Tüp Bebekte Dış Gebelik Nasil Olur ? Yardim lutfen

Canim nabtin gebeligin nasilmis?
Canim gebeligi sonlandirdilar ilaclari kesti doktor dis gebelik yada kimyasal demedi cums beta hcg 1198 bugun 1232 cikti alttan bakmadi direk ilaci kes dedi her hafta bir kere kan ver beta hcg sifirlanana kadar kanamayla atman gerekiyor dedi eger dusmezse beta kanda ozaman kurtaj dedi cnm

Insallah kendiliģinden düser. Eger rahimde olusan gebelikse elbet gider
Diş gebelik olmasinda insallah.. allahtan hayirlisi hakkinda saglicakla kurtul insallah

Senin yaşadıklarını yaşadım kese görmeyi beklerken dış gebelikle karşılaştım üstelik müdehale edilmesi gerekirken hergün beta hcg bakacagız dedi yatış yapıldı ama çektigim acı inanılmazdı 4 gece ve gündüz ağrı yaşadım en sonunda sağ tüpüm patladı ve iç kanama geçirdim sol tüp kapalı ve şimdi son çare tüp bebek ben kendimi o doktorlara nasıl emanet edeyim canım dış gebelik ultrasonda görülür öyleyse müdehale gerektirir sancın falan varmı benim sağ kasık ve sonrasında sağ bacagıma vurmuştu ağrı Allah yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasın

Insallah kendiliģinden düser. Eger rahimde olusan gebelikse elbet gider
Diş gebelik olmasinda insallah.. allahtan hayirlisi hakkinda saglicakla kurtul insallah
Canim bugun alttan bakmadi kendi duser dedi degerler az yukseliyor dedi dusmezse kurtaj dedi haftada bir kez kan vericeksin dedi sence tekrar denesemmi sonra

Canimbeta hcgkacti senin cuma 1198 bugun1232 cikinca adam bekleyelim dedi haftada bir kez kan ver dedi beta hcg sifirlansin kanla atarsin dedi

Fakat bir hafta dusup bir hafta yukselirse ozaman cerrahi operasyon gerekebilir dedi ne yapiyim cnm farkli doktorami gideyim dis gebelikmi diye nasil olucak korktum simdi

Sanada cok gecmis olsun canim ya cok uzuldum

Internettende arastiriyim canim zaten izmirden gelicem gelmisken iyisi olsun dedigin gibi ama tedavi surecinde okadar gel git onu da dusunmek lazim :)
Canım benim arkadaşımda İzmirde yaptırdı yarın doğumu var ikiz oğlu olacak doktorundan çok memnundu istersen senin için doktor ismini ögrene bilirim bende tüp bebek düşünüyorum ama yazılanları görünce tüm hevesim kaçıyor Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin dualarım sizinle

Benim artışta normal değildi en son 4000 küsürdü canım bence ihmal etme başka doktora görün benim dış gebelik teşhisini kadın doğum devlet hastanesi koydu hatta kalp atışı bile var dedi acil müdahale gerektiriyo dedi üniversite hastanesi prof hocalara gönderdiler 2 prof doktorda normal gebelik kendi kendine düşer geriden geliyor dedi 7.haftalık olması gerekirken 5 haftalık dedi beta takibi için yatırdılar 4gün sonra agrılara dauanamadım bayılmışım iç kanama başlamış 4.5 saat amaliyatta kaldım şimdi tüp bebek için o proflara canımı emanet etmek zorundayım ne acı

Canim ALLAH razi olsun ogrenirsen cok sevinirim birde arkadasinin kacinci denemesiydi canim

Dilerim seninde gobisin bebisle dolar canimsin

Canim ALLAH razi olsun ogrenirsen cok sevinirim birde arkadasinin kacinci denemesiydi canim

Dilerim seninde gobisin bebisle dolar canimsin
İlk aşılama yaptırdı olmadı ilk tüp bebek denemesi tuttu canım dur msj atayım sana dönüş yaparım canım Allahım sendende razı olsun hepimize nasip etsin inş Allah

Kuzum ya cok uzuldum inan cok cok gecmis olsun ayni seyi yasamaktan korkuyoru m banada bekle dedi ama bende korktum yarin farkli bir doktora gidicem

Sakincasi yoksa yasini ogrenebilirmiyim

İlk aşılama yaptırdı olmadı ilk tüp bebek denemesi tuttu canım dur msj atayım sana dönüş yaparım canım Allahım sendende razı olsun hepimize nasip etsin inş Allah
Ay canim ya bitanesin sagol cnm birdaha deneyeyim bakalim birde sunu sorucam ben pozitif sonucunu aldim hersey guzeldi fakat sonra ailevi konularda cok stresli gergin olaylar yasadim hergun agladim uzuldum buda etkilemismidir

Kuzum ya cok uzuldum inan cok cok gecmis olsun ayni seyi yasamaktan korkuyoru m banada bekle dedi ama bende korktum yarin farkli bir doktora gidicem

Sakincasi yoksa yasini ogrenebilirmiyim
33 yaşındayım bu olay 2 yıl önce oldu canım

Ay canim ya bitanesin sagol cnm birdaha deneyeyim bakalim birde sunu sorucam ben pozitif sonucunu aldim hersey guzeldi fakat sonra ailevi konularda cok stresli gergin olaylar yasadim hergun agladim uzuldum buda etkilemismidir
Hiç bir bilgim yok canım o konuda etkilemiş ola bilir olmaya bilir her evde mutlak bir sıkıntı oluyor ama sanmam etkiledigini bizim analarımız neler yaşamış bize hamileyken olsa bize olurdu takma kafana öyle şeyler olacağı varmış olmuş diyelim nasipte yokmuş

33 yaşındayım bu olay 2 yıl önce oldu canım
Gencsin daha canim gelmis gecmis olsun inan korktum simdi adamda bana bekle bu degerlerle dis gebelik yasamazsin dedi ama guvenemedim

Birde diyorki bunda ilk defada tutturdun ama belki birdaha tup bebek denemende tutmuycak dedi umitlerimi kirdi yani

Ben 38 yasindayim

Arkadasindan ogrenirsen cok memnun olurum canim izmirdeki doktoru bende iyice arastiricam ama gercekten zor bu isler ALLAH kimseye aratmasin

Tamamen nasip kismet 10 defa deneyen var

Arkadasindan ogrenirsen cok memnun olurum canim izmirdeki doktoru bende iyice arastiricam ama gercekten zor bu isler ALLAH kimseye aratmasin

Tamamen nasip kismet 10 defa deneyen var
Canım öğrendim irenbe tüp bebek merkezi ümit inceboz doktorun ismi İzmir de

Doktor dedigin önce moral verir direk pat diye söylemez moral çok önemli bakma sen doktorun öyle dediğine Rabbim yeterki ol desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…