- 23 Nisan 2011
- 8.306
- 2.457
olleyy ama nerdesiniz:26:
burdayız tatlım görünmüyormuyuz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olleyy ama nerdesiniz:26:
manyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yeter yeterrrrrrrr
nerde bu gamze,neden kendinden bahsetmedi acaba..:26::26::26::26::26::26:
amanda aman kimler gelmiş efendimmmmmmm, hoşgelmişşsiniz (bebiş ve sen)
napıyorsun canım nasıl gidiyor hamişlik ?
şuanda efsane dörtlü var
yaşasınnn çokkkkk mutluyummmmmmmmm
gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee özleeeeedimmmmmmmmmmm
neyapıyorsunnnnnnnnnnn canımmmmmmm
Fistiklarrr iyiyim diyim iyi olim yaa her hafta başıma bişey geliyor kurtulamiyorum bi türlü sıkıntılardan düştüm en son bacagim catladi gunlerce agri cektim surekli başımızda kara bulutlar var neyseki herseye rağmen benimki iyi Allahim sağ salim kucağıma almayi nasib eder inşallah sizler nasilsiniz
Eee biraz geç oldu kuzum malum bende yorgunum yorgunluguma ver
Fistiklarrr iyiyim diyim iyi olim yaa her hafta başıma bişey geliyor kurtulamiyorum bi türlü sıkıntılardan düştüm en son bacagim catladi gunlerce agri cektim surekli başımızda kara bulutlar var neyseki herseye rağmen benimki iyi Allahim sağ salim kucağıma almayi nasib eder inşallah sizler nasilsiniz
geçmiş olsun canım,allahım yarabbim sende nazar var herhalde.bol bol oku kendini
Kız sorma yaa nedir bu anlamadım çabuk göze geliyorum gerçekten millettin gözünden bunalıma gircem okutuyom kendimi durmadan başımdan bişeyler ceviriyorum Allah beterinden saklasın gerçi kıyıdan dönüyorum hep sen napiyosun bakim nasıl gidiyor
canım çok geçmiş olsun kuzummm
Allah ım beterinden korusun
Rabbimin izniyle sağ salim alacaksın kucagına canım
Şimdi görüyorum sayfada bir anda tek başıma kaldımbeni bırakıp kartınız sandimama sonunda size kavuştumburdayız tatlım görünmüyormuyuz acaba
Canimcimmm sen napyosun hep bakiyom size bi gelisme varmi yokmu diye sizi unuttugumu dusunmeyin :))
Araya bu girmişakilm fikrim yemekteŞimdi görüyorum sayfada bir anda tek başıma kaldımbeni bırakıp kartınız sandimama sonunda size kavuştum
Geçmiş olsun bebisim nazar değiştir oku ufle kendinide bebiside kaç haftalik oldunuz :26:gebelik takvimi yokbilemedimkendine iyi bak
Şimdi görüyorum sayfada bir anda tek başıma kaldımbeni bırakıp kartınız sandimama sonunda size kavuştum
Geçmiş olsun bebisim nazar değiştir oku ufle kendinide bebiside kaç haftalik oldunuz :26:gebelik takvimi yokbilemedimkendine iyi bak
Kızlar diğer topik sinek avliyor
Saol canım tamam cnm
Telden giriyorum ya ben hep beceremedim takvim işini 20 hafta oldu canım iyi gidiyor inşallah böyle devam eder başıma gelenlerin dışında sen naptin basladinmi tedaviye
kızlar ben yatıyorum çooook uykum geldiiii