- 3 Haziran 2017
- 305
- 91
- 38
Sende hic pozitif cikmadi mi yoksa sonradan mi degerler dustuankara başkent üniversitesi hastanesi prof. dr. göğşen önalan
hiç gebe kalamadım... :/Sende hic pozitif cikmadi mi yoksa sonradan mi degerler dustu
Zatn sakn stres yapma canm bol bol dua et kendinede dkkt et tabi sonra takdir ALLAHintabi haklısın canım...
valla benim için sanırım en iyi detoks bebek işini düşünmemek sanırım..
çok takıyordum. geçmişte de çok taktım...
şu hayatta neyi çok isteyip boş verdiysem, boş verdiğim zaman o şey gerçekleşti.
bununda öyle olacağına iyiden iyiye inanmaya başladım...
:)
sen pozitifi görmüş müydün?.....Sende hic pozitif cikmadi mi yoksa sonradan mi degerler dustu
bu ay relakstım... bakacaz ... kısmet... zamanının gelmesini bekliyor benim ufaklık sanırım... :)Zatn sakn stres yapma canm bol bol dua et kendinede dkkt et tabi sonra takdir ALLAHin
Idrar testi dun silik cikti kanida bugun verdm ins yarin gorcem canm cnku RABBIM duyar ins beni daha tup bebek yaptrmaya imkanm yok ve 6 gun blast olan dondurulan tek embriyom tek sansm som sansm ins ALLAHim yardm etsen pozitifi görmüş müydün?.....
Ama dedgm gini detoks yap oncedem ve folik asit zaten basla .. benim dkkt ettgm seylerdi bunlarbu ay relakstım... bakacaz ... kısmet... zamanının gelmesini bekliyor benim ufaklık sanırım... :)
Yipranmaya zaten razi oldmda daha da imkan olmayinca ins RABBim buyukaaaa o zaman yarın güzel haber geliyorrrrr :) İNŞALLAH ...
MADDİ OLARAK YIPRATIYOR.
manevi olarak ta tabi.
Ben haber bekliyorumYipranmaya zaten razi oldmda daha da imkan olmayinca ins RABBim buyuk
Ins canm yarin iyi haberlerle gorusurz insBen haber bekliyorum
Canm degerm 242 ckti .. 9. Gun icin normal mi bana yuksek geldi ins bi sorun yoktr .. yarn bida gdp kan vercm hem iki gunluk artisa baklcakIns canm yarin iyi habrerlerle gorusurz ins
Tebrik ederim canım.Değerin biraz yüksek ikiz olma olasılığı olabilir.Güzel bir hamilelik diliyorum.Allah kucağına aldırmayı nasip etsin...Blgisi olanlar yazsn lutfen transferm 9. Gunu degerm 242 nasl cpk mu yuksek cok yuksek plmasi sorun plur mu
Sagol canm ins tekde olsa sorunsz artis olsunda ins sag salim alirim bebegimi kucagima ona cok ihtiyacm varTebrik ederim canım.Değerin biraz yüksek ikiz olma olasılığı olabilir.Güzel bir hamilelik diliyorum.Allah kucağına aldırmayı nasip etsin...
Idrar testi dun silik cikti kanida bugun verdm ins yarin gorcem canm cnku RABBIM duyar ins beni daha tup bebek yaptrmaya imkanm yok ve 6 gun blast olan dondurulan tek embriyom tek sansm som sansm ins ALLAHim yardm et
Sagol canm ins tekde olsa sorunsz artis olsunda ins sag salim alirim bebegimi kucagima ona cok ihtiyacm var
Ins canminşallah hayırlıs sonuç alırsın canım
benımde 6. gun dondurulmuş tek embrıyom var genetıge gonderıldı
umudun umudum
ama her iki gunde bir degerin ikiye katlamasi gerekirms ins ALLAHim yalvariyorm ins bi sorun yasamak bebek isteyen bebegi olmayan herkese Rabbim yardm etsn inshayırlı olsun dondurulmuş embrıyoların ılk tahlıl sonucu hep yüksek cıkarmıs bence cok kuvvetlı bır embrıyon var
degerlırınıde ıyı yukseltmıs
sen dınlenmelerıne
devam et
güzel katlansın annecıgıne sımsıkı tutunsun
sende ona