• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sonrası transfer

Belki benim durumum size umut olur Ocak ayında ilk tüp bebek denemesini yaptım yaşım 29 6 yumurta toplandı 4 embriyo olduğunu sôylediler 2 .sini 3 gün emriyosu olarak transfer edildi. Transfer den sonra hastaneye aradım kalan emriyolarımı sordum kalitesizdi transfer günü gelişimi durmuş sonra öldü dediler o gün o kadar çok üzüldüm ki bunlarda kalitesiz diye kafamda kurdum çok üzüldüm sonra 7.gün idrar testi yaptım hiç çizgi çıkmadı 9. Gün yaptım çıkmadı kan verdim beta 6. Küsürdü 9. Güne gôre çok düşük dediler çok ağladım depresyone girdim resmen yıkıldım dünya durdu benim için o zaman eşimde moral olsun diye gurbetteyim ailemin yanına getirdi önden İstanbul gittik heryeri gezdim ayak tabanlarım ağırdı sonra adet günüm geldi merakdan eşim idrar testi almış kavga ederek yaptım( bir kere negatif gördüm devamlı bakıp üzüleyim mı gene diye sôylendim) hayalet çizgi çıktı şaşırdım kaldım hemen kan verdim 206 çıktı demem o ki günü gelmeden test yapma ve hiç bir zaman Allahdan umudunu kesme
Hayırlı olsun😍sağlıkla kucağınıza alın🙏🏻Ne güzel insana umut veriyor.Benim de bugün 7.gün negatif çıktı erken gebelikte.4 Mart test günüm.Nasıl gidiyor şimdi gebelik keseyi gördünüz mü ?

Bugün kan verdım 14. Gunum 11 .62 çıktı çok yukselmemıs ama dusmemısde kafam çok karışık
Merhana, süreciniz nasıl ılerledı umarım hersey yolundadır. ama değere bakılırsa kimyasal gebelık yada dış gebelık gibi duruyor

Hayırlı olsun😍sağlıkla kucağınıza alın🙏🏻Ne güzel insana umut veriyor.Benim de bugün 7.gün negatif çıktı erken gebelikte.4 Mart test günüm.Nasıl gidiyor şimdi gebelik keseyi gördünüz mü ?

Çok şükür şuan 7 haftadayım 5.haftada keseyi 6.haftada kalp atışı var dendi.

Teşekkür ederim bizlere de dua edin.sağlıkla kucağınıza alın inşallah🙏🏻Bugün de negatif çıkınca stres olmuştum ama umut var hala demek ki

Back
X