Tüp mide olanlar toplanınnn

Tüketmediğim tek şey ekmek pilav makarna ve bulgur tatlı şeyler kafein bunun dışında herşeyi tüketiyorum

Ben yine hızlı kilo vereceksiniz sanmıştım, sağlıkla gelsin o zaman bebeğiniz

Ben yine hızlı kilo vereceksiniz sanmıştım, sağlıkla gelsin o zaman bebeğiniz
Yok kilo verimim durdu diyetisyenim bu süreçte hamilelikte miden bulanmadiğı sürece kilo vermiceksin dedi ona göre liste verdi ona uyuyorum ama maalesefki çok mide bulantısı yaşıyorum sudan bile tiksindim umarım bu süreci kolay atlatırım

Merhaba güncel kilonuz nedir
Hayat kaliteniz nasıl gidiyor
Memnun musunuz tüp mide olduğunuza

Merhaba ameliyat oldunuz mu
Nasıl geçti o süreci detaylı anlatır mısınız tüp mide serüveninizi
Güncelde ne kadar kilo verdiniz

Merhaba güncel kilonuz nedir
Hayat kaliteniz nasıl gidiyor
Memnun musunuz tüp mide olduğunuza
Evet memnunum ayrıca ilk aydan hamile olduğumu öğrendim ona ragmen iyiyim bebwğimde gayet sağlıklı 4 aylık olduk bile güncel kilom 60 hem çok mutluyum hemde hamileliğimde sıkıntı yaşamıyorum kilom fazla olmadiği için daha enerjik uyanıyorum ödemim yok hareketlerim kısıtlı değil çok şükür iyiki oldum diyorum

ağrınız oldu mu bende olmayı düşünüyorum 1 sezeryan oldum ameliyattan çok korkuyorum sezeryanda da yarım uyuşturdular tam bayılmadım
Biraz uzun anlatır mısınız detay vererek ameliyattan önce neler yaptılar tektikler bakımından
Ameliyat günü nasıldınız
Yoğunbakımda yattınız mı ilk gün
cevaplarsanız çok sevinirim

Kan testi falan ypıldı işte ameliyat yarım saat sürüyor ağrım o ladar olmadı ne kadar yürürsen o kadar ağrın olmaz 3 gün hastanede kaldım sezeryanımla bi alakası olmadı bi zararı falan yani tamamen uyuttuyorlar dren takılmadı bana ameliyatım başarılı geçtiği için çıktığım gibi normal.odaya alındım 1 saat sonra yürüyüş yaptırdıler ve hep yürüyüş için beni zorladı hemşireler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…