- 17 Ocak 2024
- 101
- 137
- 18
- 30
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
Yakınmışız ben de dikkaldırımda oturuyorum hüdavendigar kent parkının hemen altındaAmin Amin Amin canım , sen ne tarafta oturuyorsun ben kükürtlü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakınmışız ben de dikkaldırımda oturuyorum hüdavendigar kent parkının hemen altındaAmin Amin Amin canım , sen ne tarafta oturuyorsun ben kükürtlü
Evet canım inş bebişlerimizle seneye görüşmek nasip olsunYakınmışız ben de dikkaldırımda oturuyorum hüdavendigar kent parkının hemen altında
Amiiin çok mutlu olurumEvet canım inş bebişlerimizle seneye görüşmek nasip olsun
Yarın transferin dmi canım, neler söylendi transfer öncesi ? Tek adet mi transfer olcakAmiiin çok mutlu olurum
Evet yarın 3 buçukta olacağım pcosum çok yumurta çıktı ama ikimizde de sıkıntı olunca embriyolar 5. güne kadar gidemedi 1 tane embriyom oluştu o da yarın transfer edilecek herhangi bir şey söylemedi en geç 3’te hastanede olun dedi sadece. iyi düşünüyorum iyi olsun nihayetinde bir taneye ihtiyacım var şükür o da var allahım güzelini nasip etsin doktorum gerek görmüyor ama transferden sonra en az bi 3-5 gün kadar rapor almak istiyorum dinlenmek için siz çalışıyor musunuz nasıl düşünüyorsunuzYarın transferin dmi canım, neler söylendi transfer öncesi ? Tek adet mi transfer olcak
Umarım sorunsuz geçer sizinde transfer sürecinin canımAmin amin amin , Benimde çarşamba günü nasipse transferim canım
Amin Amin Aminnnn canımmmmmUmarım sorunsuz geçer sizinde transfer sürecinin canım
Yok ben çalışmıyorum canım, Allah yardımcımız olsunEvet yarın 3 buçukta olacağım pcosum çok yumurta çıktı ama ikimizde de sıkıntı olunca embriyolar 5. güne kadar gidemedi 1 tane embriyom oluştu o da yarın transfer edilecek herhangi bir şey söylemedi en geç 3’te hastanede olun dedi sadece. iyi düşünüyorum iyi olsun nihayetinde bir taneye ihtiyacım var şükür o da var allahım güzelini nasip etsin doktorum gerek görmüyor ama transferden sonra en az bi 3-5 gün kadar rapor almak istiyorum dinlenmek için siz çalışıyor musunuz nasıl düşünüyorsunuz
Amin Amin Amin canımBenimde salı günü transfer tarihim kesinlesecek duvar kalinligina göre. Dondurulmus cift embriyo transferi olacak. Allah hepimizin yüzünü güldürsün evlatlarimiza kavustursun
Bana hemşire peynir kesiği gibi akıntın gelecek vücut ihtiyacı kadar olanı alıyor gerisini atıyor demişti. Belki öyle bi şey olabilir sizindeBenimde böyle günde 3 tane 8-16-24 ama okulda attığım hep geri geliyor
Hayırlısıyla olursun inşallah transferini. Sıkıntısız çok kolay geçsin. Kasma kendini çok kısa sürüyor. Tek zorlandıgım cıktıktan sonra sıkışık bi şekilde 20 dk yatmaktıYok tek tek atıyorum ama dün prolutex diye bir iğneye başladım karından vuruyorum oda progesteronmuş nasipse yarın 3 buçukta transfer olacağım allahım hepimizin işini kolaylaştırsın
İnşallah hepimiz 3 Ocak anneleri oluruz hepimizin pozitif olurMerhabalar , aynı gün transfer olmuşuz umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Merhaba pendik medicalparkta Şule yıldırım köpük doktorum. Kendisinden çok memnunumCanım benimde ayın 10 unda kontrolüm var eğer sıkıntı çıkmazsa 15 i transfer olucam çok heyecanlıyım, senin doktorun kim ve hangi ilaçları kullanıyorsun şuan
