Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne mutlu cnm darosi basimizaAldım canım inşallah sende kalırsın çok ilgili bi kuruluş bahceciyede gittim memorial de sıra aldım sonra kararımı brükselde yana kullandım iyiki de gitmişim
Canim gebeligi sonlandirdilar ilaclari kesti doktor dis gebelik yada kimyasal demedi cums beta hcg 1198 bugun 1232 cikti alttan bakmadi direk ilaci kes dedi her hafta bir kere kan ver beta hcg sifirlanana kadar kanamayla atman gerekiyor dedi eger dusmezse beta kanda ozaman kurtaj dedi cnmCanim nabtin gebeligin nasilmis?
Insallah kendiliģinden düser. Eger rahimde olusan gebelikse elbet giderCanim gebeligi sonlandirdilar ilaclari kesti doktor dis gebelik yada kimyasal demedi cums beta hcg 1198 bugun 1232 cikti alttan bakmadi direk ilaci kes dedi her hafta bir kere kan ver beta hcg sifirlanana kadar kanamayla atman gerekiyor dedi eger dusmezse beta kanda ozaman kurtaj dedi cnm
Senin yaşadıklarını yaşadım kese görmeyi beklerken dış gebelikle karşılaştım üstelik müdehale edilmesi gerekirken hergün beta hcg bakacagız dedi yatış yapıldı ama çektigim acı inanılmazdı 4 gece ve gündüz ağrı yaşadım en sonunda sağ tüpüm patladı ve iç kanama geçirdim sol tüp kapalı ve şimdi son çare tüp bebek ben kendimi o doktorlara nasıl emanet edeyim canım dış gebelik ultrasonda görülür öyleyse müdehale gerektirir sancın falan varmı benim sağ kasık ve sonrasında sağ bacagıma vurmuştu ağrı Allah yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasınDoktor dediki haftaya tekrar bakicaz duserse kendi kendine dusmesini bekliycez ama ornek veriyorum onumuzdeki hafta dustu sonra tekrar yukseldi yada onumuzdeki hafta azda olsa yukselirse kurtaji dusunucez dedi
Suan bekleyelim dedi bugun tam 6 haftalikti cunku birde sinirimi bozdu doktor dediki bu sefer tuttu embriyo ama saglikli degildi belki birdahaki sefere hic tutunamayabilirde herseye hazirlikli olmak lazim dedi
Canim bugun alttan bakmadi kendi duser dedi degerler az yukseliyor dedi dusmezse kurtaj dedi haftada bir kez kan vericeksin dedi sence tekrar denesemmi sonraInsallah kendiliģinden düser. Eger rahimde olusan gebelikse elbet gider
Diş gebelik olmasinda insallah.. allahtan hayirlisi hakkinda saglicakla kurtul insallah
Canimbeta hcgkacti senin cuma 1198 bugun1232 cikinca adam bekleyelim dedi haftada bir kez kan ver dedi beta hcg sifirlansin kanla atarsin dediSenin yaşadıklarını yaşadım kese görmeyi beklerken dış gebelikle karşılaştım üstelik müdehale edilmesi gerekirken hergün beta hcg bakacagız dedi yatış yapıldı ama çektigim acı inanılmazdı 4 gece ve gündüz ağrı yaşadım en sonunda sağ tüpüm patladı ve iç kanama geçirdim sol tüp kapalı ve şimdi son çare tüp bebek ben kendimi o doktorlara nasıl emanet edeyim canım dış gebelik ultrasonda görülür öyleyse müdehale gerektirir sancın falan varmı benim sağ kasık ve sonrasında sağ bacagıma vurmuştu ağrı Allah yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasın
Canım benim arkadaşımda İzmirde yaptırdı yarın doğumu var ikiz oğlu olacak doktorundan çok memnundu istersen senin için doktor ismini ögrene bilirim bende tüp bebek düşünüyorum ama yazılanları görünce tüm hevesim kaçıyor Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin dualarım sizinleInternettende arastiriyim canim zaten izmirden gelicem gelmisken iyisi olsun dedigin gibi ama tedavi surecinde okadar gel git onu da dusunmek lazim :)
Benim artışta normal değildi en son 4000 küsürdü canım bence ihmal etme başka doktora görün benim dış gebelik teşhisini kadın doğum devlet hastanesi koydu hatta kalp atışı bile var dedi acil müdahale gerektiriyo dedi üniversite hastanesi prof hocalara gönderdiler 2 prof doktorda normal gebelik kendi kendine düşer geriden geliyor dedi 7.haftalık olması gerekirken 5 haftalık dedi beta takibi için yatırdılar 4gün sonra agrılara dauanamadım bayılmışım iç kanama başlamış 4.5 saat amaliyatta kaldım şimdi tüp bebek için o proflara canımı emanet etmek zorundayım ne acıCanimbeta hcgkacti senin cuma 1198 bugun1232 cikinca adam bekleyelim dedi haftada bir kez kan ver dedi beta hcg sifirlansin kanla atarsin dedi
