- 31 Ocak 2010
- 180
- 758
Tabii mutlaka yazarımInsallah kolay geçer en fazla 3 gün zor eve geçince çok kolay mutlaka yaz olur mu süreci birlikte atlatalım
Ne yaptın canım bu gün ameliyat günün değil mi Allah kolaylık versinTabii mutlaka yazarım
Günaydınnn cok büyük enerjiyle kalktım dünki aksiyonumdan sonra sabah 15 dk leslie yaptım güne büyük bardak suyla girdim tartılmicaktım 5 mayısa kadar ama dünki kaçamağımdan sonra vicdan azaplarıyla uyandım spordan sonra tartıya çıktım en son 77.5 tim ve bu gün yani 3 mayıs güncel kilom 76.8 çok mutluyummm galiba böyle devam ederse 2. Ayıma girmeden 6 lı sayıları görücem günlük 600 yada 800 gr arası kilo veriyorum ve çok mutluyum yavaş gitsin ama gitsin
Ayyy hadi hayırlısı ama mutlaka yaz tamam mı bir birimize destek olalım bu süreçte senden daha çok heyecan yaptımÇok sevindim, harika haber bu. Darısı başıma. Ben de 89.1 kg ile giriyorum
Aynen hiç streste yapma herşey güzel olucak lik 3 gün pişmanlık yaşicaksın sonra iyiki diceksin tartıda düşen sayılar aynada düzene giren vicudun insan o kadar mutlu oluyor ki anlatamamBen dün çok heyecanlıydım, bugün kendimi akışa bıraktım
Benimde eşim asla istemiyorum diyordu bişey olur diye ben de gizli ameliyat oldum 1 ay olcak 2 gün sonra hala haberi yok ameliyat olduğumdaanBu konuyu ben de takiplemek istiyorum. Bu yaz ben de ameliyat istiyorum. Parami da biriktirdim. Ama esim cok karsi ya sana birsey olursa diye duygusal modda ustume geliyor. Babam destekcim o da en iyi hastane en iyi doktor olursa desteklerim diyor.
strawberri insallah guzel gecer ameliyatin
Benimde eşim asla istemiyorum diyordu bişey olur diye ben de gizli ameliyat oldum 1 ay olcak 2 gün sonra hala haberi yok ameliyat olduğumdaandiyeteyim sanıyor ah ah arada vicdan azabı çekiyorum sonra diyorum boşver ne çekicem kilom var diye bana kilo almışsın diyordu aklima gelince oh iyikide olmuşum diyorum
Ben safra kesesi ameliyatı olmuştum onun izleri vardı annemi cok ozledim dedim gittim çocuğumu anneme bıraktım hemen ameliyat oldum 3 gün hastanede 4 gün annemde kaldım biraz acı eşiğimde yüksek çabuk atlatım eve gidincede regli oldum dedim bana yaklaşmasın diye 1 haftada öyle.kazandım 2 hafta geçmiş oldu sıvı şeysinede gelince eşim 8 de geliyor işten ben diyetteyim 6 da yedim dedim çay falanda yanında ben yemedim diyeteyim diye sadece eşimle diyetisyenime sorarak 2 bardak açık çay içtim hiç anlamadıgizli nasil oldu ya hic anlamadi mi benim karim nerde acaba demedi mi iyilesme surecinde sivi beslenme pure beslenme fln normalde anlamasi lazim
Ben calisiyorum. 10 gun rapor yeterli olur mu sence? Oturarak masabasi calisiyorum fiziksel bir zorlugu yok.
Ayyyy çok sevindim maşallaah aynen sürekli yürü ne kadar yürürsen o kadar çabuk atlatırsınAmeliyatım sağ salim geçti arkadaşlar. Bütün iş yürümeye başlayıp gaz çıkarana kadar. Şu an hiçbir ağrım yok. İlk birkaç saat ağrı sonrası rahat