Selam kızlar, bu ay sonunda embriyo transferi olacağım. 30 yaşındayım ve ilk denemem. İlk başta görüşmelerimde, başka doktorlarda da şansımın yüksek olduğu için bana tek embriyo verileceğini söylemişlerdi. Şuan tercihe bağlı gibi konuştular ve 2 tane verilebilir dendi ama şuan kararsız kaldım. Tüp bebekte çoğul gebelikte sorun yaşanıyor mu kafam çok karıştı zaten doğal gebelik gibi değil çift olursa zor bir hamilelik olabilir mi? Ben bülent tıraş hastasıyım sizde kaç verilmişti? Kendisinde tedavi olan varsa size kaç verilmişti?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebekte kaç embriyo transferi oldunuz?
- Konu Sahibi mevyxx
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bülent tıraş acıbadem embriyo transfer tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ekim 2023
- 805
- 1.606
- 33
- 28
Merhaba. ben başka bir hastanede tedavi oldum ama bana bunun tercihle olacak bir şey olmadığını söylediler. yasal olan ve olmayan durumlar var bu konuda. isterseniz onları bir araştırın
Şimdi baktım 35 yaşına kadar tek embriyo transfer edilmesi gerekiyormuş yasal olarak. bana da bu şekilde bilgi verilmişti yaştan emin olamamıştım
Şimdi baktım 35 yaşına kadar tek embriyo transfer edilmesi gerekiyormuş yasal olarak. bana da bu şekilde bilgi verilmişti yaştan emin olamamıştım
Siz söyleyince bende baktım böyle bir bilgi varmış bilmiyordum. Ama forumdan da gördüğüm kadarıyla ilk transferinde 2 embriyo verilen hastalar olmuş. Doktorlar bunu baz almıyor sanırımMerhaba. ben başka bir hastanede tedavi oldum ama bana bunun tercihle olacak bir şey olmadığını söylediler. yasal olan ve olmayan durumlar var bu konuda. isterseniz onları bir araştırın
- 2 Ekim 2023
- 805
- 1.606
- 33
- 28
hayır buna dikkat ediyorlar. benim gittiğim merkezde kesinlikle iki tane koyamayız suç dediler. yaş ve çocuk olmama sebepleri etkiliyor. size de şansınız yüksek demişler. iki tane embriyo transfer edilmesi çok doğru olmayabilirSiz söyleyince bende baktım böyle bir bilgi varmış bilmiyordum. Ama forumdan da gördüğüm kadarıyla ilk transferinde 2 embriyo verilen hastalar olmuş. Doktorlar bunu baz almıyor sanırım
- 2 Ekim 2023
- 805
- 1.606
- 33
- 28
Transfer edilen embriyo sayısı gebelik ihtimalini etkileyen bir etken midir?
Transfer edilen embriyo sayısı arttıkça gebelik şansı da artmaktadır. Yani ne kadar çok embriyo transfer edilirse, gebelik şansı da o kadar çoktur. Tek embriyo transferi ile yaklaşık olarak %29 olan gebelik şansı iki embriyo transferi ile %44 olur. Ancak birden fazla embriyo transferi beraberinde ikiz, üçüz hatta dördüz gebelik ihtimalini getirir. Bu tür çoğul gebelikler hem anne hem de bebekler için büyük riskler taşır ve tıbbi açıdan istenmeyen bir durumdur. Tek embriyo transferi yapılan kişilerde geriye dondurulabilecek bir miktar embriyo kalmakta ve bunların çözülerek kullanımı ile de ciddi oranda ilave gebelikler elde edilmektedir. Anne adayının 35 yaşın altında olması durumunda birinci ve ikinci tüp bebek denemelerinde yalnızca 1 adet embriyo transferi edilebilmekte, üçüncü ve daha sonraki denemelerde ise bu sayı 2 embriyo ile sınırlandırılmaktadır. 35 yaş ve üzeri hastalar için en fazla 2 embriyonun transferi gerçekleştirilmektedir.Tüp Bebekle İlgili Merak Edilenler - Medicana Sağlık Grubu
Normal yollarla hamile kalamayan veya hamilelik şansı çok az olan çiftlere uygulanan yardımcı üreme tekniğine <a href="https://www.medicana.com.tr/s
www.medicana.com.tr
- 3 Mart 2022
- 57
- 64
- 18
- 36
Evet yasal olatak 35 yaş altına yasakmış benim doktorumda 35 yaş üstü olduğun için 2 embriyo transfer edecez dedi ve ilk denemem bu arada Rabbim hepimize anne olma duygusunu tattırsınTransfer edilen embriyo sayısı gebelik ihtimalini etkileyen bir etken midir?
