Cnm amh yumurta nın çok olup olmadığının bilgisini verir yumurta morfoloji si malesef toplanınca görülüyor kaliteyi ölçümleyeniyorlar ancak toplayınca görülüyorAmh diye bir test var
Anladım ben doğal yolla denemeden yapılcak başka bir test kaldıysa yaptırıp eğer bi sorun varsa doğal hiç denememeyi düşünmüştüm ama yumurta toplama için tüp bebek tedavisine başlamak lazım değil miCnm amh yumurta nın çok olup olmadığının bilgisini verir yumurta morfoloji si malesef toplanınca görülüyor kaliteyi ölçümleyeniyorlar ancak toplayınca görülüyor
Evet cnm çok pahalı tüp bebekte sizdeki sıkıntı neydi cnmAnladım ben doğal yolla denemeden yapılcak başka bir test kaldıysa yaptırıp eğer bi sorun varsa doğal hiç denememeyi düşünmüştüm ama yumurta toplama için tüp bebek tedavisine başlamak lazım değil mi
Ben üst üste 3 gebelik geçirdim ilk gebeliğim ikizdi 17 haftalık kaybettim sonraki 10 haftalıktı kalbi durdu triploidi sendromu çıktı son gebeliğimde 1 ay kadar önce boş gebelikti aslında doktorlara göre bir rahatsızlığımız yok bu yaşananlar şansızlıkmış ve tekrarlamazmış ben ondam tüp bebek istedim ama doktorlar istemiyor gereksiz diyorlar bende 2 yıldır sürekli hamile gibi gezmekten ve kavuşamamaktan yoruldumEvet cnm çok pahalı tüp bebekte sizdeki sıkıntı neydi cnm
Benim eşim de tranklasyon var hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız19 ve 9 haftalık kayıplarımdan sonraBen üst üste 3 gebelik geçirdim ilk gebeliğim ikizdi 17 haftalık kaybettim sonraki 10 haftalıktı kalbi durdu triploidi sendromu çıktı son gebeliğimde 1 ay kadar önce boş gebelikti aslında doktorlara göre bir rahatsızlığımız yok bu yaşananlar şansızlıkmış ve tekrarlamazmış ben ondam tüp bebek istedim ama doktorlar istemiyor gereksiz diyorlar bende 2 yıldır sürekli hamile gibi gezmekten ve kavuşamamaktan yoruldum
Eki Görüntüle 2188622 Eki Görüntüle 2188621
Benim eşim de tranklasyon var hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız19 ve 9 haftalık kayıplarımdan sonra
2 kere tüp bebek yaptım olmadı
Maddiyat önemli çok pahalı tedaviler
Sizde sebepsiz mayoz bölünme aşamasında sperm den de kaynaklı olabilir streste etken hızlı bölünürken kromozomsal anomali olabiliyor
Normal deneyip kaybetmek bizleri çok yorulur[/QUOT
Doktor gereksiz görüyor tüp bebeği tekrarlamaz diyor ama sanırım korka korka bir kere daha denicemStres hiç bitmiyor biz sık sık görüşemiyoruz eşimle işinden dolayı öyle oluncada daha çok stres oluyor ama tüp bebekte gerçekten Çok büyük masraf
Yaşın genç cnm sanırım stres yapmaStres hiç bitmiyor biz sık sık görüşemiyoruz eşimle işinden dolayı öyle oluncada daha çok stres oluyor ama tüp bebekte gerçekten Çok büyük masraf
27 yaşındayım perinatoloğada gittim ilk gebeliğimde ama ikizlerim tek yumurta ikizi ve tek kesede tek plasentaya bağlı olduklarından ikizden ikize kan tranfüzyonu sendromu başladı zaten ondan kaybetmesem kan pıhtılaşmasından kaybedicekmişim Stres yaptım çok korktum yaşadıklarımdan ama Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahYaşın genç cnm sanırım stres yapma
Senin sağlıklı bebeğin olur
Hamile kalınca perinatologa gidersin
