- 7 Mayıs 2017
- 315
- 354
- 53
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah darısı başımızaBen şu an pgd ile hamileyim
AmiiinMaşallah darısı başımıza
MasAllah taze transfermi oldunuz, 2 embryodan 3e mi. Cikti, ay masAllah cok güzelBnm yapıldı. 2 sağlam 5. Gün embriyo su ile üçüzlerim oldu. 11 aylıklar.
Ooo maşallah embriyonun biri ikiye mi bölünmüş oluyor.Bnm yapıldı. 2 sağlam 5. Gün embriyo su ile üçüzlerim oldu. 11 aylıklar.
Teşekkür ederim, evet tazeydi. İnşallah en kısa zamanda sizede nasip olurMasAllah taze transfermi oldunuz, 2 embryodan 3e mi. Cikti, ay masAllah cok güzel
Canım ne kadar mal oldu size pgt.Bnm yapıldı. 2 sağlam 5. Gün embriyo su ile üçüzlerim oldu. 11 aylıklar.
Sağolasın, Evet biri ikiye bölündüOoo maşallah embriyonun biri ikiye mi bölünmüş oluyor.
bizim tüp bebek genel fiyata 2000 tl fazla ödedik. Ankarada yaptırdımCanım ne kadar mal oldu size pgt.
Benim 2 negatif denemem. 1 pozitif denemem var. Fakat bu sonuncunun kalbi durdu.6. Haftada hem duyduk. Hem de o hafta durmus. Ben 10. Haftada farkına vardım. Kanama olmadığı için
Doktorum ankarada. Fakat ben tiroit için dahiliye gitmiştim. Bu doktorum durumu biliyordu.sogolsun eşimle bana kromozom testi ve ayrıca bana kan pihtilasma testi yaptirdi.
Ankaraya gitcem bebege genetik isticem dondurulmuslar im var 5. Gün 6 tane
Teşekkürler canım. Bende ankarada yaptircam insallah☺bizim tüp bebek genel fiyata 2000 tl fazla ödedik. Ankarada yaptırdım
bende inş olmaz öyle bişey bölünme gibi rahim ağzı yetmezliğim de varSağolasın, Evet biri ikiye bölündü
canim sen ogrenmissin sonucu hayirlisi olsunArkadaslar esımin sperm dna hasar testınde %61 cıktı. Baska hıcbır sorun yok tum tetkıklerı yaptırdık.bu tedavıde ngs dusunuyoruz doktorumda ıcsı teknıgı kullanackmıs oncesınde 3 ay antıoksıdan tedavı dendı.
Bu sekılde olup nsg teknıgı ıle basarılı gebelık elde eden varmı(
Kaan beye gıtmıyorum kı ben :)canim sen ogrenmissin sonucu hayirlisi olsun
kaan hoca tedavi verecektir .biraz sabırlı ol.dna hasar olanlar tedaviden sonra eğer eslerinde problem yoksa kendiliğinden hamile kalabiliyorlar.canim sizin sorun neydi?
ayy canim çok sevindim.çünkü bizde sebebsiziz hatta hiç embiriyo elde edemedik.darisi bizim başımıza esimde bayramdan sonra yaptıracak .inşa bizde böyle bi sorunla karşılaşırız.en azından sebepsiz olmaktan daha iyidir .siz kimdetedavi oldunuZ eşine tedavi ilaç vs verildi mi?Kaan beye gıtmıyorum kı ben :)
Sebepsiz infertılıteydı. Bende hıc sorun yoktu görünürde esımdede yoktu. Spermıyogramı cok ıyıydı hatta. Bu sonuca cok uzulmedım anladıgım kadarıyla tedavısı var. En azından bır sebebımız var :) insan herseyde sukur edecek bırsey buluyor.