Tüp Bebekte Dış Gebelik Nasil Olur ? Yardim lutfen

Bu kadar tesaduf olur bende bu doktoru birinden duydum canim hatta kadinlar kulubunde baya arastirdim memnun olanda var olmayan da ama cogu memnun
Bir on gorsme yapicam bu doktorla
Benim iki arkadaşımda bu doktorla hamile kaldı birinin oğlu oldu şuan 10 aylık birininde perşembe günü ikiz oğlu olacak darısı başına canım inş Allah rabbim yar ve yardımcın olsun

Benim iki arkadaşımda bu doktorla hamile kaldı birinin oğlu oldu şuan 10 aylık birininde perşembe günü ikiz oğlu olacak darısı başına canım inş Allah rabbim yar ve yardımcın olsun
Kuzum iyi temennilerin icin cok sagol ALLAH razi olsun dilerim ki seninde gobisin bebisle dolar bu beta hcg nekadar surede duser merak ediyorum

Canim bugun alttan bakmadi kendi duser dedi degerler az yukseliyor dedi dusmezse kurtaj dedi haftada bir kez kan vericeksin dedi sence tekrar denesemmi sonra
Gidisat nasil gelisicek bakalim kanini ver surekli insallah.. neyi denesenmi?
Yani yukselirsede azalirsada kanda cikicak insallah. Sonunu yanliz Allah bilir neticelensinde.. icini ferah tut insallah.dis gebelik elenmis olsunda insallah diger hamileliklerin icin en iyisi olur...

Kuzum iyi temennilerin icin cok sagol ALLAH razi olsun dilerim ki seninde gobisin bebisle dolar bu beta hcg nekadar surede duser merak ediyorum
Betanin sifirlanmasi duruma gore degisir zamanini alir azcikin. Bakalim yukselcekmi yine bilmiyoruzki tam. Insallah yolunda gider hersey.. rabbim gonlune gore versin

Canim gunaydin doktor alttan muayene etse goremezmiydi dun dis gebelik olup olmadigini neden bekle dedi

Haftada bir kan vermen yeterli bakicaz dedi

Betanin sifirlanmasi duruma gore degisir zamanini alir azcikin. Bakalim yukselcekmi yine bilmiyoruzki tam. Insallah yolunda gider hersey.. rabbim gonlune gore versin
Dis gebelik olayi baya korkuttu beni beta hcg biranonce sifirlansin istiorum cunku tedirginim suan

Gece hep kabus gordum o kadar etkilenmisim ki

Dis gebelik olayi baya korkuttu beni beta hcg biranonce sifirlansin istiorum cunku tedirginim suan

Gece hep kabus gordum o kadar etkilenmisim ki
Bthcg takibini yap insallah hallolur korkunun ecele faydasi yok rahatla dua et insallah.
Bak bende cok tedirginim benmki buyuk ihtimal oyle duruyor.bugun devlet hastanesine yatisim yapilcak kimse ilgilenmiyor devletten baska burda.. igne olucam buyuk ihtimal.degerin yuksek degil suan
Kanaman varmi? Agri sikayetin filan

Canim gunaydin doktor alttan muayene etse goremezmiydi dun dis gebelik olup olmadigini neden bekle dedi

Haftada bir kan vermen yeterli bakicaz dedi
Aslinda bi muayene olsaydin seni nasil muayene etmez ya benm degerim azcik bisey habire muayene ola ola bi hal oldum ya. Nasil bakilmaz banada sacma geldi sen bi gozuk mutlaka kesinlikle gozuk ozele git etsinler baksinlar rahime filan.

