Yudum yudum iç bende en çok kana kana su içmeyi özledimBen az sonra taburcu oluyorum. Evde protein tozu, su ve tavuk suyu ile devam. Her su içtiğimde mideme kramp girmesi dışında herhangi bir sorunum yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yudum yudum iç bende en çok kana kana su içmeyi özledimBen az sonra taburcu oluyorum. Evde protein tozu, su ve tavuk suyu ile devam. Her su içtiğimde mideme kramp girmesi dışında herhangi bir sorunum yok
Ay çok sevindim senden de güzel haberler bekliyorumMerhaba. Bende yorumları okuyorum ve beni motive ediyor. Öğretmen olduğumdan ben 12 Haziran da ancak olacağım ameliyatı. Bana kalsa yarın olmak isterdim ama öğrencilerimi yarı yolda bırakmak istemedim. Buradan takip edeceğim ve sürecim hakkında ekleme yaparım ama ameliyat olana kadar buradan yazılanları sıkı sıkı takip edeceğim. Çok araştırdım ve sonunda karar verebildim. Daha ailemden kimse bilmiyor daha sonra söyleyeceğim yoksa beni yine caydıracaklar :) ben şu an 108 kiloyum boyum 1.70. İsteyen, olan herkese allah şifa versin
Çok teşekkür ederim sizin yorumlara hep bakacağımAy çok sevindim senden de güzel haberler bekliyorum
Agri sanci durumlari nasil?Öğlene doğru eve geldim. Her aklıma geldiğinde su içmeye çalışıyorum ancak diyetisyen protein tozunu 2 paket dediği halde ben tek paket içebildim. Onu da bitiremedim halen uğraşıyorum. Umarım ilerleyen günlerde 2 paketi bitirebilirim. Protein kas kaybı yaşamamak için çok önemli
Sadece her sıvı alımında gaz sancısı oluyor. Su bile biraz kastırıyor mideyi. Bir kaç güne geçer diye düşünüyorumAgri sanci durumlari nasil?
Bende içemiyorum ya aşırı midemi bulandırıyor yaÖğlene doğru eve geldim. Her aklıma geldiğinde su içmeye çalışıyorum ancak diyetisyen protein tozunu 2 paket dediği halde ben tek paket içebildim. Onu da bitiremedim halen uğraşıyorum. Umarım ilerleyen günlerde 2 paketi bitirebilirim. Protein kas kaybı yaşamamak için çok önemli
Bol bol yürüyüş ve az az içmek en güzel çözüm oluyor bende sabah kan vericem 1 ay oldu vitaminlerime falan baktırıcam diyetisyenim yeni liste vericek ona göreSadece her sıvı alımında gaz sancısı oluyor. Su bile biraz kastırıyor mideyi. Bir kaç güne geçer diye düşünüyorum
Yaaaaaaaaaa peki çok önemli bi soru sorucam zaten istesekte yiyemiyoruz kaçamak falan yapsak onq rağmen zayıflarmıyız ben kaçamak çok az yapıyorum kaçamaktan kastım arada küçük parça çikolata bazen cips falan ekmek falan kullanmıyorum pilav makarna vsVayy bee. Ameliyat olalı 8. senem dolmuş
Hayır dren takılmadı bende maalesef senide aramızda sık sık görmeyi isteriz birbirimize motive olur hem doktorlar normal diyorsa normaldir canım merak etme bol yürüyüş su falan iç ağrın olldukça ilacını iç en fazla 10 gün sürer geçer gider emin ol sonunu düşün herşey güzel olucakMerhabalar bendeee 6 günlük tüp mideliyim malesef hala ağrılarım vaarr dren çıktıktan sonra sızıntım çok fazla var bu durum beni korkutuyor ama normal olduğunu söylüyorlar sizde dren takıldı mı çıkarıldıktan sonra böyle bir sorun yaşadınız mı ?
Küçük kaçamaklardan birşey olmuyor da. Katı sıvı olayını bozunca kilo değil küloo almaya başlıyorsunuzYaaaaaaaaaa peki çok önemli bi soru sorucam zaten istesekte yiyemiyoruz kaçamak falan yapsak onq rağmen zayıflarmıyız ben kaçamak çok az yapıyorum kaçamaktan kastım arada küçük parça çikolata bazen cips falan ekmek falan kullanmıyorum pilav makarna vs
Allah Allah dren nasıl takılmadı batın içinde ki sıvının dışarı atılması lazımHayır dren takılmadı bende maalesef senide aramızda sık sık görmeyi isteriz birbirimize motive olur hem doktorlar normal diyorsa normaldir canım merak etme bol yürüyüş su falan iç ağrın olldukça ilacını iç en fazla 10 gün sürer geçer gider emin ol sonunu düşün herşey güzel olucak
Doktorum gerek duymadı gayet basarılı bir ameliyat dedi sıkıntilı geçince dren takıyoruz demiştiAllah Allah dren nasıl takılmadı batın içinde ki sıvının dışarı atılması lazım
Yok ona çok dikkat ediyorum katı sıvı arasında en az 1 saat koyuyorumKüçük kaçamaklardan birşey olmuyor da. Katı sıvı olayını bozunca kilo değil küloo almaya başlıyorsunuz