- 7 Eylül 2009
- 1.100
- 499
-
- Konu Sahibi tiniftiboy
Anladım canım. Çok tşk.ler..cnm içlerini göremiyorlar. sadece boyutuna bakıp olgun olup olmadığı anlaşılıyor. belirli boyutta olanları topluyorlar. mesela benden 26 tane folikül toplandı 17 si olgun ve içinde yumurta var dendi ve 15 tanesi de döllendi. bu şekilde bilgim var :)
Normal tup bebekti bende baya toplandı ama 2 tane kaldi transfer icin ikisi de ikinci kaliteydi cok sukur nasip oldu bir tanesi tuttutedavileriniz nasıldı ? mini tüp bebekmi ? normal tüp bebekmi ?
benimnde çok tedavilerim iptal oldu..yumurta büyümedi..
BENİMDE ÇOK İPTAL TEDAVİM OLDU..FOREVER KULLANIYRUM.İNŞ. ARTIK YUMURTAM BÜYÜR..İSTERSEN SENDE KULLANABİLİRSİN.Arkadaşlar tedavim iptal oldu yine. Yumurta oluşmadı. Moralim çok bozuluyor. Önümüzdeki aya kadar neler yapabilirim, yumurta oluşup büyümesi için ? Allah bu yolda hepimizin yüzünü guldursun inş.
Forever nedir acaba ? Bitkisel ilaç falan mi ?BENİMDE ÇOK İPTAL TEDAVİM OLDU..FOREVER KULLANIYRUM.İNŞ. ARTIK YUMURTAM BÜYÜR..İSTERSEN SENDE KULLANABİLİRSİN.
evet bitkisel gıda takviyesi..kullanıp sonuç alanlar var..Forever nedir acaba ? Bitkisel ilaç falan mi ?
Peki..tşk. Ederim..evet bitkisel gıda takviyesi..kullanıp sonuç alanlar var..
mrb canim yasadiklarimiz cok benziyo.yumurtalar direk isleme alinmiyor benimde senin isleme alinip dollenmemi olmuyordu yoksa seninkilerdemi direk isleme alinmiyor.Merhabalar,
3 tüp bebek denememiz oldu. 1.deneme 11 yumurta toplandı iki embriyo oluştu transfer edildi ama tutmadı.
2. deneme 10 yumurta toplandı kalitesiz yumurta denildi hiç embriyo oluşmadı ve tedavi iptal edildi
3. denemede 6 yumurta toplandı ve yine döllenme olmadı iptal .
dr. da yumurta kalitesi düşük onedenle natürel tüp bebek deneyelim dedi ilaçsız denedik tek yumurta oluştu dr. denemek istemedi ve iptal etti
ben ne yapacağımı bilemiyorum lütfen benim durumumda olanlar paylaşsınlar. bu durumda olup hamile kalan varmı.....
şu anda da incir kürü uyguluyorum bakalım kısmet
Artık kullanmıyorum forever..kullandığım zaman yumurta boş çıktı yine..bi işe yaramadı..bir sürüde para verdim.Peki..tşk. Ederim..
Sen ne durumdaydın şimdi?..Peki..tşk. Ederim..
Benimde ayni bir değişiklik yok. Tedaviye de gitmiyorum 4 aydir. Hakkimizda hayrlisi..Sen ne durumdaydın şimdi?..
benim arkadaş var olumlu sonuç alan.yumurta kalitesizliği metebolik neden kaynaklı olabiliyormuş.ii bir ddoktorda baktırıp tedavi olmak gereebilir.Merhaba bu konuyu görünce birseyler yazmak istedim bende sizler gibi 4 tüp bebek tedavisi yaşadım hemen hemen hepsinde aynı sonuç birincisinde sekiz yumurta hiç biri döllenmedi ikincisi 12 yumurta bir döllenen kaliteli olmadığı için transfer edilmedi üçüncü altı yumurta döllenen yok ilk üçünü bahçecide yaptırdım sonuncuda gen art piezzo elektrik demedim 11 yumurta 3 döllenen hepsi transfer oldu ama sonuç negatif sonuncuda baya ümitlendik ama bence yumurtada çok sıkıntı var ne kadar genetik olarak birsey çıkmasada sorun büyük artık düşünmüyorum tüp bebek çok yoruldum bizim gibi olup olumlu sonuç alan
Tutan tedavinde farklı bir yöntem denedilermi acaba ?aslına bakarsanız benim hikayemde uzun ama ben hemen mutlu sona geleyim umudunuzu kaybetmeyin nasipse zamanı gelince oluyor başka açıklaması yok. kızım şuanda 4 yaşında. 5. tüp bebek tedavimle kavuştum 5 tedavimdede döllenme oluyordu ama 3. güne 3 tane ancak kalıyordu hiç birinde pozitif sonucu göremedim yumurtaların kalitesizliğine bağladılar ,ama inanılmaz birşeyki 5. tedavimde üçüz gebelik oluştu sonuç olarak çok şükür kızım dünyaya geldi. inşallah allah sizlerede nasip etsin çok zor biryol sağlığınız yerinde olduğu sürece umudunuzu kaybetmeyin...
Paranızı geri alamazsınız bu paralar işlemlerin ücreti, işlemler yapılmış. Yeryüzünde kimse size hamilelik garantili tüp bebek yapmıyor ki iade versin böyle şey mi olur.İyi akşamlar
Bende 4 tane yumurta toplandı.3 kalitesiz boş çıktı. 1 yumurta 4 gün dönlendı, 5 günü dönlwnmesı yavaşlap durmuş, 6 günü iptal etti. Yani dondurulmadı. İşlem iptal oldu. 6500 ödemiştim , ortalama kaç parasın iade eder acaba. Ve ben yabanciyım, ama TCvatandaşıyım. Nasıl paramı istersem, türkçe. Yanı daha kebar ve net ve kesin hangi sözlerdi kullana bilirim. Valla kusura bakmayın her şeyı soruyorum. Tşk ediyorum
Paranın hepsını demiyorum, dondurulma ve transfer olmadığı için ,100/40%iade edilmez mı? Zaten hiç bişeydın garantisi olmadığından bilgim var.Paranızı geri alamazsınız bu paralar işlemlerin ücreti, işlemler yapılmış. Yeryüzünde kimse size hamilelik garantili tüp bebek yapmıyor ki iade versin böyle şey mi olur.
Embriyon dondurulma, transfer işlemlerı olmadığı için paranın bellı birmıktarı gerı iade edilir mı?Paranızı geri alamazsınız bu paralar işlemlerin ücreti, işlemler yapılmış. Yeryüzünde kimse size hamilelik garantili tüp bebek yapmıyor ki iade versin böyle şey mi olur.
Hangi doktora gitti acaba ve nasil bir tedavi oldubenim arkadaş var olumlu sonuç alan.yumurta kalitesizliği metebolik neden kaynaklı olabiliyormuş.ii bir ddoktorda baktırıp tedavi olmak gereebilir.