tüp bebekte kalitesiz yumurta oluşumu ve yumurta rezerv azlığı

Anladım canım. Çok tşk.ler..

Arkadaşlar tedavim iptal oldu yine. Yumurta oluşmadı. Moralim çok bozuluyor. Önümüzdeki aya kadar neler yapabilirim, yumurta oluşup büyümesi için ? Allah bu yolda hepimizin yüzünü guldursun inş.

Arkadaşlar tedavim iptal oldu yine. Yumurta oluşmadı. Moralim çok bozuluyor. Önümüzdeki aya kadar neler yapabilirim, yumurta oluşup büyümesi için ? Allah bu yolda hepimizin yüzünü guldursun inş.
BENİMDE ÇOK İPTAL TEDAVİM OLDU..FOREVER KULLANIYRUM.İNŞ. ARTIK YUMURTAM BÜYÜR..İSTERSEN SENDE KULLANABİLİRSİN.

mrb canim yasadiklarimiz cok benziyo.yumurtalar direk isleme alinmiyor benimde senin isleme alinip dollenmemi olmuyordu yoksa seninkilerdemi direk isleme alinmiyor.

benim arkadaş var olumlu sonuç alan.yumurta kalitesizliği metebolik neden kaynaklı olabiliyormuş.ii bir ddoktorda baktırıp tedavi olmak gereebilir.

Tutan tedavinde farklı bir yöntem denedilermi acaba ?

İyi akşamlar
Bende 4 tane yumurta toplandı.3 kalitesiz boş çıktı. 1 yumurta 4 gün dönlendı, 5 günü dönlwnmesı yavaşlap durmuş, 6 günü iptal etti. Yani dondurulmadı. İşlem iptal oldu. 6500 ödemiştim , ortalama kaç parasın iade eder acaba. Ve ben yabanciyım, ama TCvatandaşıyım. Nasıl paramı istersem, türkçe. Yanı daha kebar ve net ve kesin hangi sözlerdi kullana bilirim. Valla kusura bakmayın her şeyı soruyorum. Tşk ediyorum

Paranızı geri alamazsınız bu paralar işlemlerin ücreti, işlemler yapılmış. Yeryüzünde kimse size hamilelik garantili tüp bebek yapmıyor ki iade versin böyle şey mi olur.

Paranızı geri alamazsınız bu paralar işlemlerin ücreti, işlemler yapılmış. Yeryüzünde kimse size hamilelik garantili tüp bebek yapmıyor ki iade versin böyle şey mi olur.
Paranın hepsını demiyorum, dondurulma ve transfer olmadığı için ,100/40%iade edilmez mı? Zaten hiç bişeydın garantisi olmadığından bilgim var.

Embriyon dondurulma, transfer işlemlerı olmadığı için paranın bellı birmıktarı gerı iade edilir mı?

Yeni
İyi akşamlar! 4 yımurta toplandı, 1 tanesı dönlendı, 6 günü kalitesiz dedi ve sonlandırıldı. Üçret 6500 tl odendi. Şimdi tedaviymdı bu doktorda devam etmek istemiyorum ve ara vermek istiyorum. Bu sene 2 gere denedim. Şuanda madii olarak durumum yok artık. Dondurma, transfer işlemleri yapılmadı. Geri iade olarak sadece 1000tl verdi. Şimdi sizden sormak istiyorum. Böyle yumurta kalitesiz deyerekpara iadesi cok az miktarda yapılarak, bizler böyle durumdaki kadınlar sadece affedersiniz "doktorların yemı" 'olacas mı? Yoksa... siz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…