- 10 Temmuz 2023
- 281
- 184
- 23
- 25
Kaçıncı gün embriyosydu canım var gibi kan ver kesin çıkar bnce7. Gün idrar tahlilim transfer sonrası sizce gebelik var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gün embriyosydu canım var gibi kan ver kesin çıkar bnce7. Gün idrar tahlilim transfer sonrası sizce gebelik var mı
Yarın verecegım abla tekrar kan bakılacak ınsllah güzel bir artışa olmuşturNe yaptn canım bi gelişme varmı
Var demek ıcın bence çok erken umutlanma benım gıbı canım benım bekle gununuçizgiler çok net görünüyor canım tebrik ederim
Benim 9.günüm erken gebelık testi aldm. Negatif çıktı.dün kaset testte pozitif cıktı bu ne yaYarın verecegım abla tekrar kan bakılacak ınsllah güzel bir artışa olmuştur
Valla bende hıc bırsey anlamadım gerçektenBenim 9.günüm erken gebelık testi aldm. Negatif çıktı.dün kaset testte pozitif cıktı bu ne ya
Transfer sonrası 7.gün çok da değişmeyebilir ama istisnalar olabilir elbette kan testi önemliVar demek ıcın bence çok erken umutlanma benım gıbı canım benım bekle gununu
Bugün kan verdım 14. Gunum 11 .62 çıktı çok yukselmemıs ama dusmemısde kafam çok karışıkBenim 9.günüm erken gebelık testi aldm. Negatif çıktı.dün kaset testte pozitif cıktı bu ne ya
Bnm negatif cnm malesefBugün kan verdım 14. Gunum 11 .62 çıktı çok yukselmemıs ama dusmemısde kafam çok karışık
Kaç çıktı abla betanBnm negatif cnm malesef
Abla bugün test verdım 17. Gunum betam 50 çıktıBnm negatif cnm malesef
Hayırlı olsunBelki benim durumum size umut olur Ocak ayında ilk tüp bebek denemesini yaptım yaşım 29 6 yumurta toplandı 4 embriyo olduğunu sôylediler 2 .sini 3 gün emriyosu olarak transfer edildi. Transfer den sonra hastaneye aradım kalan emriyolarımı sordum kalitesizdi transfer günü gelişimi durmuş sonra öldü dediler o gün o kadar çok üzüldüm ki bunlarda kalitesiz diye kafamda kurdum çok üzüldüm sonra 7.gün idrar testi yaptım hiç çizgi çıkmadı 9. Gün yaptım çıkmadı kan verdim beta 6. Küsürdü 9. Güne gôre çok düşük dediler çok ağladım depresyone girdim resmen yıkıldım dünya durdu benim için o zaman eşimde moral olsun diye gurbetteyim ailemin yanına getirdi önden İstanbul gittik heryeri gezdim ayak tabanlarım ağırdı sonra adet günüm geldi merakdan eşim idrar testi almış kavga ederek yaptım( bir kere negatif gördüm devamlı bakıp üzüleyim mı gene diye sôylendim) hayalet çizgi çıktı şaşırdım kaldım hemen kan verdim 206 çıktı demem o ki günü gelmeden test yapma ve hiç bir zaman Allahdan umudunu kesme
Merhana, süreciniz nasıl ılerledı umarım hersey yolundadır. ama değere bakılırsa kimyasal gebelık yada dış gebelık gibi duruyorBugün kan verdım 14. Gunum 11 .62 çıktı çok yukselmemıs ama dusmemısde kafam çok karışık
Hayırlı olsunsağlıkla kucağınıza alın
Ne güzel insana umut veriyor.Benim de bugün 7.gün negatif çıktı erken gebelikte.4 Mart test günüm.Nasıl gidiyor şimdi gebelik keseyi gördünüz mü ?
Selam canm son durum ne oldu acabaAbla bugün test verdım 17. Gunum betam 50 çıktı