Gulumse24 çok geçmiş olsun canım senin yaşadıkların hemen hemen benimki ile aynı. Maalesef bazı doktorlar kesin tanı koyamadan zaman kayıp ediyor buda tüplerin patlamasına neden oluyor. O Ozlem8123 seni korkutmak istemediğim için fazla detay yazmadım dün ama senin beta değerin çok fazla yükselmemiş o yüzden diş gebelik olmayabilir diye umut ediyorum yanı o değerde zaten muayene etse bile kesenin nerede olduğunu (yanı hangi tüpde eğer diş gebelik ise) tespit etmek zor olabilir yanı tam görünmesi için betanın biraz yüksek olması gerekiyor. Dediğimiz gibi başka bir doktorun fikrini almakta fayda var canım.
Diş gebelik bazen kendiliğinden düşebiliyormuş buda en iyisi olur ve senin durumda henüz kesin değil.
Yeterki betalar kendiliğinden düşsün istersen yarın tekrar kan ver bak düşmüş mü buda bir fikir olur 1 hafta beklemek biraz riskli olabilir.

Canim randevu aldim simdi baska bir hastahane ve doktordan bencede bakilsin agrim ara ara cok az kasikta kanamam hic yok cnm belkide daha kucuktur embriyo ondan buyudukce sikinti yaratabilir cunku

Bu doktora kalsa bekle daha

Canim simdi farkli bir hastahaneden randevu aldim gerci labaratuar ortamlarinda betalar farklilik gosterebiliomus ama bugun gidicem ne zor islermis yarabbim

Canim simdi farkli bir hastahaneden randevu aldim gerci labaratuar ortamlarinda betalar farklilik gosterebiliomus ama bugun gidicem ne zor islermis yarabbim
Tamam tatlım git baktır keseyi görmeye çalışsınlar belki de kan test ister o zaman yaptırırsın. Farklı laboratuvar evet ama çok büyük fark çıkmaz yanı. Çok stres yapma tatlım sen yine de erken öğrendin geçer canım.
Kesin tanı koyulsun sonra gerekirse diğer şeyleri anlatırım.

Dun doktorun sinir bozucu tavrini gorseydin bak diyor embriyon tutundu hamile kalabildin ama sagliksiz embriyoydu oyuzden boyle oldu belki birdahaki denemede hamile bile kalamiycaksin sans diyor

Yas sikintisida var ya cnm biranonce bitsin tekrar deneyeyim istiyorum

H M canım senin problemin nedir? Hamilemisin?
Canim benm betam yavas yukseliyor bi kerede düşuse gecti.sora yukselmeye basladi.
Kendi doktorum cogunluk dis gebelik dedi.igneyi burda devletten baskasi yapmiyormus devletteki doktorlarin her biri gereksiz konusuyor.bugun artk neticelenicek diye umud ediyorum
Hep farkli doktora gozukmekten yarinki beta ysarinki beta diye diye kaldi.

Yas sikintisida var ya cnm biranonce bitsin tekrar deneyeyim istiyorum
Bende senin gibi dusundum biranonce baslarm düserde hemen dedim.. ama farkli gelisti durumlar.nasip neyse o oluyor uzulme kendini toparlamaya durumunu neticlendirmeye bak bosver

Anladım canım sende belirsizlik içindesin yanı. İğne dediğin metotreksat eğer onunla düşürürse 6 aylık süreçte hamilelik yasaklıyor canım. Çünkü o iğne kanser hastalara kullanılıyor diye biliyorum. Son beta değerin kaç? İnşallah bugün bir nitece alırsın canım.

Canım benim bildiğim dış gebelik erken tanıda kanser hastalarının kullandığı bir ilaç varmış onunla düşğrmeye çalışıyorlar beklemek daha riskli geliyor dayanılmaz agrıları oluyor ben bayılmışım ultrasona aldıklarında iç kanama başlamış karın kan ile dolmuştu akşam 19.30 dan gece 00.15 de amaliyat bitmişti erken tanı tüpü kurtarır ama geç olunca tüp kaybı oluyor birde eşime imza attırmışlar amaliyat esnasında diğer tüpüde kaybede bilir amaliyatı onaylıyor musunuz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…