-
- Konu Sahibi tiniftiboy
Ben varım 8. denemede kalitesiz embriyo ile hamile kaldım bizim asıl neden sperm kaynakliydi o yüzden mikroçip yapıldı ama yumurta kalitemde sıkıntıliydi kalite falan hikaye canım herşeyin bir vakti saati var bak rabbim nasip edince en kötü embriyo bile tutunabiliyor inşallah sana da nasip olur tez zamanda kavuşursun bebeğineMikrocipte yaptirdim arkadaslar mikrocip sadece en iyi spermi secmeye yariyor bilginiz olsun yumurta kalitesi iyi degilse ise yaramiyor
Tabiki seve seveSeninle surekli gorusmek isterim hikayeni dinlemek isterim
Teşekkürler eskişehir acıbadem hastanesi canımOznur hanim tebrik ederimhangi hastanede uygulandi mikrocip merak ettim de
Devletle özel arasında fark varmiydi ? Devletten memnun kaldiniz mi ? Birde d vitamini ölçümü nasıl yapılıyor kandami bakılıyor ?Şaşırdım, demek yanlış ilaç kullandık dediler,ilginç..Ben İstanbula gitmeyi bile düşündüm ama sonuç sıfır olursa elde değişen bir şey olmazsa diye vazgeçtik, aklımdaki yer orasıydı. Demekki olmayınca oradada olmuyor.
Benim 2 denemem devlette oldu, sonrakiler özelde, aynı yerle devam edeceğim, doktor yumuların durumunu biliyor diye..
Bu işler çok zor hem maddi hem manevi, sana tavsiyem kürleri uygulman, daha önce içtinmi bilmem ama Coenz Oh, evicap, selenyum ve d vitamini kullanman, bunların kaliteye etkisi olduğu söyleniyor, ben içiyorum... d vitamini ölçtürdüm sonucunu bekliyorum eksikliğide kaliteye etki ediyormuş bilgin olsun.
Canım ismimi yada mesajımı alintilayarak yazarsan bildirim gelir bana da embriyolarim 3. gün 9-8-10 hucreliydi 3 embriyo vardı 5. gün birinde fragmantasyon çok fazla onu eledik dedi diğer ikiside 5 en kaliteliymis benimkiler 1 ve 2 dedi yani en kötü kalite öyle mi dedim doktora oda öyle söyleme bunlarda gebelik elde ettiğimiz embriyolar demişti ama ben pek inanmadım o zamanOznur embriyon hakinda ne demislerdi
Benden sana tavsiye tedaviye başlamadan 2 ay önce ibrahim saracoğlu nun incir kürunu uygula sonra yumurta sayın bayağı artiyorMerhaba lar..benimde rezervim az ..cok korkuyorum ..anne olmak bebek sahibi olmak istiyorum. .cok istiyorum..
Benimde bir kimyasal gebelik oldu.
Ikincide yumurtalar sadece iki olan yumurtalar erken catlsmis dendi ve asilsma oldu. .tutmadi.
Üçüncü de e2 buyumedigi icin tedavi iptal oldu.
Dorduncude 5 gun ilac kullanip kontrolum vardı. Folikul olusmamis yine iptal devam etmedi ve rezervimin cok az oldugunu ogrendim..mahfoldum agla agla ..
Su anda neler yapicam bilmiyorum.
Allah hepimizin yardimcisi olsun. .
Sen yaptinmi bunu bide hamilesin sanirim datisi basimiza ins.Benden sana tavsiye tedaviye başlamadan 2 ay önce ibrahim saracoğlu nun incir kürunu uygula sonra yumurta sayın bayağı artiyor
Yaptım canım ve faydasını gördüm inşallah rabbim size de nasip ederSen yaptinmi bunu bide hamilesin sanirim datisi basimiza ins.
Yok canım nerde 4. ve 5. kaliteydi embriyolar yani en kötü kalite sayılırOznur sana transfer edilen embriyolar 1.kaliteymis sanirim ben mi yanlis anladim