Fakat bir hafta dusup bir hafta yukselirse ozaman cerrahi operasyon gerekebilir dedi ne yapiyim cnm farkli doktorami gideyim dis gebelikmi diye nasil olucak korktum simdi
Sanada cok gecmis olsun canim ya cok uzuldum
Canim ALLAH razi olsun ogrenirsen cok sevinirim birde arkadasinin kacinci denemesiydi canimCanım benim arkadaşımda İzmirde yaptırdı yarın doğumu var ikiz oğlu olacak doktorundan çok memnundu istersen senin için doktor ismini ögrene bilirim bende tüp bebek düşünüyorum ama yazılanları görünce tüm hevesim kaçıyor Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin dualarım sizinle
İlk aşılama yaptırdı olmadı ilk tüp bebek denemesi tuttu canım dur msj atayım sana dönüş yaparım canım Allahım sendende razı olsun hepimize nasip etsin inş AllahCanim ALLAH razi olsun ogrenirsen cok sevinirim birde arkadasinin kacinci denemesiydi canim
Dilerim seninde gobisin bebisle dolar canimsin
Kuzum ya cok uzuldum inan cok cok gecmis olsun ayni seyi yasamaktan korkuyoru m banada bekle dedi ama bende korktum yarin farkli bir doktora gidicemBenim artışta normal değildi en son 4000 küsürdü canım bence ihmal etme başka doktora görün benim dış gebelik teşhisini kadın doğum devlet hastanesi koydu hatta kalp atışı bile var dedi acil müdahale gerektiriyo dedi üniversite hastanesi prof hocalara gönderdiler 2 prof doktorda normal gebelik kendi kendine düşer geriden geliyor dedi 7.haftalık olması gerekirken 5 haftalık dedi beta takibi için yatırdılar 4gün sonra agrılara dauanamadım bayılmışım iç kanama başlamış 4.5 saat amaliyatta kaldım şimdi tüp bebek için o proflara canımı emanet etmek zorundayım ne acı
Ay canim ya bitanesin sagol cnm birdaha deneyeyim bakalim birde sunu sorucam ben pozitif sonucunu aldim hersey guzeldi fakat sonra ailevi konularda cok stresli gergin olaylar yasadim hergun agladim uzuldum buda etkilemismidirİlk aşılama yaptırdı olmadı ilk tüp bebek denemesi tuttu canım dur msj atayım sana dönüş yaparım canım Allahım sendende razı olsun hepimize nasip etsin inş Allah
33 yaşındayım bu olay 2 yıl önce oldu canımKuzum ya cok uzuldum inan cok cok gecmis olsun ayni seyi yasamaktan korkuyoru m banada bekle dedi ama bende korktum yarin farkli bir doktora gidicem
Sakincasi yoksa yasini ogrenebilirmiyim
Hiç bir bilgim yok canım o konuda etkilemiş ola bilir olmaya bilir her evde mutlak bir sıkıntı oluyor ama sanmam etkiledigini bizim analarımız neler yaşamış bize hamileyken olsa bize olurdu takma kafana öyle şeyler olacağı varmış olmuş diyelim nasipte yokmuşAy canim ya bitanesin sagol cnm birdaha deneyeyim bakalim birde sunu sorucam ben pozitif sonucunu aldim hersey guzeldi fakat sonra ailevi konularda cok stresli gergin olaylar yasadim hergun agladim uzuldum buda etkilemismidir
Gencsin daha canim gelmis gecmis olsun inan korktum simdi adamda bana bekle bu degerlerle dis gebelik yasamazsin dedi ama guvenemedim33 yaşındayım bu olay 2 yıl önce oldu canım
Arkadasindan ogrenirsen cok memnun olurum canim izmirdeki doktoru bende iyice arastiricam ama gercekten zor bu isler ALLAH kimseye aratmasinHiç bir bilgim yok canım o konuda etkilemiş ola bilir olmaya bilir her evde mutlak bir sıkıntı oluyor ama sanmam etkiledigini bizim analarımız neler yaşamış bize hamileyken olsa bize olurdu takma kafana öyle şeyler olacağı varmış olmuş diyelim nasipte yokmuş
Canım öğrendim irenbe tüp bebek merkezi ümit inceboz doktorun ismi İzmir deArkadasindan ogrenirsen cok memnun olurum canim izmirdeki doktoru bende iyice arastiricam ama gercekten zor bu isler ALLAH kimseye aratmasin
Tamamen nasip kismet 10 defa deneyen var
Bu kadar tesaduf olur bende bu doktoru birinden duydum canim hatta kadinlar kulubunde baya arastirdim memnun olanda var olmayan da ama cogu memnunCanım öğrendim irenbe tüp bebek merkezi ümit inceboz doktorun ismi İzmir de
Doktor dedigin önce moral verir direk pat diye söylemez moral çok önemli bakma sen doktorun öyle dediğine Rabbim yeterki ol desinGencsin daha canim gelmis gecmis olsun inan korktum simdi adamda bana bekle bu degerlerle dis gebelik yasamazsin dedi ama guvenemedim
Birde diyorki bunda ilk defada tutturdun ama belki birdaha tup bebek denemende tutmuycak dedi umitlerimi kirdi yani
Ben 38 yasindayim