- 12 Aralık 2016
- 611
- 429
ama her iki gunde bir degerin ikiye katlamasi gerekirms ins ALLAHim yalvariyorm ins bi sorun yasamak bebek isteyen bebegi olmayan herkese Rabbim yardm etsn ins
Aaaa superior.Blgisi olanlar yazsn lutfen transferm 9. Gunu degerm 242 nasl cpk mu yuksek cok yuksek plmasi sorun plur mu
Ins canm dua et banaAaaa superior.
Tebrikler.
Hamilesin
Yüksek gibi canım ama kötü bi şey olduğunu düşünmüyorum. Tam tersi ikizdir
Canim kendinde hissettiğin bidegisiklik var miIns canm yarin iyi haberlerle gorusurz ins
İnşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsin. Ve bebeğini kucağına alırsın canım. Sevişen. Mutlu olsana. Kiiizzzz. Hamilesin. Bu n durgunlukIns canm dua et bana
goguslerm agrimiyor ama baya sisti .. sonra hep ruyamda goruyorn ve anlamsz ozellkle sabaha karsi korku oluyr icimdeCanim kendinde hissettiğin bidegisiklik var mi
Canm ne bilm deger o kdr yuksek normal mi erkn sevnmk istemyrm ama RABBime yalvariyorm ins hersy yolundadrİnşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsin. Ve bebeğini kucağına alırsın canım. Sevişen. Mutlu olsana. Kiiizzzz. Hamilesin. Bu n durgunluk
Canim 11 gun 591İnşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsin. Ve bebeğini kucağına alırsın canım. Sevişen. Mutlu olsana. Kiiizzzz. Hamilesin. Bu n durgunluk
wuhuwwwww.....Canim 11 gun 591cok sukur ALLAHim oldum oldum dirildm cok sukur RABBİM
Ins hamilesindr bende kendimi hamile hissetmedim o belli olmaz2 gündür midem agrıyor benim de reglim 3 gün geçti. ama kendimi hamile hissetmiyorum. inşallah kist olmamıştır ya.. akşam kan tahlili vereceğim. özelde. acilde . hamile olmadığım kesinleşsin. geciktirici hap ya da doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum. 12 ağustos tarihinde tatil vaarrr...
Sagol canm teyteygwuhuwwwww.....
tebrikler...
süper haber...
çok sevindim adına tebrikler.
KAFAMda deli sorular... amannnnnIns hamilesindr bende kendimi hamile hissetmedim o belli olmaz
neler hissediyorsunnnn... kalbinden içinden neler geçiyor. nasıl bir duyguuu?Sagol canm teyteyg
fiziksel olarak neler hissediyorsun?Sagol canm teyteyg
kaç haftalık kaç günlük oluyor şimdi?....Sagol canm teyteyg
ayh hadi GÖZÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNSagol canm teyteyg
Ca belirti olarak hala birsey yok sadece karnimda sislik ve ozellkle geceleri ellerm ayaklarm uyusuyor .. duygu olarak once RABBIME sukrediyorum .. icimde bana tutunmaya calisan birsey varneler hissediyorsunnnn... kalbinden içinden neler geçiyor. nasıl bir duyguuu?
Canm yarn ayin 5i tam 4 haftalikkaç haftalık kaç günlük oluyor şimdi?....
YAAA ne güzellll :) sağlıklı bir gebelik geçirirsin umarım.. valla sevindimmm. ne güzel.Ca belirti olarak hala birsey yok sadece karnimda sislik ve ozellkle geceleri ellerm ayaklarm uyusuyor .. duygu olarak once RABBIME sukrediyorum .. icimde bana tutunmaya calisan birsey varben iyisem o iyi olacak kendimi simdiden sorumlu hissetmeye basladm heycanlym ona iyi anne olacakmiyim nasl bebek olcak nasl cocuk olcak esimi daha farkli sevmeye basladm sanki karisk ama sorumluluk ve ask dolu bir duygu