Tüp bebekten sonra hamile kalanlar

aaa evlilik yılın azmışşşş :)
1 yıldır mı uğraşıyorsun bebek için
Yok canm bzm aklmzda hic cocuk bile yoktu ama esimin uroloji rahatszlgi vardi sperm az geliyordu hatta sivi gibi geliyordu kanal tikali diye amelyt ettiler ama yine ayni sonra azosperm tup bebek dediler eyvah dedik hic ummadgmz birsy ama spermde beklemeye gelmiyo en azndn milyon bulunyorken hemen yapalm dedk yoksa maddende hazr degldk

Evet canm madden ilk ve son sansmdi cok sukur RABBIM darda koymadi
senin de o iğneleri kendine vuracağin varmış
o ilaçları alacağın varmış
çıkacak paran varmış.
o stresleri yaşayacağın varmış.
bir çok kadın bu duyguları bir çok kez yaşıyor. ve negatif sonucu alıyor. yine yılmıyor.
diyorum bazen Allah nasıl sabır veriyor.
zor bir süreç çünkü
ama herşey bebekler için.
kiminin ilkte tutuyor.
kiminin 8. deneme de
:)
KISMET

Canm ölecek olanla dogacak olann onune geclmzms buna zaten inanyrm bide canm keske herkesn ilk denemede olsa ama herkesn sinavi farkli bizimkide gercktn o kdr zor durumdayz ki ama hic isyan etmeden cok sukur ALLAH bizi bununla sinadi bizde snavi geccz diyerek tabiri caizse son nefesimize kadr mucade ettk ALLAH kimseye kaldramayacagi yuk yuklemez ve ALLAH biliyordu elimizden gelen son imkanimzdi cok sukur bizi darda birakmadi

Meehaba kizlar. Sizlere belki umut olur diye paylasmak istiyorum hikayemizi. 7yillik evliyiz ve 3,5 yildir da bebek istiyoruz. Bu sürede 3 yumurta takibi, 3 asilama ve 1 tüp bebek yaptirdik ama hepsi hüsrandi. En son tüp bebegi haziranda denemistik. Ve bütün bunlar olurken ne yazikki ben annemi, esim babasini kaybetti. Arkadaslarimdan da bir bir hamile haberleri geliyordu derken dün hamile oldugumu ögrendim. Idrarda silik de olsa pozitifi görünce gidip hemen kan verdim ve sonuc 64 cikti. Yani baya baya yeni. Hem.uzun süre bu haberi bekledigim icon hem de henüz kan degerim düsük oldugu icin hala inanamiyoruz. Cok degisik bi duygu. Üstelik kendiliginden olmasi apayri. Allah bize sag salim kucagimiza almayi, isteyen herkese de gönlüne göre vermeyi nasip etsin insallah.

Merhabalar.
Benim umut hikayem de kısaca şöyle:
Yaş 31.sebepsiz infertilite idi tanımız.aklınıza gelen tüm testler ve ayrıca genetik taramalar gibi aklınıza gelmeyenler de dahil olmak üzere her şey normaldi.4 yıla 2 histeroskopi ameliyatı,2 aşılama,4 tüp bebek sığdırdım.son tüp bebek tedavim bundan 4 ay önceydi.negatifi aldığımda günlerce ağladım.normal yolla olacağı varsa da bunca tedaviden sonra olmaz diye.derken bu ay unuttuğum vasfımı hatırlattı Allah bana.5+4 günlük hamileyim.isteyen kimsenin boynunu bükük kucağını boş bırakmasın yüce Rabbim.

Tebrik ederim

Tebrik ederim z_lal... Allah saglikla kucaginiza almayi ve bu hamilelik sürecini cok güzel gecirmeyi nasip eder insallah. Beta hcg kan sonucun kac cikti acaba ögrenebilir miyim? Benim persembe 64tü. Bugün tekrar kan verdim yarin sonucu alicam. Insallah artmasi gerektigi kadar artar degerim.

Hadi Allah hayirli sonuclar nasip etsin bizimle de paylas inş

Herkese teşekkür ediyorum.4 gün gecikme vardı kan testi yaptırdığımda.327 çıktı ilk test.2 gün arayla 609 ve 1400 şeklinde katlandı.5 haftalıkken keseyi gördük.umarım sizinki de katlanarak artar ve güzel bir sürecin sonunda bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

cok sevindim canim hayirli olsn

Takvim de oluşturulmuş :) hayırlı uğurlu olsun.birbirimize yakın zamanlarda alacağız kucağımıza bebekleri.sağlıkla ve hayırlısıyla inşallah
Evet öyle görünüyor hadi insallah bakalim. Ilk randevumuz 14 subatta. O zamana kadaf beklicez artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…