- 25 Eylül 2024
- 290
- 145
- 18
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
-
Merhaba İnşallah gönlünüze göre sonuç alırsınızMerhabalar, evet en zor kısımlarından biri o durum. Çok aşırı sıkışırsam psikolojik olarak kötü hissediyorum kendimi doktorumla paylaştım sağolsun sıkıntı yok dedi, 28 aralıkta transfer oldum bende oglenden sonra teste gidicem. Çok korkuyorumaşırı streslyim
5. Denemem hep negarifti. Hiç bir belirtim yok , dinlenme pozisyonundayim gunlerdir bir iki kere midem bulandı ama ilaçlar yapacaktir demisti doktor, bilmiyorum rabbim hepimizin gonlune gore kolaylıkla nasip eylesinMerhaba İnşallah gönlünüze göre sonuç alırsınızbelirti falan varmı ilk trasnferiniz mi benimde 15 Ocak test günüm
İnşallah güzel sonuç alırsınız dualarım sizinle hepimizle5. Denemem hep negarifti. Hiç bir belirtim yok , dinlenme pozisyonundayim gunlerdir bir iki kere midem bulandı ama ilaçlar yapacaktir demisti doktor, bilmiyorum rabbim hepimizin gonlune gore kolaylıkla nasip eylesin
Amin amin amin hepimiz güzel sonuçlar alalım .İnşallah güzel sonuç alırsınız dualarım sizinle hepimizle
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz bence pozitif... Ama olmasa da yılmak yok. İyi düşün iyi olsunMerhabalar, evet en zor kısımlarından biri o durum. Çok aşırı sıkışırsam psikolojik olarak kötü hissediyorum kendimi doktorumla paylaştım sağolsun sıkıntı yok dedi, 28 aralıkta transfer oldum bende oglenden sonra teste gidicem. Çok korkuyorumaşırı streslyim
Nedense ben heyecanlandımKızlar benim bugün 6.günüm silik çizgi çıktı var dimi, yarın kan vereyim diyorum erken mi acaba, inşallah kanda da pozitif çıkar çok heyecanlıyım
İnşallah ben,dün opu oldum tek yumurta
Aynı gün transfer olmuşuz. Benim de dondurulmuş embriyo ve 5.gun umarım hepimiz olumlu sonuç alirizNedense ben heyecanlandıminşallah kanda da pozitif çıkar. Kaçıncı gün embriyosuydu? Benim 5. Gün dondurulmuş embriyo. Cuma günü transfer oldum ne zaman yapayım ki test
5.gün embriyosuydu taze transferdi ilk denemem inşallah kanda pozitif olur, ben perşembe oldum transfer, dayanamadım yaptım test ama çıkmazsa üzülmeyip erken olduğunu düşünecektim moralimi bozmamak için sizin 7.gün bugün sanırım iyi dayanmışsınızNedense ben heyecanlandıminşallah kanda da pozitif çıkar. Kaçıncı gün embriyosuydu? Benim 5. Gün dondurulmuş embriyo. Cuma günü transfer oldum ne zaman yapayım ki test
Benim de yarın transferim canım , anesyezili olucak5.gün embriyosuydu taze transferdi ilk denemem inşallah kanda pozitif olur, ben perşembe oldum transfer, dayanamadım yaptım test ama çıkmazsa üzülmeyip erken olduğunu düşünecektim moralimi bozmamak için sizin 7.gün bugün sanırım iyi dayanmışsınız
Sıkışıklık biraz zorladı ama hafif hafif tuvalete gittim kendimi çok zorlamadım işlem hiç acımadı çok kısa sürdü kolaydı hep salavat çektim, hiç kasmayın kendinizi, bebeğiniz le kavuşacaksınız öyle düşünün ben öyle düşündümBenim de yarın transferim canım , anesyezili olucak
Senin nasıldı
Ayy bence var inşallah kanda da güzel sonuçlar alırsınız benimde yarın transferim var dua edinKızlar benim bugün 6.günüm silik çizgi çıktı var dimi, yarın kan vereyim diyorum erken mi acaba, inşallah kanda da pozitif çıkar çok heyecanlıyım
Ay inşallah amiinnn seninki de güzel geçsin sımsıkı tutunsun inşallahAyy bence var inşallah kanda da güzel sonuçlar alırsınız benimde yarın transferim var dua edin
Benim de yarın transferin bana da dua edin canım çokAy inşallah amiinnn seninki de güzel geçsin sımsıkı tutunsun inşallah
İnşallah hayırlı sonuçlarınız olur burda bizimle paylaşırsınızBenim de yarın transferin bana da dua edin canım çok
Amin amin amin canım, çizik anestezi ile mi oluyorBen de Şubat ayında transfer yapılacak bu ay rahime çizik atılacak Perşembe günü hastaneye gidecem gün verecekler işlem için Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın
olsun canım ümit edilen yerde dua kabul olur bence Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınEvet anestezi ile yapılacak 10 yıllık evliyim en son 3 yıl önce tüp bebek yaptırmıştım negatif sonuçlandı araya sıkıntılar girdi Hatay da yaşıyorum depremi yaşadım sevdiklerimi duzenimi herşeyimi kaybettim yine bir umut deyip tekrar bu sene bu sürece girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?