- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
-
- Konu Sahibi tiniftiboy
Ben hep igneli sanyordum tup bebegi..hic bilmiyordum gercekten.Havuzu neye gore tercih ediyorlar? Benm az yumurtam olstu. Havuz yapck msnz dedim..Senin durumunda boşa para kaybi olur dedi. Ben hic anlamyorum. Az yumurta olunca yaplmyor mu? Niye bna yapmyorlar szce?Tabiki tüp bebek.. Havuz yöntemi uygulandı. Her ay yumurta toplandı boş çıkmazda embriyo olarak donduruldu..
Rezervi az yumurta az olunca tercih ediliyor. Bilmiyorki neden yapmadılarBen hep igneli sanyordum tup bebegi..hic bilmiyordum gercekten.Havuzu neye gore tercih ediyorlar? Benm az yumurtam olstu. Havuz yapck msnz dedim..Senin durumunda boşa para kaybi olur dedi. Ben hic anlamyorum. Az yumurta olunca yaplmyor mu? Niye bna yapmyorlar szce?
İlaçla uyarılman daha sağlıklı amh düşükse yapmıyorlarBen hep igneli sanyordum tup bebegi..hic bilmiyordum gercekten.Havuzu neye gore tercih ediyorlar? Benm az yumurtam olstu. Havuz yapck msnz dedim..Senin durumunda boşa para kaybi olur dedi. Ben hic anlamyorum. Az yumurta olunca yaplmyor mu? Niye bna yapmyorlar szce?
Aslnda o kadar kotuRezervi az yumurta az olunca tercih ediliyor. Bilmiyorki neden yapmadılar
Demekki o kadar kötü değil haliniz
Amh 1.07 falndi en son. Bu yaz baktrmstm..rezerv de cok az..benim aklim hic ermiyo bu islere..Allaha emanet gdyorum bakalim :)İlaçla uyarılman daha sağlıklı amh düşükse yapmıyorlar
Amh hiçte kötü değil senin ya olacak şey değilAmh 1.07 falndi en son. Bu yaz baktrmstm..rezerv de cok az..benim aklim hic ermiyo bu islere..Allaha emanet gdyorum bakalim :)
Gayet iyi.. Benim 0.15 di. 2015 de. Fsh de 16 lardaydı..tedavideyken.Amh 1.07 falndi en son. Bu yaz baktrmstm..rezerv de cok az..benim aklim hic ermiyo bu islere..Allaha emanet gdyorum bakalim :)
Ben ilk kez deniyorum. Az yumurta var deniyor. Kucukler de buyumuyor. Yasim ileri ve kist var. Onlardan dolayi herhalde..Gayet iyi.. Benim 0.15 di. 2015 de. Fsh de 16 lardaydı..tedavideyken.
Senin ne oluyordu şimdi yumurta kalitesizmiydi
Bn de hic anlyamyorum. Bu kadar az olcgni dusnmemstm. Tamam yaşım var ama amh cok cok kotu degil diye dsnyordum..hayirlisi olsun bakalm..Amh hiçte kötü değil senin ya olacak şey değil
0.04 ler var tüp bebekte hamile kalanlar var kısmet artık az önce bir batma gibi bir şey hissettim anlık geldi geçtiBn de hic anlyamyorum. Bu kadar az olcgni dusnmemstm. Tamam yaşım var ama amh cok cok kotu degil diye dsnyordum..hayirlisi olsun bakalm..
Benimde amh 0.6 idi ama yumurta toplama yapıldı hepsi kalitesiz çıktı Dr. Bidaha önermediBn de hic anlyamyorum. Bu kadar az olcgni dusnmemstm. Tamam yaşım var ama amh cok cok kotu degil diye dsnyordum..hayirlisi olsun bakalm..
Öncelikle sizin adınıza cok sevindim allahım hayırlı sağlıklı ömürler versin ben de de aıkıntı 5. Güne gitse bile blast aşamasına gelemiyor siz de 5. Güne kadar götürmeyi denediler mi yumurta kaynaklı sorun denildi ama ne olduğu denilmedi bize ben de artık hiç anne olamayacakmısım gibi hissediyorumaslına bakarsanız benim hikayemde uzun ama ben hemen mutlu sona geleyim umudunuzu kaybetmeyin nasipse zamanı gelince oluyor başka açıklaması yok. kızım şuanda 4 yaşında. 5. tüp bebek tedavimle kavuştum 5 tedavimdede döllenme oluyordu ama 3. güne 3 tane ancak kalıyordu hiç birinde pozitif sonucu göremedim yumurtaların kalitesizliğine bağladılar ,ama inanılmaz birşeyki 5. tedavimde üçüz gebelik oluştu sonuç olarak çok şükür kızım dünyaya geldi. inşallah allah sizlerede nasip etsin çok zor biryol sağlığınız yerinde olduğu sürece umudunuzu kaybetmeyin...