Merhaba inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Embriyo kalitenizi biliyor musunuz. Bendede pcos var esimdede ileri haraket sıfır o sebeple 29 yumurtadan sadece 3ü 5.güne geldi onlarında kalitesi pek iyi değil. 15 ocakta transferim var ve biraz şansa ihtiyacımız varEvet yarın 3 buçukta olacağım pcosum çok yumurta çıktı ama ikimizde de sıkıntı olunca embriyolar 5. güne kadar gidemedi 1 tane embriyom oluştu o da yarın transfer edilecek herhangi bir şey söylemedi en geç 3’te hastanede olun dedi sadece. iyi düşünüyorum iyi olsun nihayetinde bir taneye ihtiyacım var şükür o da var allahım güzelini nasip etsin doktorum gerek görmüyor ama transferden sonra en az bi 3-5 gün kadar rapor almak istiyorum dinlenmek için siz çalışıyor musunuz nasıl düşünüyorsunuz
Çok teşekkür ederim iyi geçti ben sıkışık değildim o konuda rahattım sadece transferden önce içerde kalan ilacı temizlerken bi kötü hissettim smear verir gibiydi ama daha uzun sürdü tabi sonra transferi anlamadım bile zaten kolay geçti şükür biraz fazla mı duygusaldım fazla mı gerildim bilmiyorum azıcık ağladım geçti gitti o kadar allahım bu işlemin sonunda yüzümüzü güldürsünHayırlısıyla olursun inşallah transferini. Sıkıntısız çok kolay geçsin. Kasma kendini çok kısa sürüyor. Tek zorlandıgım cıktıktan sonra sıkışık bi şekilde 20 dk yatmaktı
Yaaa bende çok duygusaldım. Kaç kere çaktırmadan ağladım artık belli bi yerden sonra tıp bilim devreden çıkıyor. Allah'a kalıyor. Bismillah deyip yerleştirmeleri, herkesin o anda çıt çıkartmaması çok değişik bi andı. Geçmiş olsun değil de hayırlı uğurlu olsun inşallah dendi. Ne bileyim daha önce hiç yaşamadığım şeyler. Fazlaca duygusaldım.Çok teşekkür ederim iyi geçti ben sıkışık değildim o konuda rahattım sadece transferden önce içerde kalan ilacı temizlerken bi kötü hissettim smear verir gibiydi ama daha uzun sürdü tabi sonra transferi anlamadım bile zaten kolay geçti şükür biraz fazla mı duygusaldım fazla mı gerildim bilmiyorum azıcık ağladım geçti gitti o kadar allahım bu işlemin sonunda yüzümüzü güldürsün
Merhabalar aynı sayılırmışız aslında ne güzel sizin 3 tane embriyonuz oluşmuş bizim o kadar fazla sayıdan bir anda sayı 1’e düşünce modumuz düştü transfere kadar kendimizi toparladık doktorum genellikle herşeyi tane tane anlatır kalitelerine göre değiştiğini falan da o söylemişti bize ama kendi embriyomuzun kalitesini söylemeyince bende süreci moralli tamamlayabilmek için sormadım allahım hayırla ilk ve tek seferde bebeklerimize kavuşmayı nasip etsinMerhaba inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Embriyo kalitenizi biliyor musunuz. Bendede pcos var esimdede ileri haraket sıfır o sebeple 29 yumurtadan sadece 3ü 5.güne geldi onlarında kalitesi pek iyi değil. 15 ocakta transferim var ve biraz şansa ihtiyacımız var
Bende de 3 toplandı sadece 1 tane sağlıklı var. Ama kalitesini bilmiyorum. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu dediler. Ne oluyor o. Çok bilmiyorumMerhabalar aynı sayılırmışız aslında ne güzel sizin 3 tane embriyonuz oluşmuş bizim o kadar fazla sayıdan bir anda sayı 1’e düşünce modumuz düştü transfere kadar kendimizi toparladık doktorum genellikle herşeyi tane tane anlatır kalitelerine göre değiştiğini falan da o söylemişti bize ama kendi embriyomuzun kalitesini söylemeyince bende süreci moralli tamamlayabilmek için sormadım allahım hayırla ilk ve tek seferde bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin