harika. maşallah. sağlıkla kucağına al inşallah ... kendine dikkat et yemene içmeneCanm yarn ayin 5i tam 4 haftalik
Amin ins sag salm tamamini erdirsn ALLAH ins .. sennde guzel haberlerini bekliyrmYAAA ne güzellll :) sağlıklı bir gebelik geçirirsin umarım.. valla sevindimmm. ne güzel.
tadını çıkart benceeee
eşinde durumlar nasıl? neler diyor nasıl tepki verdi. nasıl söyledinCanm yarn ayin 5i tam 4 haftalik
Kendme hic bu kdr bakmamstmharika. maşallah. sağlıkla kucağına al inşallah ... kendine dikkat et yemene içmene
en hayırlı zamanda, sağlıklı bir şekilde inşallah canım. Allahın izni ile...Amin ins sag salm tamamini erdirsn ALLAH ins .. sennde guzel haberlerini bekliyrm
öyle miiii?Kendme hic bu kdr bakmamstm
ne zaman kalp atışı duyulacakmışKendme hic bu kdr bakmamstm
Canm tup bebel asamasnda hem beraberdk sonuc asamasnda ama yransfern 8. Gunu idrar yapmstm gizlden o istememsti erkn 12. Gun dr kan ver sadece demisti :) ama ben dayanamadm idrar yapmstm cift ckti diynce inanmadi eve geldo hemen gosterdm cpk sevndi .. kan degerm yukselincede sarildi bana gozleri doldu .. babayim ben baba diye dolaniyor ortalardaeşinde durumlar nasıl? neler diyor nasıl tepki verdi. nasıl söyledin
10 gun sonra keseye bakcak bi 10 gun sonrada kalbe bakar ins cammne zaman kalp atışı duyulacakmış
ayyy... baba adayları da ne yapsın yaa valla onlara da zor. kadınlara daha zor kabul ama sonuçta onlarda baba olamıyor. ama sonra oluyorlaaaarrrr Allahın izniyle :)Canm tup bebel asamasnda hem beraberdk sonuc asamasnda ama yransfern 8. Gunu idrar yapmstm gizlden o istememsti erkn 12. Gun dr kan ver sadece demisti :) ama ben dayanamadm idrar yapmstm cift ckti diynce inanmadi eve geldo hemen gosterdm cpk sevndi .. kan degerm yukselincede sarildi bana gozleri doldu .. babayim ben baba diye dolaniyor ortalarda
ovv. bekle babam bekle :) olsun buna şükür bebeğin seninle. bu bekleyişler heyecanlı güzel bekleyişler. maşallah10 gun sonra keseye bakcak bi 10 gun sonrada kalbe bakar ins camm
Sabah 10 once mutlaka kahvalti .. yumurta ceviz kayisi yogurt ananas mutlka sonra uc ogun yemege basladim en az 3 lt su iciyrm has zetyin yagi hergun haftada 3 balil bol sebze ama aksamlari etöyle miiii?
neler yiyorsun ki?
:)
Ins bizim ilk cocugmz olcak ins ALLAHim ALLAHa guven inan hersey yoluna giriyorayyy... baba adayları da ne yapsın yaa valla onlara da zor. kadınlara daha zor kabul ama sonuçta onlarda baba olamıyor. ama sonra oluyorlaaaarrrr Allahın izniyle :)
kaçıncı tüp bebek denemesiydi canım senin?Ins bizim ilk cocugmz olcak ins ALLAHim ALLAHa guven inan hersey yoluna giriyor
Aynen canm sonunda kucagima gelsndeovv. bekle babam bekle :) olsun buna şükür bebeğin seninle. bu bekleyişler heyecanlı güzel bekleyişler. maşallah
tabi ki Allah ne derse o.Ins bizim ilk cocugmz olcak ins ALLAHim ALLAHa guven inan hersey yoluna giriyor
Mayista bir yil oldu evlenwli canm .. yas 30 ..kaç yıllık evliydin? yaşı kaç?.. önceden sormuş muydum pek hatırlamıyorum ama :/
gelir gelirrrrr :)Aynen canm sonunda kucagima gelsnde
aaa evlilik yılın azmışşşş :)Mayista bir yil oldu evlenwli canm .. yas 30 ..