Transfer edilen embriyo sayısı arttıkça gebelik şansı da artmaktadır. Yani ne kadar çok embriyo transfer edilirse, gebelik şansı da o kadar çoktur. Tek embriyo transferi ile yaklaşık olarak %29 olan gebelik şansı iki embriyo transferi ile %44 olur. Ancak birden fazla embriyo transferi beraberinde ikiz, üçüz hatta dördüz gebelik ihtimalini getirir. Bu tür çoğul gebelikler hem anne hem de bebekler için büyük riskler taşır ve tıbbi açıdan istenmeyen bir durumdur. Tek embriyo transferi yapılan kişilerde geriye dondurulabilecek bir miktar embriyo kalmakta ve bunların çözülerek kullanımı ile de ciddi oranda ilave gebelikler elde edilmektedir. Anne adayının 35 yaşın altında olması durumunda birinci ve ikinci tüp bebek denemelerinde yalnızca 1 adet embriyo transferi edilebilmekte, üçüncü ve daha sonraki denemelerde ise bu sayı 2 embriyo ile sınırlandırılmaktadır. 35 yaş ve üzeri hastalar için en fazla 2 embriyonun transferi gerçekleştirilmektedir.
Tüp Bebekle İlgili Merak Edilenler - Medicana Sağlık Grubu
Normal yollarla hamile kalamayan veya hamilelik şansı çok az olan çiftlere uygulanan yardımcı üreme tekniğine <a href="https://www.medicana.com.tr/swww.medicana.com.tr
- 2 Ekim 2023
- 805
- 1.606
- 33
- 28
amiin hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımızaEvet yasal olatak 35 yaş altına yasakmış benim doktorumda 35 yaş üstü olduğun için 2 embriyo transfer edecez dedi ve ilk denemem bu arada Rabbim hepimize anne olma duygusunu tattırsın
Hayırlısı olsun inşalalh bende kararsız kaldım açıkcası 2 tane olunca olasılık 2 katına çıkıyormuş hep tek düşünmüştümEvet yasal olatak 35 yaş altına yasakmış benim doktorumda 35 yaş üstü olduğun için 2 embriyo transfer edecez dedi ve ilk denemem bu arada Rabbim hepimize anne olma duygusunu tattırsın
- 3 Mart 2022
- 57
- 64
- 18
- 36
Amin inşAllah hepimiz için hayırlı pozitif sonuçlar olsun evet aslında 2 olunca daha fazla şans oluyor ama Rabbim nasip ettikten sonra hepimiz tek yumurta tek spermden meydana geldikHayırlısı olsun inşalalh bende kararsız kaldım açıkcası 2 tane olunca olasılık 2 katına çıkıyormuş hep tek düşünmüştüm
- 4 Haziran 2023
- 558
- 919
- 23
- 5 Ocak 2022
- 1.043
- 1.775
- 83
Bende 32 yaşındayım ilk tüp bebek deneyimim olacak şu an iğneyi kullanıyorum yeni başladım diyebilirim bana da tek transfer uygun riske atmamak gerekiyor dedi doktorum ikiz gebelikte sıkıntılar oluyo o yüzden gerek yok dedi Bülent tıraş değil ama doktorum bide sana bişey sorayım canım gonalf kullanırken folik asit kullandın mı ben bunu doktoruma sormayı unuttumSelam kızlar, bu ay sonunda embriyo transferi olacağım. 30 yaşındayım ve ilk denemem. İlk başta görüşmelerimde, başka doktorlarda da şansımın yüksek olduğu için bana tek embriyo verileceğini söylemişlerdi. Şuan tercihe bağlı gibi konuştular ve 2 tane verilebilir dendi ama şuan kararsız kaldım. Tüp bebekte çoğul gebelikte sorun yaşanıyor mu kafam çok karıştı zaten doğal gebelik gibi değil çift olursa zor bir hamilelik olabilir mi? Ben bülent tıraş hastasıyım sizde kaç verilmişti? Kendisinde tedavi olan varsa size kaç verilmişti?
