Tüp bebekten sonra hamile kalanlar

Ultrason da ense kalınlığı çıktı. Plesantadan parça alınınca belli oldu.perinatoloji diye bi bölüm var ordada ayrıntılı ultrason da belli oluyo zaten.

Ay ben anne de değilim ama içim açılsın umut dolayım diye geldim konuya. İyi ki gelmişim ne güzel hikayeler hanımlar. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ben varim arkadaslar. Ust uste 3 tup bebek tedavisinden sonra artik imkansiz denilmisti. Bir suru teshisim var. menopozdan tutun genetik problemlere kadar...dogal yolla hamileyim su anda ve dogurmak uzereyim. Rabbim herkese nasip etsin.
en son tedadiden kaç ay sonra hamile kaldınız?

Kizlar bugun transferimn 8. Gunu dayanamyip idrar testi yaptm silikde olsa cift cizgi cikti yarn hemen gidip kan testi yaptrcam ins pozitf sonuc alirm ve ALLAH tamamina erdirir ins cocugu olmayan herkesn kucagi bebislerle dolar

Kizlar bugun transferimn 8. Gunu dayanamyip idrar testi yaptm silikde olsa cift cizgi cikti yarn hemen gidip kan testi yaptrcam ins pozitf sonuc alirm ve ALLAH tamamina erdirir ins cocugu olmayan herkesn kucagi bebislerle dolar
baktırdın mı canım . inşallah hamilesindir. bence hamilesinnnnnn

Ins canm sabah gttm kan verdim yarin sonucu alcakmsm ins ALLAHim hamileyimdr tamaminida hayrlisyla erdirir ins
yaa niye hemen cıkmıyorrrr bu sonuç.... devlette mi verdin canım.
benım de bugun olmam gerekiyor bı gelişme yok. bır ıkı gün gecikmem olabılıyor. o nedenle heves etmiyorum. benm eylul ayına odaklandım

yaa niye hemen cıkmıyorrrr bu sonuç.... devlette mi verdin canım.
benım de bugun olmam gerekiyor bı gelişme yok. bır ıkı gün gecikmem olabılıyor. o nedenle heves etmiyorum. benm eylul ayına odaklandım
Saglikocaginda verdm canm bilemedm gec verceklerni gelde bugun uyu .. ins olur seninde canm .. haber ver sende

SABIR taşı olduk valla ehehehe. mecbur sabır edeceksin o zmaan canım. sağlık ocagı gec veriyor evet sonucu. iyi haber alacaksın bence canım. haber et : buraya yazzzzz

eylül ayını bekleme aşamasında :) haziranda başarısız bir tüp bebek denemem oldu. eylülde 2. yi düşünüyorum. tabi Allah ne derse o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…