- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
Ben memorial atasehır cem demirele gidiyorum. Buarada bılgınız olsun test ucretı380 tl.ayy canim çok sevindim.çünkü bizde sebebsiziz hatta hiç embiriyo elde edemedik.darisi bizim başımıza esimde bayramdan sonra yaptıracak .inşa bizde böyle bi sorunla karşılaşırız.en azından sebepsiz olmaktan daha iyidir .siz kimdetedavi oldunuZ eşine tedavi ilaç vs verildi mi?
eğer sade ücret okadarsahiç bişey değil cunku dna sperm hasar paneli ankarada 840 tl oda tabi kaan hocanin hastasiysan izmirdede sordum asagi yukarı aynı fiyat sizinki herhalde hasar paneli değil çünkü izmir de sorduğumda 3cesitmis bu test biri 800 her iki diğer testte sizin verdiğiniz fiyattaydi.ben izmir kaan bozkurt hastasiydim. 2tup denedim.okadar çok dolgun yumurtaya rağmen hiç sağlıklı embiriyo oluşmadı.kendi doktoruna çok kizginim, bu testi önermesi lazımdı diye düşünüyorum.bunu da buralarda araştırırken öğrendim.doğal yoldan da bi kizim varçok şükür buna rağmen hiç transfre gidemedik.dna hasarina igne tedavisi yapılıyor diye biliyorum.Ben memorial atasehır cem demirele gidiyorum. Buarada bılgınız olsun test ucretı380 tl.
Dr muza godecegız antıoksıdan tedavısı yapılacakmıs 3 ay suresınce. Keşke en basından yaptırsaymısız bılemedıkyasnız kaç nerde tedavı goruyorsunuz
Ankarada nerede yaptırdınız acaba?bizim tüp bebek genel fiyata 2000 tl fazla ödedik. Ankarada yaptırdım
bende inş olmaz öyle bişey bölünme gibi rahim ağzı yetmezliğim de eğer embriyolar çok iyi durumdaysa çoğalmaya devam ediyorlar. Çok çok iyi olurlarsa 1 koydurun, çok duyuyorum bölünme
Novart-prof. Ahmet ErdemAnkarada nerede yaptırdınız acaba?
Genetik testlerinizi yaptırdınızmı? Bnm 4 düşüğüm var ve sonuncuda genetik test yapıldı pıhtılaşma çıktıÇünkü ben de overilasyon indüksiyon ü yapıldı tutmadı da üçüz olsaydı birine potasyum verileceği konuşuldu rahmim taşımaz ;(
Hayırlısı olsun tutsun da bakalım
Haklı olabılırsın. Holosperm olarak gecıyor bızım yaptırdıgımız test.eğer sade ücret okadarsahiç bişey değil cunku dna sperm hasar paneli ankarada 840 tl oda tabi kaan hocanin hastasiysan izmirdede sordum asagi yukarı aynı fiyat sizinki herhalde hasar paneli değil çünkü izmir de sorduğumda 3cesitmis bu test biri 800 her iki diğer testte sizin verdiğiniz fiyattaydi.ben izmir kaan bozkurt hastasiydim. 2tup denedim.okadar çok dolgun yumurtaya rağmen hiç sağlıklı embiriyo oluşmadı.kendi doktoruna çok kizginim, bu testi önermesi lazımdı diye düşünüyorum.bunu da buralarda araştırırken öğrendim.doğal yoldan da bi kizim varçok şükür buna rağmen hiç transfre gidemedik.dna hasarina igne tedavisi yapılıyor diye biliyorum.
Cgh yerine şimdi ngs yapıyırlar. Hem daha kapsamlı inceleniyo hem de daha ucuz.Selamlar benim sadece bir embriyom var, negatifim 3 ten fazla olduğundan inşallah bebişim 5e giderse cgh yaptıracağım, genetiğe bakılmadan yapılan transferlerden bıktım çünkü
Yaptırdım canım heterozigot var eşimde kromozom sal problem varGenetik testlerinizi yaptırdınızmı? Bnm 4 düşüğüm var ve sonuncuda genetik test yapıldı pıhtılaşma çıktı
canim siz tup denedinizmi yani saglikli embiriyolariniz olustumu??Haklı olabılırsın. Holosperm olarak gecıyor bızım yaptırdıgımız test.
Bende cok saskınım kızgınım benım zorlamamla yapıldı bu testler. O kadar acı cekmeme degermıydı bılmıyorum
Bızde hep 1. Kalıte embrıyolar oldu 3 denemem oldu .5. Gun embrıyoları aa kalıte ıdı. Tuttular dustuler . Ilkı 8.hafta sonuncusu 5. Haftacanim siz tup denedinizmi yani saglikli embiriyolariniz olustumu??
Doktor cgh dedi diye anladım, benim ngs hakkında bilgim yok, ama bizim genetiğimiz eşimle benim temiz olduğundan cgh yapılması gerekli diye anlamıştım oluduklarımdan. Nasıl daha kapsamlı ngs?Cgh yerine şimdi ngs yapıyırlar. Hem daha kapsamlı inceleniyo hem de daha ucuz.
Cgh 26 kromozoma bakılıyor sadece hem kromozom hem genetık acıdan işeri teknolojı olark gecıyor ngs. Bizdede hıc bır sorun yok genetık acıdan ancak düşükler soncu yapılıyorDoktor cgh dedi diye anladım, benim ngs hakkında bilgim yok, ama bizim genetiğimiz eşimle benim temiz olduğundan cgh yapılması gerekli diye anlamıştım oluduklarımdan. Nasıl daha kapsamlı ngs?
Anladım canım sorarım yarın embriyologa bakalım çok sağolCgh 26 kromozoma bakılıyor sadece hem kromozom hem genetık acıdan işeri teknolojı olark gecıyor ngs. Bizdede hıc bır sorun yok genetık acıdan ancak düşükler soncu yapılıyor
6 derken kaci tup dene.esiydi?6 tedavinin 3 ünde yapildi...bende bi işe yaramadı tecrübelerime göre anne babaya yapılan genetik téstte sorun yoksa yada kalıtsal hastalık yoksa gerekli degil...
Ben şuan kendiliginden hamile kaldim allah kucagimada almayi nasip etsin olmayan herkese de versin inşalahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?