Tüp Bebek sürecinde PGT yaptırdınız mı ?

• Ankete Katılan
    340
Ben memorial atasehır cem demirele gidiyorum. Buarada bılgınız olsun test ucretı380 tl.
Dr muza godecegız antıoksıdan tedavısı yapılacakmıs 3 ay suresınce. Keşke en basından yaptırsaymısız bılemedık yasnız kaç nerde tedavı goruyorsunuz

eğer sade ücret okadarsahiç bişey değil cunku dna sperm hasar paneli ankarada 840 tl oda tabi kaan hocanin hastasiysan izmirdede sordum asagi yukarı aynı fiyat sizinki herhalde hasar paneli değil çünkü izmir de sorduğumda 3cesitmis bu test biri 800 her iki diğer testte sizin verdiğiniz fiyattaydi.ben izmir kaan bozkurt hastasiydim. 2tup denedim.okadar çok dolgun yumurtaya rağmen hiç sağlıklı embiriyo oluşmadı.kendi doktoruna çok kizginim, bu testi önermesi lazımdı diye düşünüyorum.bunu da buralarda araştırırken öğrendim.doğal yoldan da bi kizim varçok şükür buna rağmen hiç transfre gidemedik.dna hasarina igne tedavisi yapılıyor diye biliyorum.

Çünkü ben de overilasyon indüksiyon ü yapıldı tutmadı da üçüz olsaydı birine potasyum verileceği konuşuldu rahmim taşımaz ;(
Hayırlısı olsun tutsun da bakalım

Çünkü ben de overilasyon indüksiyon ü yapıldı tutmadı da üçüz olsaydı birine potasyum verileceği konuşuldu rahmim taşımaz ;(
Hayırlısı olsun tutsun da bakalım
Genetik testlerinizi yaptırdınızmı? Bnm 4 düşüğüm var ve sonuncuda genetik test yapıldı pıhtılaşma çıktı

Haklı olabılırsın. Holosperm olarak gecıyor bızım yaptırdıgımız test.
Bende cok saskınım kızgınım benım zorlamamla yapıldı bu testler. O kadar acı cekmeme degermıydı bılmıyorum

Selamlar benim sadece bir embriyom var, negatifim 3 ten fazla olduğundan inşallah bebişim 5e giderse cgh yaptıracağım, genetiğe bakılmadan yapılan transferlerden bıktım çünkü

Selamlar benim sadece bir embriyom var, negatifim 3 ten fazla olduğundan inşallah bebişim 5e giderse cgh yaptıracağım, genetiğe bakılmadan yapılan transferlerden bıktım çünkü
Cgh yerine şimdi ngs yapıyırlar. Hem daha kapsamlı inceleniyo hem de daha ucuz.

Genetik testlerinizi yaptırdınızmı? Bnm 4 düşüğüm var ve sonuncuda genetik test yapıldı pıhtılaşma çıktı
Yaptırdım canım heterozigot var eşimde kromozom sal problem var

Haklı olabılırsın. Holosperm olarak gecıyor bızım yaptırdıgımız test.
Bende cok saskınım kızgınım benım zorlamamla yapıldı bu testler. O kadar acı cekmeme degermıydı bılmıyorum
canim siz tup denedinizmi yani saglikli embiriyolariniz olustumu??

Cgh yerine şimdi ngs yapıyırlar. Hem daha kapsamlı inceleniyo hem de daha ucuz.
Doktor cgh dedi diye anladım, benim ngs hakkında bilgim yok, ama bizim genetiğimiz eşimle benim temiz olduğundan cgh yapılması gerekli diye anlamıştım oluduklarımdan. Nasıl daha kapsamlı ngs?

Doktor cgh dedi diye anladım, benim ngs hakkında bilgim yok, ama bizim genetiğimiz eşimle benim temiz olduğundan cgh yapılması gerekli diye anlamıştım oluduklarımdan. Nasıl daha kapsamlı ngs?
Cgh 26 kromozoma bakılıyor sadece hem kromozom hem genetık acıdan işeri teknolojı olark gecıyor ngs. Bizdede hıc bır sorun yok genetık acıdan ancak düşükler soncu yapılıyor

Cgh 26 kromozoma bakılıyor sadece hem kromozom hem genetık acıdan işeri teknolojı olark gecıyor ngs. Bizdede hıc bır sorun yok genetık acıdan ancak düşükler soncu yapılıyor
Anladım canım sorarım yarın embriyologa bakalım çok sağol

Kızlar bende fmf hastalığı var genetik yani..şimdi asılama evresindeyim tedavinin ama aklıma takıldı..bende genetik test yaptırsam mi ki şimdiden..

aranızda pgt den önce bağışıklık serumu deneyen var mı arkadaşlar?

6 derken kaci tup dene.esiydi?
Benim kiz kardesime gecen sene 1 tup bebek yapildi 2si orta biri dusum kalitede ve 3 gun transferiydi olmadi
Tedavisiz kalmaniza sevindim ve kardesim adina umitlendim
15 gun evvel kist ameliyati oldu ins Allah onada nasip eder dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…