- 23 Mart 2017
- 2.468
- 3.753
-
- Konu Sahibi tiniftiboy
Bana da az çok böyle birşey dendi ben de bilmiyorum ne yapmalıyım.Hangi doktora gitti acaba ve nasil bir tedavi oldu
evet edilir cnmEmbriyon dondurulma, transfer işlemlerı olmadığı için paranın bellı birmıktarı gerı iade edilir mı?
Benimkide kalitesizlik.sastim kaldim napacagimi bilemiyorumBana da az çok böyle birşey dendi ben de bilmiyorum ne yapmalıyım.
Benimki de ayni.biri bi çare yazsa yaBenimkide kalitesizlik.sastim kaldim napacagimi bilemiyorum
Bende tek tek okudum ama kalitesiz yumurta ile hamile kalan var mı hiç cevap yok umut olur belki yazsanız arkadaşlaryazan olmamış ama bunun doğru yolu bu konuda uzman doktor ve hastahane ile çalışmaktır. onu da bulamıyoruz şimdilik. bu sorundan olumlu sonuç alan varsa bir zahmet doktor ve hastahane yazsınh
Ne kadar güzel allah analı babalı büyütsün inşallah kaçın gün transfer edilmişti acabaMerhabalar.. Bende aynı sorundan muzdaribim.. Çok uğraştım. Her ay tüp bebek tedavisindeydim.. Çok şükür bin şükür Rabbime hamdolsun bir oğlum oldu.. Allah sizlere de nasip etsin inşallah.
Allah razı olsun canım amin. 2 tane konmuştu. Biri 2.gün diğeri ise 3.gün embiryosuydu.. O yumurtaları bulmak için az uğraşmadık.. Ama dondurulmuştu.. Histereskopi amaliyatından sonraki ay transfer olmuştu..Ne kadar güzel allah analı babalı büyütsün inşallah kaçın gün transfer edilmişti acaba
Allah bagislasin..her ay derken gerckten ust uste her ay deneneblyor mu? Belli bi sure gecmesi gerekmyor mu?Merhabalar.. Bende aynı sorundan muzdaribim.. Çok uğraştım. Her ay tüp bebek tedavisindeydim.. Çok şükür bin şükür Rabbime hamdolsun bir oğlum oldu.. Allah sizlere de nasip etsin inşallah.
Allah razı olsun canım amin.. Evet her ay her ay gerçekten.. Bazı aylar ayda iki kere yumurta takibindeydim .. Canım sadece klomenle oluyordu tedavim ama.. Zaten yumurta olmadığı için çok iğneler işe yaramadı.. Sadece klomenle her ay tedavi oluyordum.. Çoğu zaman boş çıkıyordu yumurtam.. İşte dolu yumurtayı buluncaya kadar uğraştık.. İyiki de uğraşmışım.. Şimdi bi altın topum var hamdolsun çok şükür bin şükür Rabbime..Allah bagislasin..her ay derken gerckten ust uste her ay deneneblyor mu? Belli bi sure gecmesi gerekmyor mu?
Saglikla buyutun insallahAllah razı olsun canım amin.. Evet her ay her ay gerçekten.. Bazı aylar ayda iki kere yumurta takibindeydim .. Canım sadece klomenle oluyordu tedavim ama.. Zaten yumurta olmadığı için çok iğneler işe yaramadı.. Sadece klomenle her ay tedavi oluyordum.. Çoğu zaman boş çıkıyordu yumurtam.. İşte dolu yumurtayı buluncaya kadar uğraştık.. İyiki de uğraşmışım.. Şimdi bi altın topum var hamdolsun çok şükür bin şükür Rabbime..
İnşallah teşekkür ederim canım.Saglikla buyutun insallahbn de bu ay basladm. Yalniz ben ovulasyon testyle takip ettgmde 1 ay cift çizgiyi cok net gorup diger ay gormuyordum..mesela eylul cift cizgi gormycgmi dusundugum aydi. Ben de doktra bundan bahsettim diger ay mi baslasam dedim..bunla hic ilgisi olmdgni,zaten yapay bi surec oldgnu soyledi. Sadece psikolojik olarak hazr deglsen ertleyeblrsn ama bundan dolayi ertlmk anlmsz olur dedi..tabi bnm yumurtalar az.
su an tedavi gider mi gitmez mi belli degil. Diger ay daha mi iyi olurdu diye tedirgin oldm. O yuzden ust uste oluyo mu merak ettim. Bir de decavit verdiklerini sanip vermemsler..yumurtanin sayisina ya da kalitesine etki etms mdr bu durum acaba?
Benim igne evet. Decavite basladm ama artik gectir herhalde..sizin bu anlttgnz da tup bebek mi oluyor? Eger oyleyse ignesiz de olablcgni hic bilmiyordum..İnşallah teşekkür ederim canım.
Tedavi şeklin nasıl? iğnelerlemi tedavi görüyorsun? Eğer öyleyse belki her ay yapmazlar.. Benim klomendi sadece dediğim gibi. Decavit vitamin kullanabilirsin. Verdiklerini sanıp vermemişlerse kullanman gerekiyorsa kullan arayıp sorda doktorunu.. Sayıyı ve kaliteyi etkilermi bilmiyorum. Ben Decavit hamileyken kullanmıştım. Hiç tedavide vermemişlerdi. Tedavide biesteron, femamet kullandım. Bide yumurta büyümesi için klomen. Büyüdüğündede çatlatma iğnesi .o kadardı benim..
Tabiki tüp bebek.. Havuz yöntemi uygulandı. Her ay yumurta toplandı boş çıkmazda embriyo olarak donduruldu..Benim igne evet. Decavite basladm ama artik gectir herhalde..sizin bu anlttgnz da tup bebek mi oluyor? Eger oyleyse ignesiz de olablcgni hic bilmiyordum..