34 yaş ilk deneme,tek embriyo transfer edildiSelam kızlar, bu ay sonunda embriyo transferi olacağım. 30 yaşındayım ve ilk denemem. İlk başta görüşmelerimde, başka doktorlarda da şansımın yüksek olduğu için bana tek embriyo verileceğini söylemişlerdi. Şuan tercihe bağlı gibi konuştular ve 2 tane verilebilir dendi ama şuan kararsız kaldım. Tüp bebekte çoğul gebelikte sorun yaşanıyor mu kafam çok karıştı zaten doğal gebelik gibi değil çift olursa zor bir hamilelik olabilir mi? Ben bülent tıraş hastasıyım sizde kaç verilmişti? Kendisinde tedavi olan varsa size kaç
- 30 Mart 2022
- 161
- 40
- 28
Bişey sorabilmiyim bende şuan tüp bebek tedavisi oluyorum iğnelerimi kullanıyorum 8.gündeyim. Estradiol hormununa bakıyor doktor kan alıp acaba bu hormon nedir yani yüksek mi çıkması lazım yoksa düşük mü25 yaş ilk deneme 2 embriyo transfer edilmişti ve bir tanesi tutunmuştu.
- 30 Mart 2022
- 161
- 40
- 28
Hatırlamıyorum canım bende şuan iğnelerimi yapıyorum 7.gündeyim ama benden istenilmediBişey sorabilmiyim bende şuan tüp bebek tedavisi oluyorum iğnelerimi kullanıyorum 8.gündeyim. Estradiol hormununa bakıyor doktor kan alıp acaba bu hormon nedir yani yüksek mi çıkması lazım yoksa düşük mü
- 16 Aralık 2020
- 3.907
- 7.839
- 108
27 yaşında 3 embriyo transfer edilmişti bana, hiç biri tutmadı. fakat kesinlikle yasal değilmiş şu anki doktorum tek embriyo koyacak. aslında tüp bebekle gebe kalınca normal gebelikten farklı olmuyor ama benim doktorum ikiz gebeliğe karşı, gebelikte, doğumda ve sonrasında olan sıkıntılar yüzünden. benim fikrimce tek embriyo yeterli.
Bende
Ağrınız oluyor mu peki karnınızda kasılmalar
9.cu günümdeyim şuan Rabbim inşaAllah sizinkinide benimkini de hayırlı sonuçlandırırHatırlamıyorum canım bende şuan iğnelerimi yapıyorum 7.gündeyim ama benden istenilmedi
- 30 Mart 2022
- 161
- 40
- 28
Amin inşallah canım Evet oluyor ama çok fazla değil kasıklarımda daha çok hissediyorum benBende
9.cu günümdeyim şuan Rabbim inşaAllah sizinkinide benimkini de hayırlı sonuçlandırır
- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
- 83
Merhaba gelmiş olsun tedaviniz hayırlı olsun şimdiden. Estradiol her kontrolde bakar zaten o yumurtayla baglantılı bi hormon yumurtanızın doluluk oranını gösterir ben sordudgmda bana öyle dedi ve yüksek olmalı iğne kullanırkenBişey sorabilmiyim bende şuan tüp bebek tedavisi oluyorum iğnelerimi kullanıyorum 8.gündeyim. Estradiol hormununa bakıyor doktor kan alıp acaba bu hormon nedir yani yüksek mi çıkması lazım yoksa düşük mü