• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek sürecinde PGT yaptırdınız mı ?

• Ankete Katılan
    340
Cok faydalı bı konu olmus takıpteyım ben bu yaz yaprrcam nasıpse henuz tup denemedık oncesınde genetık test yaptrmak ıstıyorım bır labratuarla grustum bız yaparız ama onermem dedı doktor, neymısde bunları bı doktorun ıstemesı lazımmıs kafamıza gre yapmak karanlık kuyuya atlamakmıs doktorlarda ıstemıyo once bı tup yapıp negatıf alınca yapıyorlar genetık testı benım cope atacak 8_9 bın lıram yok dıyorum anlatamıyorum :(

Benim ilk tüp bebek denemem tuttu dokuzuncu haftada bebeğin kalp atışı durduğu için sonlandırıldı patoloji temiz geldi genetiği bekliyoruz. Sekiz dondurulmuş embriyo var eğer bebekte kromozom bozukluğu çıkarsa onlara yapılacak. Şimdilik hayır dedim .konuyu takipteyim bende

Bnm yapıldı. 2 sağlam 5. Gün embriyo su ile üçüzlerim oldu. 11 aylıklar.
Canım ne kadar mal oldu size pgt.
Benim 2 negatif denemem. 1 pozitif denemem var. Fakat bu sonuncunun kalbi durdu.6. Haftada hem duyduk. Hem de o hafta durmus. Ben 10. Haftada farkına vardım. Kanama olmadığı için
Doktorum ankarada. Fakat ben tiroit için dahiliye gitmiştim. Bu doktorum durumu biliyordu.sogolsun eşimle bana kromozom testi ve ayrıca bana kan pihtilasma testi yaptirdi.
Ankaraya gitcem bebege genetik isticem dondurulmuslar im var 5. Gün 6 tane

Canım ne kadar mal oldu size pgt.
Benim 2 negatif denemem. 1 pozitif denemem var. Fakat bu sonuncunun kalbi durdu.6. Haftada hem duyduk. Hem de o hafta durmus. Ben 10. Haftada farkına vardım. Kanama olmadığı için
Doktorum ankarada. Fakat ben tiroit için dahiliye gitmiştim. Bu doktorum durumu biliyordu.sogolsun eşimle bana kromozom testi ve ayrıca bana kan pihtilasma testi yaptirdi.
Ankaraya gitcem bebege genetik isticem dondurulmuslar im var 5. Gün 6 tane
bizim tüp bebek genel fiyata 2000 tl fazla ödedik. Ankarada yaptırdım

Arkadaslar esımin sperm dna hasar testınde %61 cıktı. Baska hıcbır sorun yok tum tetkıklerı yaptırdık.bu tedavıde ngs dusunuyoruz doktorumda ıcsı teknıgı kullanackmıs oncesınde 3 ay antıoksıdan tedavı dendı.
Bu sekılde olup nsg teknıgı ıle basarılı gebelık elde eden varmı:((:(

Arkadaslar esımin sperm dna hasar testınde %61 cıktı. Baska hıcbır sorun yok tum tetkıklerı yaptırdık.bu tedavıde ngs dusunuyoruz doktorumda ıcsı teknıgı kullanackmıs oncesınde 3 ay antıoksıdan tedavı dendı.
Bu sekılde olup nsg teknıgı ıle basarılı gebelık elde eden varmı:KK43::-)(
canim sen ogrenmissin sonucu hayirlisi olsun
kaan hoca tedavi verecektir .biraz sabırlı ol.dna hasar olanlar tedaviden sonra eğer eslerinde problem yoksa kendiliğinden hamile kalabiliyorlar.canim sizin sorun neydi?

canim sen ogrenmissin sonucu hayirlisi olsun
kaan hoca tedavi verecektir .biraz sabırlı ol.dna hasar olanlar tedaviden sonra eğer eslerinde problem yoksa kendiliğinden hamile kalabiliyorlar.canim sizin sorun neydi?
Kaan beye gıtmıyorum kı ben :)
Sebepsiz infertılıteydı. Bende hıc sorun yoktu görünürde esımdede yoktu. Spermıyogramı cok ıyıydı hatta. Bu sonuca cok uzulmedım anladıgım kadarıyla tedavısı var. En azından bır sebebımız var :) insan herseyde sukur edecek bırsey buluyor.

Kaan beye gıtmıyorum kı ben :)
Sebepsiz infertılıteydı. Bende hıc sorun yoktu görünürde esımdede yoktu. Spermıyogramı cok ıyıydı hatta. Bu sonuca cok uzulmedım anladıgım kadarıyla tedavısı var. En azından bır sebebımız var :) insan herseyde sukur edecek bırsey buluyor.
ayy canim çok sevindim.çünkü bizde sebebsiziz hatta hiç embiriyo elde edemedik.darisi bizim başımıza esimde bayramdan sonra yaptıracak .inşa bizde böyle bi sorunla karşılaşırız.en azından sebepsiz olmaktan daha iyidir .siz kimdetedavi oldunuZ eşine tedavi ilaç vs verildi mi?

Back