plastik nekadar sağlığa zararlı madde yok deselerde pek inanmıyorum.Normal suluğunu almıştım yıkayınca tam kurumadan bırakırsam koku yapıyordu ama satanlar onada koku yapmaz demişlerdi kullanmadığı zamanlarda ağzı açık saklamıştım bu şişeyi de öyle yapacağım.Zaten içindede 2 gün suyu niye bekleteyimki.

bi şikayet sitesinde gördüm bende birsürü kişi yazmış koku yapıo diye... o kararsız kaldımki anlatamam. hem kardeşime hen kendime almak istiyorum bende... bakalım şansımıza artık...

Ben üç şekerler almıştım , maydonozu ayıklayıp yıkayıp falan işt ona koyuyorum bayağı uzun gidiyor...
Diğer tini mini serisini kullanmadım ama denemek lazım...

ben damla serisinde 8 gün sakladım doğranmış salatayı havuçlarda en ufak bir kararma bile olmadı. büyük(7.5lt) ve küçük maksi miks lerde de aynı sürede sakladım :D kesinlikle çok çok kullanışlı soracağınız bişey olursa kullanıyorum ürünlerin çoğunu

merhaba arkadaşlar karşınızda taze bir tupperware temsilcisi var:))
ben hemen hemen bütün ürünlerini satın aldım çok memnun olarak kullaıyorum ben de artık karar verdim başkasında alacğıma kendimden alayım :) dedim. şimdide katalog fiyatından daha ucuza satıyorum dışarıya istenilen birşey olursa özelden mesaj atmanız yeterli :)

bu arada tupperware ürünlerinde koku gibi bir sıkıntı yok.zaten tupperware in bütün ürünlerinin ham maddesi lens maddesinin ve de yapay kalp kapakcığının hammadesi ile aynı.

Çilek ve diğer meyveler için saklamak için tinimini hanımmı, şeker kaplarmı, sera kaplarmı ? hangisi:)

hanımlar gg den birkaç tupperware ürünü aldım çok memnun kaldım ekmek koymak içinde yıldız kap almıştım 4 lt lik. çok güzel, açıp kapatması gayet rahat. aa eve misafir gelip de ekmeği çok aldıgımızda sığmıyor bundan dolayı maksi miks 7,5 lt aldım. kendisi turuncu kapağı beyaz olandan ama kapağını kapatması yıldız kap gibi pratik değil. tupperware in ekmekliğindende hiç memnun kalmamışlar tupper satan danışman bizzat kendisi söyledi. sizce hangisini alsam ekmek koymak için?

ben damla serisinde 8 gün sakladım doğranmış salatayı havuçlarda en ufak bir kararma bile olmadı. büyük(7.5lt) ve küçük maksi miks lerde de aynı sürede sakladım :D kesinlikle çok çok kullanışlı soracağınız bişey olursa kullanıyorum ürünlerin çoğunu
Merhaba
Sürahiyi ve de üç şekerler gibi kullanışlı olan ürünlerini merak ediyorum hangilerini alabilirim?
Şu an peynir saklama kabını kullanıyorum ama çok memnun olduğum söylenemez küflendi içinde peynir..

Back
X