Benimde ilk denememde döllenme aşamasında triploidi oluştu demişlerdi transfer olmamıştı..doktorda bize tekrarlamaz demişti ama sonrasında 9 haftalık düştüğümde oldu..,doğal yolla oluyorsa öyle devam et canım zaten vücut atıyor sağlıksız bebeği..genetiğe giden embriyolarda sonrasında bir sorun yaşanmayacağının garantisi yok..tüp bebek süreci de çok zorlu çünkü..Ben üst üste 3 gebelik geçirdim ilk gebeliğim ikizdi 17 haftalık kaybettim sonraki 10 haftalıktı kalbi durdu triploidi sendromu çıktı son gebeliğimde 1 ay kadar önce boş gebelikti aslında doktorlara göre bir rahatsızlığımız yok bu yaşananlar şansızlıkmış ve tekrarlamazmış ben ondam tüp bebek istedim ama doktorlar istemiyor gereksiz diyorlar bende 2 yıldır sürekli hamile gibi gezmekten ve kavuşamamaktan yoruldum
Haklısınız tüp bebek sürecide zor denemelere devam edip doğal yolla bebeğime kavuşmaya çalışıcam umarım hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız bir kere hamile kalıp kaybedince daha çok özlüyor insan hepimiz için herşey güzel olucak inşallahBenimde ilk denememde döllenme aşamasında triploidi oluştu demişlerdi transfer olmamıştı..doktorda bize tekrarlamaz demişti ama sonrasında 9 haftalık düştüğümde oldu..,doğal yolla oluyorsa öyle devam et canım zaten vücut atıyor sağlıksız bebeği..genetiğe giden embriyolarda sonrasında bir sorun yaşanmayacağının garantisi yok..tüp bebek süreci de çok zorlu çünkü..
Bence üzülme sebebi olması kadar iyi birşey yok sebepsiz olanlar çok daha zorlanıyor bendede pıhtılaşma var öğrendikten sonra boş gebelik geçirdim 3. Gebeliğimdi ama inan bana o iğneleri seve seve yapıyor insan ben hep bebeğimin mama saati geldi diye güle oynaya yapardım keşke devam etseydi daha onlarcasını yapmaya razıydımbizden ilk önce genetik test istediler. bende pıhtılaşma çıktı. :_(
merhaba benimde düşüklerim oldu 4 defa. Sonrasında genetik ile tüp bebek dedi her doktor ona da tamam dedik girdik bir yola 3 yumurta toplama ve 2 defa transferim oldu; ilkinde tek bebek geldi sağlıklı transferim oldu tutmadı ikincide hiç sağlıklı gelmedi 3. denemede ise ise tek sağlıklı embriyom transfer edildi tuttu ama 7. haftada kalbi durdu; diğer düşüklerimle aynı şeyi yaşadımBence üzülme sebebi olması kadar iyi birşey yok sebepsiz olanlar çok daha zorlanıyor bendede pıhtılaşma var öğrendikten sonra boş gebelik geçirdim 3. Gebeliğimdi ama inan bana o iğneleri seve seve yapıyor insan ben hep bebeğimin mama saati geldi diye güle oynaya yapardım keşke devam etseydi daha onlarcasını yapmaya razıydım
Bahceci 350 usd, memorial 295 usd olması lazımMerhaba hanımlar, pgt/pgs/ngs yaptıranlar, bu yıl ücretleri hakkında bilginiz var mı? Embriyo başına ne kadar bir fiyatlandırma mevcut, yardımcı olursanız sevinirim..
ben 300 usd ödedim embriyo başıMerhaba hanımlar, pgt/pgs/ngs yaptıranlar, bu yıl ücretleri hakkında bilginiz var mı? Embriyo başına ne kadar bir fiyatlandırma mevcut, yardımcı olursanız sevinirim..
nerede yaptirdiniz ogrenebilirmiyim.. maliyet olarak ne kadar tuttu?Bnm yapıldı. 2 sağlam 5. Gün embriyo su ile üçüzlerim oldu. 11 aylıklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?