tüp bebekte kalitesiz yumurta oluşumu ve yumurta rezerv azlığı

Tabiki tüp bebek.. Havuz yöntemi uygulandı. Her ay yumurta toplandı boş çıkmazda embriyo olarak donduruldu..
Ben hep igneli sanyordum tup bebegi..hic bilmiyordum gercekten.Havuzu neye gore tercih ediyorlar? Benm az yumurtam olstu. Havuz yapck msnz dedim..Senin durumunda boşa para kaybi olur dedi. Ben hic anlamyorum. Az yumurta olunca yaplmyor mu? Niye bna yapmyorlar szce?

Rezervi az yumurta az olunca tercih ediliyor. Bilmiyorki neden yapmadılar
Demekki o kadar kötü değil haliniz

İlaçla uyarılman daha sağlıklı amh düşükse yapmıyorlar

Bu havuz işlemini hemen diğerki adetle baaşlanıyormu opu işleminden sonra ki adetle. Benimde bir embriyo oluştu o da genetik testte daha sonucu belli değil biz tekrar toplatmak istedik transfer yaparken geride ihtimalimiz kalsın diye. İnş zaman kaybettirmeden ikinci tedaviye başlıyorlardır

Öncelikle sizin adınıza cok sevindim allahım hayırlı sağlıklı ömürler versin ben de de aıkıntı 5. Güne gitse bile blast aşamasına gelemiyor siz de 5. Güne kadar götürmeyi denediler mi yumurta kaynaklı sorun denildi ama ne olduğu denilmedi bize ben de artık hiç anne olamayacakmısım gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…