• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek sürecinde PGT yaptırdınız mı ?

• Ankete Katılan
    340
Amin insAllah Transferden önce neler yapildi, neye dikkat etttin, transferden sonra ne yaptin cok soru sordum kusura bakma :KK15:
Transferin ilk akşamı eşimle dışarda yedik içtik :) ikinci gün dışarda kahvaltı yapıp biraz dolaştık.3.gün işe başladım.İkinci gün ılık duşumu da yaptım ben.Hareketimi kısıtlamadım ama birseylere uzanmamaya dikkat ettim.İlk üç dört gün karın ağrılarım oldu sonra azaldı.Ananas ve kabak çkirdeği tutunmayı kuvvetlendiriyormuş.Bence en önemlisi psikoloji kesinlikle rahat olunmalı ona buna dikkat edelim derken geriliyoruz aslında.Olacaksa zaten oluyor ))) sevgiler...

merhaba elimde menopur 75 IU 10 doz var birde 2 kutu ganirelix 0.5 ml ve de Gonal F pen 900 IU var ilgilenen olursa uygun fiyata vermek istiyorum

selamlar benim de ilgiyle takip ettigim bir konu biz de dun esimle genetik tarama icin kan verdik ve esim sperm de verdi gazi unv hastanesinde 200 Tl civari bir fark ile 1 ay sonra cikacak sonucumuz sperm hasari da 350 Tl iki negatif tup denemem var ama gazideki doktor oykuyu dinleyince pihtilasmadan suphelendi simdiye kadar bakilmamisti sebepsiz infertilite diye birsey yok kesinlikle ben 4 yildir sebepsiz adi altinda takildim kaldim sebebi bulunursa cozumu de bulunacak bu yuzden icim dun cok rahatladi daha sonuclar cikmadan sonuclarimi da paylasirim:KK19:

selamlar benim de ilgiyle takip ettigim bir konu biz de dun esimle genetik tarama icin kan verdik ve esim sperm de verdi gazi unv hastanesinde 200 Tl civari bir fark ile 1 ay sonra cikacak sonucumuz sperm hasari da 350 Tl iki negatif tup denemem var ama gazideki doktor oykuyu dinleyince pihtilasmadan suphelendi simdiye kadar bakilmamisti sebepsiz infertilite diye birsey yok kesinlikle ben 4 yildir sebepsiz adi altinda takildim kaldim sebebi bulunursa cozumu de bulunacak bu yuzden icim dun cok rahatladi daha sonuclar cikmadan sonuclarimi da paylasirim:KK19:
Mrb gazide genetige gtmek istiyorum bende de 2 negatif tüp var.gazideki genetik sirasini nasil aldiniz ben siirtte ikamet ediykrum da

Ben ilk bebeğimi preeklampsiden kaybettim. Bu sefer 8 yumurtam oluştu 8 ine de genetik test yaptırdım. 4 u anormal 4 u normal çıktı. 2 si transfer edildi. İnşallah hayırlısı olur.

Sonuç geldi mi canım.ben de translokasyon var hiç sağlıklı bulunamıyor ya sağlıksız ya genetiğe ulaşılamıyor ve az gidiyor genetiğe benim de 3 tane.inş sağlıklı gelir senin
Yok tatlım sağlıksız geldi
Eşimde translasyon var oda
11 yumurtam döllendi 3. Güne 9 tane gitti 5. Güne bile gitmedi 6. Gün bir tane oda sağlıksız çıktı

Merhaba. Benim genetik arastirmadan bir embriyom saglikli geldi. Transfer yapildi ve sonuc pozitif. Pazar gunu kanamam oldu pembe acik renkte. Ped kullanmak zorunda kaldim. O derece oldu. Doktora gittim keseyi gorduk saglikli gozukuyor dedi. Aspirin iciyordum onu kesti. Simdi de kahverengi lekelenmeler ve ince parcalar gelmeye devam ediyor. Boyle yasayan oldu mu? Zaten basindan beri iki ampul progestan ve estrofem kullaniyorum.
Benzerlerini yasamis olan varsa bu lekelenme ne zaman geciyor ve saglikli oluyor mu?

ben de ngs yaptırdım 7 embrıyoya 1 tane normal geldı transferım oldu sımdı sonuc beklıyorum sabırsızlıkla
Canim hayirli olsun insallah sendedir bebisin. Bizdede kromozomda sorun yok ama yinede dr um pgt istedi. Daha once ikiz kaybim var yasim 38. Maliyeti nedir pgt nin?

Canim hayirli olsun insallah sendedir bebisin. Bizdede kromozomda sorun yok ama yinede dr um pgt istedi. Daha once ikiz kaybim var yasim 38. Maliyeti nedir pgt nin?

sag ol canım hayırlı haberı yenı aldım cok mutluyum darısı senın ve ısteyen herkesın basına. benımkı yalnız ngs
tanesi 425dolar bıyopsi 1115tl

Kızlar mrb.benimde normal yoldan 5 düşügüm oldu her defasında bu sefer tutar tutar dedik ve en son 5.ci düşügüde gördükten sonra ilk adette tüp bebege karar verdik cok şükür yumurtalarım toplandı suan 10 tanesi donduruldu .3 tanesini pgt ye yolladık 20 gün sonra sonuc cıkar dediler şimdilik onu bekliyoruz transfer için. Bahceci de pgt yaptıran var mı acaba sonucu tamı tamına 20 gün de mi cıkıyor merak ediyorum.

pgt yapılacak ..
kalıtsal bir tek gen hastalığım var o nedenle genetik setup ve ayıklama sonrasında ayıklamadan sağlıklı çıkanlara tekrar kromozom için pgt yapılacak dehşey maliyetli birşey
kalıtsal hastalıklarda en az 3500 euro setup ( hastalığın genetik haritasını çıkarma ve ayıklama ) işlemine ödeme yapılıyor .
somrasında sağlıklı çıkan embriyolara adet başına ortalama 350 usd ödeyerek ngs ( kromozom analizi) yapılıyor

pooling tedavisindeyim inşallah bu son olacak

Arkadaşlar merhaba üç kez tüp bebek denedik tutmadı sorunumuz sebepsiz infertilite embiriyolar 5. Günde 4.5 günlük gibi gelişim gösteriyordu bunun için 6 güne götürüldü ve 5aa 4ab embiriyo elde edildi buna rağmen tutmadı bir çok embiriyolog acgh ngs önerdi aynı durumda olanlar var mı?

Arkadaşlar merhaba üç kez tüp bebek denedik tutmadı sorunumuz sebepsiz infertilite embiriyolar 5. Günde 4.5 günlük gibi gelişim gösteriyordu bunun için 6 güne götürüldü ve 5aa 4ab embiriyo elde edildi buna rağmen tutmadı bir çok embiriyolog acgh ngs önerdi aynı durumda olanlar var mı?
canım bizimki de sebepsiz infertiliteydi. 4 kez denedik 3ünde pgt yapıldı 30 kadar toplanıyordu ama sağlıklı ancak 2 tane geliyordu. bizim kendi gnetik testleriniz sağlıklıydı. sonuç olarak hiç biri tutmadı. biz de ara verelim dedik ve nasılsa olmuyor diye üstüne düşmedik ve Rabbim kendisi nasip etti. yani kosaca sebepsiz infertilitede genellikle sorun psikolojik de olabiliyor. inşallah Rabbim sağlıcakla verir sizlere de

Back