canım tüp bebek tedavisinde yumurtalıkların aşırı uyarılmasından kaynaklanıyorSelam
ohss neden olunuyor?
ve nasıl oluyor?
anladım ben de bu ay sonu baslayacagım tedaviye decanım tüp bebek tedavisinde yumurtalıkların aşırı uyarılmasından kaynaklanıyor
tedavi sürecinde kontrollerini düzenli yaptığın sürece sorun olmazanladım ben de bu ay sonu baslayacagım tedaviye de
korktum biraz bende de pco var
zaten gerginim baya
MerhabaBizde mecburi para tuzağı değil elimde kromozom sal sorun var
Canım mesajlarına 46xyy eşindeMerhaba
Kromozomsal sorunumuz var yazmıssınız
Sorun neydi acaba
Hamile kalabildiniz mi
47xyy var eşimdeCanım mesajlarına 46xyy eşinde
Sorun varmış
Şişli memorial e git diğer doktorlar kadın üzerine çalışıyorlar kadın doğumcular
Genetik çok ince bir durum
benim eşimin 2-3 kromozomlarında parçalar yer değiştirmiş
Canım bana herkes hamile kalırsın diyordu ama olmuyor normal kalırsın diyorlardı korkutmak istemiyorum biraz kötü bir günüm geçti kusura bakma cnm konularıma bakarsan cnm anlattım hep bir de geçmişi her anlattığımda tekrar yaşıyorum47xyy var eşimde
Bursada jimer e gidiyorum
Doktorumuz pgt ile tüp bebek yapacagını sıkıntı olmayacagını söyledi ama
Sen hamile kaldın mi
Sizde ne gbi sorunlar olur deniliyordu allah korusun
Tmm teşekkürlerCanım bana herkes hamile kalırsın diyordu ama olmuyor normal kalırsın diyorlardı korkutmak istemiyorum biraz kötü bir günüm geçti kusura bakma cnm konularıma bakarsan cnm anlattım hep bir de geçmişi her anlattığımda tekrar yaşıyorum
Bir de durumlarımız farklı istersen bu hastalığın taşıyıcılarıyla konuş daha faydalı olur
Genetik konusu hassas ve o kadar basit görülmemesi gerek. Gerçekten bu konuda profesyonel olan bir yerde yaptırsanız daha iyi olur. Şişli Memorial tavsiye ederim ben de. Allah yardımcınız olsun.47xyy var eşimde
Bursada jimer e gidiyorum
Doktorumuz pgt ile tüp bebek yapacagını sıkıntı olmayacagını söyledi ama
Sen hamile kaldın mi
Sizde ne gbi sorunlar olur deniliyordu allah korusun
Şişli memorial bizim için cok uzak bir ihtimalGenetik konusu hassas ve o kadar basit görülmemesi gerek. Gerçekten bu konuda profesyonel olan bir yerde yaptırsanız daha iyi olur. Şişli Memorial tavsiye ederim ben de. Allah yardımcınız olsun.
Tüp bebek dr ları kadın doğumcular sen kimle işbirliği içindeyse genetikçilerle görüş gerçi bende Semra hoca genetik dr unun onay verdiği olaya hayır dedi.Şişli memorial bizim için cok uzak bir ihtimal
Gittiğim hastanede de genetik profesörü ile işbirliği içinde doktorumuz
Çok enteresan bazı dr lar
En kötü eşin gibi olur diyorlar( eşimde belirgin biz özellik yok yani)
Bazısı da özel sorunlu cocuk olabilir diyorlar
Hatta bazı profesörler pgt ye bile gerek yok
Eşindeki en iyi prüz diyorlar
Bu işler cok zor allah hepimizin yardımcısı olsum gercekten
tamam canım cok teşekkürlerTüp bebek dr ları kadın doğumcular sen kimle işbirliği içindeyse genetikçilerle görüş gerçi bende Semra hoca genetik dr unun onay verdiği olaya hayır dedi.
Hiçbir kadın doğum dr unun genetik hakkında söyledikleriyle yola çıkma korkutmak istemiyorum onlar embriyo oldu mu oldu hadi yerleştirelim sonra güle güle derler ben sırf pgt yede karşıyım çünkü başka değerler de de kromozomsal bozukluk oluyor benim durumumda sırf pgt yapılsa mozaik embriyom sağlıklı denecekti sonra anomaliler ortaya çıkacaktı bir arkadaşımın pgt den gelen emriyoları ngs te başka sorunla ortaya çıktı .
Sen işini sıkı takip et genetik dr u ile çok sıkı konuş
pgt den başka ne yapılmalı pekiTüp bebek dr ları kadın doğumcular sen kimle işbirliği içindeyse genetikçilerle görüş gerçi bende Semra hoca genetik dr unun onay verdiği olaya hayır dedi.
Hiçbir kadın doğum dr unun genetik hakkında söyledikleriyle yola çıkma korkutmak istemiyorum onlar embriyo oldu mu oldu hadi yerleştirelim sonra güle güle derler ben sırf pgt yede karşıyım çünkü başka değerler de de kromozomsal bozukluk oluyor benim durumumda sırf pgt yapılsa mozaik embriyom sağlıklı denecekti sonra anomaliler ortaya çıkacaktı bir arkadaşımın pgt den gelen emriyoları ngs te başka sorunla ortaya çıktı .
Sen işini sıkı takip et genetik dr u ile çok sıkı konuş
Hayır şart değil ngs de tüm kromozom lara mozikliği de bakıyor ama bazılarını ngs okumuyor hastalıkla ilgili önce hastalığın pgt si sonra ngs yapılıyorBilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi. Embriyonun ngs ye gitmesi için öncelikle pgt ye girmesi şart mı acaba
Çok teşekkürler bilgi için.Hayır şart değil ngs de tüm kromozom lara mozikliği de bakıyor ama bazılarını ngs okumuyor hastalıkla ilgili önce hastalığın pgt si sonra ngs yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?