Tüp Bebekte Dış Gebelik Nasil Olur ? Yardim lutfen

Anladım canım peki ne zaman tekrar baktıracaksın? Yakın aralıklı takıp edersin canım en yakın zamanda normale dönersin
Bugun beta 131 olmus.. 116 141 165 131.. umarim düser dahada yukselmez tek dilegim dis gebelik elesin..

Yani doktor tuplerinde sivi yok dedi. kanamam oldugu için şunuda ifade etti.. ic kanama filanda yok dedi.. cok garip yani. Bugunde kendi tup bebek doktorum kendini sinirlandıriyor olabilir belkide artmayacak dedi dusucek kendi dedi.

Yani doktor tuplerinde sivi yok dedi. kanamam oldugu için şunuda ifade etti.. ic kanama filanda yok dedi.. cok garip yani. Bugunde kendi tup bebek doktorum kendini sinirlandıriyor olabilir belkide artmayacak dedi dusucek kendi dedi.
Diş gebe şüphesi neden konuşuldu onu anlamadım , diş gebelik sadece betanın çok yüksek olduğunu rağmen (1000dan yüksek mesela) rahimde kese görünmediği durumda şüphelenir.

Tüp bebek şüphesi neden konuşuldu onu anlamadım , diş gebelik sadece betanın çok yüksek olduğunu rağmen (1000dan yüksek mesela) rahimde kese görünmediği durumda şüphelenir.
Valla anormal artis inis varya o yuzden yani baskada tani yok zaten suan icin
Rahimde ince olunca.. ben ogrendigimde kahverenti lekelenmem vardi tutunma kanamasi dendi ama degerim 9 , 31, 53 seklinde yukseldi yukselirken de adet oldum rahim dökülmüs inceldi iyice şuan 4 mm.
53 ten sora 92 ye cikti sora 57 e dustü sora 116 141 165 131 diye gitti.. sacma sapan bisey oldu bende anlamadim.

Anladım canım evet baya bir düzensizlik var hayırlısı artık bence diş gebelik değil merak etme

Anladım canım evet baya bir düzensizlik var hayırlısı artık bence diş gebelik değil merak etme
Suanda kanamam hala var.. acaba vucut atmayami calisiyor.. bilmiyorum
Cuma gunu testte insallah biraz daha kendini dusurdugunu gorurumde icim rahatlar..

Suanda kanamam hala var.. acaba vucut atmayami calisiyor.. bilmiyorum
Cuma gunu testte insallah biraz daha kendini dusurdugunu gorurumde icim rahatlar..
Evet yeterki yükselmesin , düştükçe iyi işaret olur ne yapalım bazen yükselsin diye dua ederken bazen de böyle kismet

Ben anlayamadim nette rahme embriyonum yerlesmesi 14. Gunde vs oluyor diyor. 14. Gunden sonraki betalarda sıkıntı yoksa nasil.kese gozukmeyince dis gebelik oluyor?

Ben anlayamadim nette rahme embriyonum yerlesmesi 14. Gunde vs oluyor diyor. 14. Gunden sonraki betalarda sıkıntı yoksa nasil.kese gozukmeyince dis gebelik oluyor?
Iste tuplere tutunduysa eger zamaninda gozukmeyince süpheleniyorlar. Beta 14.gun den sorada bozulabilir.. bozukluk olunca keseyi de gormeyince supheleniyorlar iste.

Merhaba arkadaşlar ben tedavimi bırakma kararı aldım. Çünkü çok yıprandım. Geçirmiş olduğum bu 3 yılda yanımda olduğunuz içşn çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese bebecikler versin inşallah Ben çocuk olaylarını kafama takmamak adına instagramda @bahcelimutfak adında bir sayfa açtım. Beni takip edip bana destek olmaya devam ederseniz çok sevinirim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Profilimin linki Burcu Aydoğdu Günay (@bahcelimutfak) on Instagram hepinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…