- 14 Ağustos 2014
- 20
- 2
- 88
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni oyle iyi anliyorumkiii benimde test gunum yarinbirilerini aradim hep konusmak icin arastirmalarima gore belituler sanci kramp goguslerde hassasiyet halsizlik ama malesef tum bu belirtilerle negatif sonuc alan var hakkimizda hayirlisini dilenekten baska birsey yapamiyoruz insallah kalbimize gore verir Rabbimbirmucuze benı bılgılendırır mısın bır belirtı yasadın mı.......transferden sonra ne gıbı belırtıler yasadın gebelıkle ılgılı
Çiftte translokasyon yoksa, ileri yaş ve düşük AMH nedeniyle oluşan hasarlı kromozomlar çoğunlukla bu 9 kromozomu içeriyomuş.. En sık görülen bozukluklara bakılıyomuş yani ama bilemedim bende.. Artık işlem burda başladı başka doktor şansım bu denemede yok şu an malesef..Ya diğer kromozonlar bozuksa ne olacakmış başka yerlerede sorun bence doktora danışın
Hangi merkez acabaÇiftte translokasyon yoksa, ileri yaş ve düşük AMH nedeniyle oluşan hasarlı kromozomlar çoğunlukla bu 9 kromozomu içeriyomuş.. En sık görülen bozukluklara bakılıyomuş yani ama bilemedim bende.. Artık işlem burda başladı başka doktor şansım bu denemede yok şu an malesef..
Ankara Başkent Üniversitesi canımHangi merkez acaba
Bugün embriyologla konuştum yarın bölünme durumuna göre tekrar arayacak ve 5. güne gidip gitmeyeceğimize karar verilecekmiş.. Eğer gelişimi çok iyiyse sanırım 5. güne gitmeyi deniycem riske edip.. Herşeyin hayırlısı.. Çok fazla kayıp yaşadım.. Yeniden kayıp riskindense böyle riski tercih edicem sanırım.. Hayırlısı herşeyin teşekkürler3.gün 9 kromozoma bakıldığı için 5.güne gidiliyor embriyolarda diye biliyorum ama doktor öyle açıklama yaptıysa güvenmekten başka yapacak bir şey de yok inşallah güzel sonuç alırsınız
Benim genetige gitti tek embriyo 2.deneyimim belirti arayinca cikiyor gibi en iyisi aramamakbenım tek transfer ya senın
Trizomi kromozomlarda artma olması. kromozom çiftlerinin 3lü olmasıKızlar genetik sonucu mozaik ve ya trizomı bunşarın farkı. Nedir
SelamBende ohss oldum korkuyorum cnm çok ağrı oldu. Ölümü ensemde hissettim