Tüp Bebek sürecinde PGT yaptırdınız mı ?

• Ankete Katılan
    340
Pgt şart zaten böylece sağlıklı embriyo transferi olur .
Doktorum bu zamana kadar tüp bebeğin gereksiz olduğunu yaşımın genç olduğunu sabretmem gerektiğini söylüyordu ama 15 gün önce 5.ci kürtajıda olunca ben tüp bebeğe çok sıcak bakmaya başladım ilk adetini bekliyorum olduktan sonra görüşmeye çağırdı

Bu tür durumlarda tüp bebek bir çözüm tabiki. Ama şunu da unutmayın: sağlıklı embriyo bulunamayabilir, bulunsa da tutunma olmayabilir, tutunma da yine düşebilir. Onun için tüp bebeğe başlamadan ciddi bir kontrolden geçmeniz iyi olur. Tüp tedavisi için de profesyonel bir merkezi seçmenizı tavsiye ederim. Allah yardımcınız olsun.

Teşekkür ederim marmariste yaşadığımdan burda çok fazla seçenek yok izmirde devam etmeyi düşünüyorum tedaviye

Teşekkür ederim marmariste yaşadığımdan burda çok fazla seçenek yok izmirde devam etmeyi düşünüyorum tedaviye
Pgt çok pahalı hele usd arttı Ege üniversitesi yapıyor oraya bir bak özel düşünürsen bahçeci veya Memorial i öneririm.

Bayramdan sonrası için kendisinden randevu almayı düşünüyorum bakalım Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Arkadaşın nicki kose4545 inş sen de hocada bebeğine kavuşunca çektiklerin son bulur canım mutluluğu paylaşırsın bizimle

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bugün doktorumla görüştüm tüp bebekte pgt yöntemi için çok masraflı olsada şansımızın artıcağını söyledi eğer maddi boyutunu önemsemiyorsanız deneriz yoksa doğal yolla denemeye devam et dedi ama ben yaşadığım kürtajlar ve acılardan dolayı tüp bebeğe daha sıcak bakıyorum masrafsa zaten bu zamana kadar bir tüp bebek masrafı yaptık hiç olmazsa sonu güzel olur diye düşünüyorum

https://www.kanald.com.tr/kanal-d-haber-hafta-sonu/bolumler/kanal-d-haber-hafta-sonu-09-09-2018?p=2
2. Bölüm 11 dakika 44 sn de haberimiz başlıyor.
Genetik hastalıklar da pgt yapılması olmazsa olmaz bu da bizim gibi evlad sahibi olmak isteyenleri çok yoruyor kanal d ye durumu ilettim onlarda haber yaptı bende konuştum Kazen @Lisabella burdaki arkadaşlarında ilgili haberi izlemesi için link oluşturabilirmiyiz? Belki o zaman doların da çok artığı şu gümlerde pgt Türk lirası bazlı alınır dolara endekslenmez

3 doktora sordum pgt yöntemiyle tüp bebeği hepsi fiyatın çok yüksek olduğunu ve tekrar doğal yolla denememi söyledi ne yapıcağıma karar veremiyorum artık 4000 eurolardan bahsediyorlar

Dolardı birde Euro mu çıktı

malesef hele şu durumda bir servet gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…