Inanamicaksın ama ben eşimden gizli oldum annemde sanıyordu beni annem bebeğime baktı ben ameliyatimı oldum 1 hafta içinde toparlandım evime geçtim bana yaklaşmasın diye regliyim dedim 2 hafta öyle atladım onceden safra kesesi ameliyatı olmuştum onun izleri vardı sıkınti yasamadım hala bilmiyor diyet yapıyorum sanıyorYaaa bende çok olmak istiyorum ama eşim izin vermiyor şuan çocuk düşüncemiz de var. Bari 2. Doğurup öyle ol dedi o zaman belki izin veririm dedi aslında kafama koysam yaparım bende biraz kendim sağlıklım beslenerek yapmak istiyorum ondan bekliyorum , sanırım öyle daha iyi olucakbende şuna 89 kiloyum
OhaıakajahahaInanamicaksın ama ben eşimden gizli oldum annemde sanıyordu beni annem bebeğime baktı ben ameliyatimı oldum 1 hafta içinde toparlandım evime geçtim bana yaklaşmasın diye regliyim dedim 2 hafta öyle atladım onceden safra kesesi ameliyatı olmuştum onun izleri vardı sıkınti yasamadım hala bilmiyor diyet yapıyorum sanıyor
Ben silivri anadolu hastanesinde ercan beye oldum kilom yetersiz olduğu için 30 bine oldum ama 100 kilo üstü 18 binOhaıakajahahaHarikasınızzzzz peki bişey sorucam fiyatlar nasıl ? Benim kaynanam revizyon olacak yarın 2. Olduğu için 50 dediler ona . Biz İstanbul başakşehirdeyiz
Ben 11 kilo alıp gitsem miBen silivri anadolu hastanesinde ercan beye oldum kilom yetersiz olduğu için 30 bine oldum ama 100 kilo üstü 18 bin
Yok sigortalı olmuyor vicut indeksi uymadığı için sigorta kqrşılamıyor ondan dolayı 30 bin ama 100 kilo üstü sigorta karsılıyor yarısını ah bacım neler çektim bi bilsen ama iyikide oldum 25 gün oldu 86.8 den 78.5 oldum bile çok mutluyum valla sadece su içmem gerekiyor onuda bi beceremedim yaBen 11 kilo alıp gitsem mikilo almak kolay peki sigortalı mısınız ? Bu fiyat sigortalı mı sigortasız mı
Benimde en iyi yaptığım şey şu içmekYok sigortalı olmuyor vicut indeksi uymadığı için sigorta kqrşılamıyor ondan dolayı 30 bin ama 100 kilo üstü sigorta karsılıyor yarısını ah bacım neler çektim bi bilsen ama iyikide oldum 25 gün oldu 86.8 den 78.5 oldum bile çok mutluyum valla sadece su içmem gerekiyor onuda bi beceremedim ya
Hiç sorma ya vermesi çok zor ben ver al ver al ya0amıyordum ani karar verdim keşke daha erken kararverseydim ah ah neyse inşallah 2 aya 6 lı sayıları görürüm ya darısı sana ve isteyenlereBenimde en iyi yaptığım şey şu içmekama işte bazen kendime engel olamıyorum 3.5 yaşında oğlum var kilom aldı başını gidiyor .
Amin canım sağlıkla ver sende inşAllahHiç sorma ya vermesi çok zor ben ver al ver al ya0amıyordum ani karar verdim keşke daha erken kararverseydim ah ah neyse inşallah 2 aya 6 lı sayıları görürüm ya darısı sana ve isteyenlere
Inşallah teşekür ederimAmin canım sağlıkla ver sende inşAllah
Valla helal olsunInanamicaksın ama ben eşimden gizli oldum annemde sanıyordu beni annem bebeğime baktı ben ameliyatimı oldum 1 hafta içinde toparlandım evime geçtim bana yaklaşmasın diye regliyim dedim 2 hafta öyle atladım onceden safra kesesi ameliyatı olmuştum onun izleri vardı sıkınti yasamadım hala bilmiyor diyet yapıyorum sanıyor
Bende kendimle gurur duydum vallaValla helal olsun✌
Aynen öyleDevlet hastaneleri vücut kitle indeksi 40 ve üstü olanları ameliyat ediyor. Sgk da 40 ve üstü olanların ameliyat ücretini karşılıyor. Kilo değil burada kıstas, vücut kitle indeksi.
Insallah kolay geçer en fazla 3 gün zor eve geçince çok kolay mutlaka yaz olur mu süreci birlikte atlatalımCuma ameliyat günüm. Korkmuyorum ama heyecan dorukta. Yaşarken yeniden doğmak gibi bir şey olacak sanırım