TÜP BEBEKTE UZUN PROTOKOL

Valla canım birşey hissetmiyorum gibi değişik yani transfer gününü saymazsak 5. Gün bugün senin nasıl geçiyor test falan yaptın mı
Ben de bir değişiklik hissetmiyorum. Öyle ki bazen transfer olduğumu bile unutuyorum. İğne yerlerim ağrıyor sadece. Test yapmadım çıkmaz şimdi diye düşünüyorum. Bir de çatlatma iğnesi de vurmuştum bugün iğnenin 12. Günü, etkisi geçmemişse yalancı pozitif çıkar, önce sevinip sonra hayal kırıklığına uğrarsam toparlayamam

Evet igne yerleri mlsf benimde acıyor Çatlatma iğnesi bizde yok ben vurunmadım taze transfer miydi sizin

Test bile almadım eve daha da direk kan mı versek acaba diye de düşünüyorum kanda çıkarsa hatıra kalsın diye yaparız o testide
Kanda daha kesin olur çubuk testler çok yanıltıyor benim var ama kendimi tutacağım sanırım

Vardı
Vardır elbet bir bildikleri diye düşünüyorum onlar bir çok hastaya işlem yapıyorlar biliyorlardır. Gönlünüzü ferah tutun herkesin süreci bambaşka

Vardı

Vardır elbet bir bildikleri diye düşünüyorum onlar bir çok hastaya işlem yapıyorlar biliyorlardır. Gönlünüzü ferah tutun herkesin süreci bambaşka
Çok teşekkürler Allah büyüktür, hepimiz sabrımızın ve emeklerimizin karşılığını fazlasıyla alırız inşallah, güzel haberlerde buluşalım kızlar hepimizin yüzü gülsün inşallah

Vardı

Merhaba , takipteydim burayı ,geçmiş olsun,güzel sonuçlar aldığına sevindim ,değmiş çok şükür bunca zorluğa ,tamamı da güzel olsun inşallah
Şimdi merak ettiğim önceden kısa protokolde kaç tane toplanıyodu kaçı olgun çıkıyordu
Şimdiki uzun protokolde kaç tane toplanıp kaçı olgun çıktı
Erkek faktörü de var mıydı sizde tam hatırlayamadım .
5. Güne gittiler mi embriyolarınız
Beni de uzuna hazırlıcak doktor merak ettim sizi

Merhabalar bana sorduysanız eğer. Benim ilk tüp bebek denemem bana direk uzun protokol uygulandı . Bizde erkek yada kadın yumurta sperm kısmında sıkıntı yoktu benim dış gebelik sonucu tek tüpün alınmıştı diğer tüpte tıkalı çıkınca tüp bebeğe karar verdik. Doktor vücudum kendi yumurta seçtiği için uzun protokol uyguladı ve en düşük doz tüp bebek ilacı uyguladı yani gonapepty ve gonalf kullandım sadece onuda düşük doz. Süreç uzun sürdü ama cok verimli sonuç aldık hatta cok fazla yumurtam oldu bu sebeple ohss oldum 5 gündür hastanede yatıyorum. Yani herşeyin fazlası zarar sayı değilde kaliteli embriyo elde etmeye odaklayın kendinizi ve bedeninizi. Hayatımın en zor günlerini geçiriyorum diyebilirim. Tek tesellim baya embriyomuz oldu ve 5. Gün dondurdular bir daha bu aşamayı yaşamam umarım diye teselli ediyorum kendimi. Kalitelerini harflerle bilmiyorum ama doktorum iyiler merak etme dedi şimdi iyileşip transfere hazırlayacağım kendimi. Umarım süreciniz güzel geçer doktorunuza güvenin o en doğrusunu bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…